דיון

../images/Emo88.gif דיון ../images/Emo88.gif

תגידו לדעתכם, בימים הקרובים יגיעו טילים לחדרה? החיזבאללה יתחילו לאיים שיפוצצו טילים בחדרה? מישו רואה סוף למלחמה הזאת? אני מפחדת, אחותי חיילת. בנדוד שלי רוצה להתגייס לשייטת 13 אין התראות, אבל אין לדעת מתי יפול טיל בחדרה או בסביבה. אין לאפחד מושג מה יהיה הגורל שלנו, כמה זמן תימשך המלחמה הזאת והאם, מישו קרוב שלנו גם ימות/יחטף/יפגע חס וחלילה! מישו פה בפורום לא מאמין באלוהים? לא מאמין שהוא יציל אותנו אחרי כ"כ הרבה מלחמות וכ"כ הרבה הרוגים? האם יש פה מישו שלא סומך רק על תפילות של דתיים או אנשים אחרים? האם יש פה מששהו שחושב אלוהים הוא יהיה זה שיציל אותנו? אמי=\

סימוננה

New member
הכי חשוב../images/Emo91.gif

לא לפחד. אני לא יודעת בת כמה את אבל יודעת בת כמה אני. במלחמת ששת הימים שאמנם הסתיימה בניצחון מוחץ הייתי ילדה לא היו כמעט מיקלטים בטח לא בבתים היו בורות במעלה הרחוב ושם עמדנו לא פחדנו... במלחמת כיפור הייתי נערה הייתה עלטה בלילות החיילים נילחמו כמו אריות ואנחנו פה בעורף לא פחדנו ואכן קרו ניסים גם עכשיו יקרו רק כשנסיר את הפחד אפשר להיפגע בכול מקום חס וחלילה אפשר לעבור ת זה בפחד ואז לזרוע בלבול ואפשר להמשיך לחיות כמעט רגיל להישמע להוראות והעיקר לא לפחד. אכן אני מאמינה באלוקים. מאמינה בתפילות ובאנרגיות חיוביות שאין להן מקום בפחד אז כדאי להתפלל לשלום הצבא לשלומנו להבראת הפצועים ולהאמין....

נופ18

New member
מה השטויות האלה לא להאמין בה'?!../images/Emo46.gif

ברור שאני מאמינה בה'!! ואם משהו [חס וחלילה] כמו שאמרת יקרה לאחת מבני משפחתנו או לנו זה יהיה הכול באשמת הערבים ולא באשמת ה'!! מה?! ה' שולח את הקטיושות?! ה' חוטף את החיילים שלנו?! הערבים הם אלו שהתחילו את כל המלחמה.... את מזכירה את כל החטופים וההרוגים והפצועים ובסופו של דבר את מאשימה את ה' במקום להאשים אותם! מה עשית בזה בדיוק? זה קל להאשים את ה' בהכול כי ה' אמור להגן עליינו אמור לשמור עליינו מכל רע, אבל אם אנחנו לא שומרים על עצמנו זה הכול אשמתנו בסופו של דבר לא?! אם הצבא נתן לחמאס ולחיזבללה לשבת לנו על "הצוואר" מול המוצבים, הוא נתן להם לבנות את המוצבים שלהם בדיוק על הגבול וזה מה שקרה בסופו של דבר! הייתה להם יותר נגישות אל החיילים שלנו וכמובן יותר נגישות להרוג אותם ולחטוף אותם, וגם עם הקטיושות שלהם להגיע יותר רחוק אפילו עד אליינו. זה ממש קל להאשים את ה' אבל לפני שאת באה להתפלצף עליו ועד כמה שאת לא מאמינה בו תעשי קצת חושבים ותראי מי האשמים האמיתיים. *אחת שמאמינה בה' ובתפילות של הדתיים*

סימוננה

New member
היי נופר

אנחנו מאוד מאמינים בה' גם בתגובה שלי (כדאי לך לקורא שוב) וגם בקודמת. מאמינים ומאוד הפחד הוא הערבים וכל המציאות שמולנו אני גרה בצפון מקום שספג ואני לא פוחדת כי אני לא מאמינה במציאות ובשינאה אני מאמינה גדולה בה' ולכן לא פוחדת!!!! אני מחזקת את ידנו יחד עם הצבא וכל עם ישראל אמן!!

יכול להיות שכן

אבל הם לא יגיעו לחאולגה ד', כי אפילו טילים של חיזבאללה, מפחדים להכנס לשם

למעלה