דיון- .L.O.V.E

CoolBoy16

New member
../images/Emo88.gifדיון- .L.O.V.E

אתם שמחים שזה הולך להיות הסינגל הבא של אשלי? אני חושב שזה שיר נחמד..אפילו נחמד מאוד אבל הוא לא מהאהובים עלי בדיסק... הוא דומה ל BOYFRIEND בסגנון ומאוד רציתי שאשלי תוציא כבר סינגלים כמו IN ANOTHER LIFE, COMING BACK FOR MORE ו-DANCING ALONE איזה שיר אתם חושבים שצריך להיות הסינגל הבא של אשלי? ובכל מקרה- הקליפ יוצא ב-7.12

אני אוהבת את השיר הזה../images/Emo47.gif

שיר ממש מגניב,קצבי..קצת שונה ממה שאשלי עשתה עד עכשיו, ואני מצפה כבר לראות את הקליפ. השיר שאני רוצה שהיא תוציא זה In Another Life או I Am Me

•silly•

New member
אוהבת../images/Emo23.gif

ממש ממש אוהבת את השיר הזה
ואני ממש לא חושבת שהוא דומה לבויפרינד בסגנון. L.O.V.E הוא שיר די פופי, ובויפרינד נורא רוק. אני שמחה שהשיר הזה נבחר לקליפ, ואני עדיין לא מכירה כ"כ את השירים בדיסק החדש למרות שהורדתי את כולו, אז אני לאיודעת איזה קליפ אני רוצה שיצא אחריו

12 Not Like You

New member
שיר נחמד../images/Emo3.gif ../images/Emo29.gif

לא יותר מזה
אני כ"כ רציתי ש-COMING BACK FOR MORE יהיה הסינגל הבא

thinkimpretty

New member
../images/Emo90.gif אחלה שיר !!

אני ממש אוהבת אותו, שמחתי שזה הסינגל הבא שלה
אממ הסינגל הבא? עדיין לא יודעת

אין כמו השיר הזה ../images/Emo70.gif

זה טוב שהיא בחרה אותו כסינגל השני שלה :) מתי יהיה לזה ת'קליפ

אם לשיר החדש שלה יצא קליפ אז

איך לא ראיתי אותו ב-TRL
או בכל אתרי וידאויים
לזה הכוונה ...

CoolBoy16

New member
הקליפ צולם כבר

אבל ה PREMIRE היה היום בTRL או לפחות היה צריך להיות אבל TRL בארץ הוא בדיליי של שבועיים שלושה מאמריקה...הקליפ עוד ממש חדש ובגלל זה עוד אין אותו באתרים

•silly•

New member
וקצת יותר סדר:

עדיין לא ידוע לי התאריך הרישמי שבו הקליפ ישודר. בTRL הראו אתמול בכורה לקליפ, אבל זה עדיין לא אומר שהקליפ יתחיל להיות משודר באמטיוי, ממש לא. אנחנו נוכל לראות את הבכורה בעוד שבועיים שלושה, כמו שאורי אמר, בגלל ההפרש הקטן בין השידורים באירופה ובאמריקה. בכל אופן, ברגע שהקליפ יהיה ברשת, הוא יגיע גם לכאן, סמכי עלינו

למעלה