דיון

pilot promo

New member
../images/Emo88.gifדיון

אוקיי הנה נפתח לו שרשור דיון כי: א.הפורום די ריק חוץ משרשורי הפרקים. ב.כדי שיהיה אחד טוב ומעמיק.... השאלה העיקרית לדיון: האם השליחה של ג'סטין לצבא היא מוצדקת ו/או נכונה? תנסו להתייחס גם לדברים הבאים: 1.בעיית הסמים של ג'סטין. 2.ג'סטין לפני הצבא ואחרי הצבא. 3.המצב המשפחתי כיום-המוות של וויל. 4.העזיבה הראשונה של ג'סטין לצבא גרמה לקרע במשפחה-האם גם הפעם? 5.איך בני המשפחה יחייו עם העובדה שג'סטין בעיראק. תנסו לכתוב את הדעה שלכם לגמרי ומקיפה,אם אתם מסכימים עם מישהו תגיבו לו ותגידו את זה ותנמקו למה אתם מסכימים עם הדעה שלו,אם לא תרשמו למה לא... אם תרתמו זה יכול להיות דיון מעמיק מאוד שפילו יגלוש לנושאים אחרים בסדרה כמו ההתייחסות של נורה למוות של וויליאם ועוד נושאים וכזה דבר יהיה טוב-קדימה-לא להתעצל!!!! ים.

Helter Skelter1

New member
כל הכבוד על הרעיון ועל היוזמה!

חבל שכרגע אין לי כ"כ זמן להשתתף בדיון! כשהוא יתפנה אני אוכל להשתתף

adi love noa

New member
אהבתי את הרעיון...

לדעתי השליחה הראשונה מוצדקת השנייה לא. ברגע שהמדינה זקוקה לך אתה חייב לתרום את שלך,נכון שזה קשה גם לו וגם למשפחה אבל מישהו חייב לעשות את זה. השליחה לעיראק לא מוצדקת בגלל שג'סטין כבר תרם את חלקו ולא רק שתרם אלא גם שילם על זה מחיר,אחרי המלחמה הוא לא חזר לעצמו והדרדר לסמים,ולא רק ג'סטין שילם את המחיר גם המשפחה לשלוח ילד להילחם זה אף פעם לא דבר קל והם כבר חוו את החרדות והפחדים ודאגו לא אני לא חושבת שזה הוגן לגרום להם לדאגה כזו שוב. ולמרות כל זה אי-אפשר לךהתעלם ממה שעלה במשפט של ג'סטין,היתה לו התנסות בסמים גם לפני הצבא ובכל זאת בזמן השירות הוא לא נגע בסם אז זה אומר שהצבא הועיל לו בתחום הזה. ג'סטין של אחרי הצבא הוא אדם מלא פחדים וחרדות שרק עירפול חושים גורם לו לשלווה,כרגע שג'סטין פחות או יותר מאושש ויש לו רצון להתנקות ולהשתנות,זה לא הזמן לשלוח אותה לעיראק לחוש שוב את אותם הדברים שהוא רוצה לשכוח,הגיוס כרגע יגרום לו לשקוע שוב לכל זה. חוץ מההתמודדות של ג'סטן עם הגיוס יש גם את המשפחה,נורה בדיוק איבדה את וייליאם,גילתה את הבגידות שלו האם היא תתמודד עם העזיבה של ג'סטין? בקיצור אני חושבת שהוא כן היה צריך להתגייסאבל לא חושבת שהגיוס החוזר מוצדק במיוחד לא בנסיבות האלו.... כל הכבוד על היוזמה

A Radcliffe

New member
דיון נחמד../images/Emo122.gif../images/Emo129.gif

אני לא חושבת שהשליחה השניה של ג'סטין לצבא היא מוצדקת. ג'סטין בחר להתגייס לצבא, ומילא את חובתו במלחמה מתוך בחירה. אחרי המלחמה הוא היה במן טראומה והדרדר חזרה לסמים. אני חושבת שהצבא צריך להתחשב יותר במצבו הנפשי של ג'סטין, גם לאור העובדה שאבא שלו בדיוק נפטר, ולא לתת לו רק חצי שנה אלא יותר זמן.לא נראה לי שהם צריכים לשחרר אותו לגמרי מהתחייבות, כי אם הם היו משחררים כל אחד מהצבא, לא היה להם אחד [לא שאני כל כך בעד צבא ארה"ב].

blur2

New member
אני גם אענה..

אמנם השליחה השניה נראית מאוד לא מוצדקת, ואולי אפילו יותר כואבת, אבל אני חושב שגם ג'סטין מבין בסופו של דבר שהוא חייב לחזור. ג'סטין הוא חובש, והתפקיד שלו עוזר להציל חיים. האנשים באזור המלחמה זקוקים לאנשים כמוהו מאוד.. וכמו שאמרתי, אני חושב שגם ג'סטין מבין עד כמה התפקיד שלו קריטי. כמובן שלחזור זה עניין קשה מאוד, נראה לי שיותר קשה למשפחה שלו מאשר לו עצמו... אני יכול לצפות אי אילו התקפי זעם מצידה של נורה ברגע שהוא יעזוב.... זה או זה או שהיא תשים "הפי פייס" ותתנהג כאילו הכל בסדר. - אני לא חושב שעצם העזיבה עצמה תגרום לאיזשהו קרע במשפחה. יותר סביר שזה יהיה איזה משהו אחר. בכל זאת, אחת המשפחות המתוסבכות ביותר שהיו לנו בטלוויזיה =))

למעלה