דיון

einatit4

New member
../images/Emo88.gifדיון

מקווה שזה בסדר.. חחח איפה אתם שומרים את החתימות/תמונות שלכם עם אגם?

אמממממממ../images/Emo204.gif

יש לי אלבום כזה עם כל המבחנים משנים קודמות אז יש שם שקית של אגם ושם יש פול דבריייםם:] יש לי איזה 4 שקיות מלאות בדברים שלהההה:p וזה בסדר שפתחת
.

ממ../images/Emo110.gif

חחחח יש לי תיקייה במחשב של אגם.. ושם יש את התמונות הכלליות שלללההה.. לא שלי איתה.. ושמה ממש כל התמונות ממוספרות
ויש לי תיקייה "תמונות שלנוו" במחשב שזה תמונות שצילמתי מכל מיני מקומות:p יש שם פווול תיקיות, ויש בניהם שיר נולד, יש מפגש מעריציייםם בקניון עם אגם, יש את שיר נולד מאחורי הקלעעייים [שיר נולד השני^ זה גם בעצם כזה.. פשוט מאחורי הקלעים זה כל הפעמים שהלכנו לחפש את אגם בחזרות שלהם:p..] ויש שלגיייהה.. מממ משם התמונות לא זזוותת.. אני לא מעבירה אותן לתיקייה שלה.. זה נשאר בתיקייה של התמונות שלנו כי שם זה צריך להיות:) וקראתי את שלל ההדסס:p אז אולי לא הבנתי נכון אז כל מקררה
היה לי גם פעם ממש מלאא עלליייה.. וזה נרטב
הכל נרטטטב
אז עכשיו פשוט העיתונים שמורים לי מפוזרים בבית והפוסטרים במקום מיוחד:p חחחחחחחחחחחחחחחח חפירהרהרהרה

אייללוש

New member
את...../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif../images/Emo109.gif

אני חייבת מתישו לראות את הקבצים שלך
ויהיה סבבה להתנחל עליו:]]

וואי אני עליתי על משו../images/Emo12.gif../images/Emo204.gif

אולי נבקש מתפוז אייקון של : |חפרפרת| או |חפירה| ואז יהיה את העט הזה שחופרים איתו:], ואז מי שהולך לחפור ישים את זה בנושא ההודעההה
או שלא
.

היללי 2

New member
אאאממ אניי...../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif>>>

יש לי תקיה ענקית במחשב של כול התמונות בערך של אגם.. וקופסא ענקית מזה חמודה של כל התמונות שלה.... כל העולם מביא לי בערך...

אמממממ

יש לי מלא קבצים במחשבבב.. אין לי מקום אפילו לעוד תמונה אחת.. יש לי תיקייה עם תמונות מעיתונים, כתבות, קטלוגים.. ויש לי שני דיסקטים עם תמונות ממש ישנות של אגם כי לא היה מקום במחשב להשים אותם.. אז במחשב יש את התמונות היותר עדכניות!!

למעלה