הגיע הזמן
לשרשור התפקדות

../images/Emo88.gifהגיע הזמן../images/Emo133.gif לשרשור התפקדות../images/Emo26.gif

אז... כל הסמוים למיניהם
, כל הותיקים שקצת שכחו להיכנס לאחרונה
, כל אלה שעדיין נכנסים ושומרים אמונים לפורום המקסים שלנו
. ספרו קצת על עצמכם- גיל, עיסוק וכאלה- כל מה שתרצו, כדי שנכיר אותכם טוב יותר, וגם מה הייתם רוצים לראות בפורום שלנו, שאתם שמחים שקיים או הייתם רוצים שיהיה קיים. חשוב לי שתשתפו פעולה בעניין הזה, אז תודה מראש

../images/Emo163.gif

כל הפרטים כתובים בכינוי חוץ מזה שאני בת 16.. אמ.. מה עוד להגיד? יש לי כלב חמוד..אני בצופים-שבט נשרים.... זהו...

../images/Emo195.gifמתפקדת

גיל: 25 עיסוק: מרוץ אחרי הזמן בתור סטודנטית מוטו לחיים: צירופי המקרים זאת דרכו של אלוהים להשאר אנונימי. (הסבר: שום דבר לא קורה סתם, אם נסתכל עם מספיק תשומת לב נכיר את עצמו, את הסובבים אותנו ואת העולם בדרך שונה ויפה)

אני ../images/Emo13.gif

מצוי בשעמום קשה כרגע . שם - לורן גיל - 21 עיסוק - סטודנט
סתם משהו - התחלתי דיאטה לפני שלושה ימים (רוב האנשים מסתכלים עליי בפרצוף מופתע ולא מבינים למה אני צריך בכלל) וירדתי 2 קילו כבר

בחיי שאתה דפוק../images/Emo3.gif

אתה? דיאטה? ממש אתה לא צריך... ואם כבר- אני צריכה, אני הפכתי להיות עם בטן מעצבנת ומגעילה, שלא יורדת כי אני בקושי עושה ספורט, אבל כן משתדלת לעשות כל מה שאפשר כפעילות ספורטיבית כמו לרדת במדרגות ולא לנסוע במעלית וללכת לתחנת אוטובוס רחוקה יותר וכאלה, אולי עוד ייצא מזה משהו. ו-2 קילו להוריד בשלושה ימים זה ממש המון וזה לא בריא, אל תעשה שטויות!

מאיפה את יודעת ? ../images/Emo13.gif

כמה זמן עבר ? כמעט שנתיים ? במהלכם עליתי 10 קילו בערך . בכל אופן אל תדאגי , אני עושה זאת בצורה בריאה
את דווקא היית מאוד מאוד רזה

Jen74

New member
חדשה ומתפקדת (הגיע הזמן באמת) ../images/Emo3.gif

אני ז'ני, בת 33, ואמא לארבע בנות ובעצמי ממשפחה של 4 אחים ואחיות, אני השנייה מבין ה-4. אני דודה ל-4 אחייניות, שתיים מאחי הגדול ושתיים מאחותי הצעירה ממני בשלוש שנים. אם יש משהו שאני מבינה בו זה
אחים ואחיות
אני מזכירה במקצועי אבל כרגע מחפשת עבודה שתהיה קרוב לבית, קרוב לנסיכות שלי. גם החופש הגדול שהתחיל עכשיו, לא מקל במציאת עבודה נוחה. לגבי הפורום עצמו, מאחר ואני חדשה ועדיין מגששת ומרחרחת כאן, עוד לא ממש יכולה לחוות דעה על מה נחמד שיש ומה כדאי שיהיה אבל הספקתי לגלות ש"הגולשים נאים בעיניי..."

כיף לשמוע ../images/Emo9.gif

בטח אין לך מושג מי אני, כי את לא זוכרת אבל אני ואת אפילו נפגשנו
אני "נסיכת אהבה" לשעבר...הכרנו באחד מהמפגשים של קומונה שהייתי בה פעם
זוכרת?

Jen74

New member
האמת שלא זכור לי כינוי כזה ../images/Emo3.gif

ואני גולשת בכל כך הרבה קומונות ופורומים שכשאני פוגשת בגולש/ת פעם אחת בלבד זה לא מספיק בשביל לשקוע בזכרון
אשמח אם תרענני את זכרוני

eris1515

New member
מקווה שלא מאוחר...../images/Emo10.gif

אבל אני איריס
היי,נעים מאוד

למעלה