הגעתי למסקנה

python 4

New member
../images/Emo88.gifהגעתי למסקנה

אחרי שפספסתי את כל חמשת פרקי השבוע שעבר הקפדתי לצפות הבוקר ברצף של צח"מ וימ"ח (שמתחיל ב- 7 בבוקר ונגמר ב- 2 ורבע בצהריים, לידיעתכם) וזאת אחרי לילה של התהוללות בפארקים בתל אביב (לפרטים נוספים ניתן לפנות למנהלת פורום ימ"ח..)
למזלי אחרי שאת ארבעת הפרקים הראשונים של ימ"ח ראיתי תחת עייפות שנפלה עלי בהתאם לנסיבות, הפרק החמישי והמדהים של ימ"ח החזיר אותי לעירות מלאה! כן, קייטי המתוקה שלי החליטה לנקום בבעלה המת/חי המרושע ושרפה אותו למוות בזמן שאליס המטריפה (הצ'ילבה של שרון בדימוס) הכניסה ללקסי השנואה. אבל מה זה קשור לפורום הזה? או, שהייתי ער מספיק כדי לראות את חמשת פרקי צח"מ של השבוע שבאו מיד אחרי. ככה יצא שאחרי הרבה זמן ראיתי צח"מ בריכוז מלא וללא מסיחי דעת!! אתם ידעתם שדודה מימי חזרה?? איך אהבתי אותה! פעם אחרונה שהיא הופיעה היה לה רומן עם ג'ון וג'יל שנאה אותה. איזה יופי שהיא חזרה פתאום! ואגב, ממתי לניל ודרו יש בת?? אבל אני סוטה מהנושא. הגעתי למסקנה, שהסצינות הכי טובות של צח"מ מתרחשות בסט אחד בלבד: חדר הישיבות של ז'בו. אני לא יודע מה הסט הזה גורם לשחקנים שמופיעים בו, אבל כל סצנה שמערבת חברי הנהלה של ז'בו יוצאת מעולה, פשוט מדהים. הריבים של ג'יל, הפרצופים של ג'ק, התסרוקות של ניקי והמבט רחמים עצמיים של אשלי עושים לי את זה כל הזמן. לכן עלה לי רעיון, שצריך בעצם לצלם את כל הסדרה כולה בסט של חדר ההנהלה של ז'בו, ורק עם ארבעת השחקנים האלה, והסדרה הזו תהיה פשוט מושלמת. ככה למשל, האם דרוסילה צריכה לגור עם ניל או עם מלקולם? בו-רינג! במקום זה, צריכה להיות סצינה כזו: (חדר הישיבות של ז'בו) ג'ון: "אני מבקש לפתוח את ישיבת ההנהלה הזו, והיום אנחנו נדרשים להכריע בשאלה האם דרוסילה צריכה לבחור בניל או במלקולם" ג'ק: "אין שום ספק בזה, אנחנו צריכים ללכת על מלקולם! מלקולם, לעזאזל! הרי ניל עובד עם השפם! אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו שדרוסילה תגור עם מישהו שקשור עם השפתיים לתחת של השפם!" אשלי (עם דמעה בקצה העין): "טוב תראו, אני לא ישנתי חצי לילה על זה. מצד אחד, ניל הוא בחור כל כך טוב ומוסרי.." ג'יל (מתפרצת): "אני לא מבינה מה קורה לכם, ערכנו מחקרי שוק מעמיקים בקרב צעירים, שגילו שהם לא סובלים את ניל. איך אתם לא רואים את זה, שניל הוא פאסה?" ניקי (עושה ציפורניים תוך כדי): "מי זו דרוסילה תזכירו לי?" משהו כזה בערך. זה יהיה מושלם! אפרופו, אני חייב לציין שבפעם הראשונה מאז שדרוסילה הגיעה למטבח של דודה מימי אי שם ב- 94 ממש עניינה אותי הדמות שלה. כאילו, איזה מתח! ניל, או מלקולם? וזה בדיוק הזמן עבור ניל להפסיק עם כל העיסוקים שלו בניומן אנטרפרייז בשביל לארח את מימי ולצעוק על דרוסילה. אה, וגם גילינו שהוא יודע לבכות! הוא בוכה כי דרוסילה לא רוצה לגור איתו! אלה היו דמעות של אושר, אני מניח. או שהבנאדם סדיסט מטבעו. אבל לא נורא - נראה כי מלקי הולך לזרוק את דרו בקרוב מאוד. בכלל, אחלה יום שישי עשו לי הווינטרס. גם winter בחוץ, גם winters בטלוויזיה. נהדר. אגב, נינה לא הופיעה בכל פרקי השבוע, שזה עוד סיבה למסיבה.

taish

New member
אוי, הסצינה בז'בו גדולה!

והייתי מוסיפה לחבר המנהלים גם את פיליס... זה בכלל יהיה שמח: מצד אחד, ג'ק עם העבר הלא ברור שלהם, מצד שני, ג'יל שנכנסת לשוק מפיליס כל פעם מחדש... "מוי כיף"!

Dawn12

New member
ענק, ענק, ענק! ../images/Emo45.gif

חוץ מהמסקנה המעמיקה שהגעת אליה אני חייב להגיד שאני מעריץ אותך על היכולת לצפות במרתון צח"מ בימי שישי. אני יודע שאני לא מסוגל לעשות את זה לעצמי. אני חושב שמה שהופך את חדר הישיבות בז'בו ללוהט כל כך הם קנקני המתכת המפורסמים שתמיד נמצאים שם, או יותר נכון - מה שהם מכילים.

python 4

New member
../images/Emo6.gifשמת לב שגם..

בכל פעם שמתחילה סצינת ז'בו בתחילת פרק המצלמה מתמקדת קודם בלוגו של ז'בו על איזו מאפירה או קנקן או כוס או וואטאוור במעבדה של אשלי או בחדר ישיבות? יש לי הרגשה שמי שעיצב את הלוגו הזה הוא אח/חבר/מאהב/ת של המפיק, וזה הורה לצלמים להתחיל כל פרק עם קלוזאפ על הלוגו. לגבי הצפייה במרתון - זה לא רק צח"מ, זה גם ימ"ח (ימי חיינו) בבוקר, וזה בדיוק שבע שעות ועשר דקות של אופרות סבון - פשוט כי עד עכשיו לא התאפשר לי לצפות בסדרות במהלך השבוע, ואי אפשר כידוע לוותר על סדרות שרואים שנים רק בגלל דבר זניח כמו תואר שני! אגב, בדיוק יום ראשון נטלי, המנהלת של פורום ימ"ח, שאלה אותי בדיוק אותה שאלה - איך אני יכול לראות את המרתון.. ועניתי לה שלדעתי זה אפילו יותר כיף לראות ככה. נוצר לי כיף כזה של יום שישי - בוקר שלם עם מעללי קייטוש וג'יל שלי. תענוג! זה שב- 14 בצהריים אני מוכן כבר לאשפוז הכפוי שלי בשלוותא זה כבר משהו אחר. לצערי משבוע הבא אני כנראה אוכל לחזור לראות כל פרק ביומו. עד שאני אתחיל את התואר השלישי, לפחות..

המגרה

New member
בוקר טוב

גם אני חושבת שהסצנה בזבו נהדרת ובמיוחד שניקי החליטה נגד ויקטור ובעד השארת בראד בחברה. אני מקווה שכבר ויקטור יגלה שניקי שילמה חצי מהכסף לזבו והוא כמובן ירתח. ובקשר לניל ודרוסילה מתי הבחור יגיד שהוא מת עליה? ואוליביה מתי היא תעוף מהסדרקה.

אהבתי ../images/Emo45.gif

עוד סוגייה מעניינת: כריס ופול - להביא ילד או לא? ג'יל : "למה היא צריכה להתקפל? אנחנו במאה ה-21! מה קרה למעמד האישה, שרוצה לפתח קריירה מצליחה ולעבוד?" ניקי: "במקרה של כריס זה לא הקריירה שמובילה אותה להישגים. זה מודל הברבי שמסנוור כל גבר". ג'יל: "אני מניחה שאת יודעת על מה את מדברת, ניקי, אחרי הכל אנחנו מדברים כאן על ויקטור ניומן, לא?" ג'ון: "ג'יל באמת, נדרשנו להחליט בסוגייה החשובה הזאת. האם ניתן אישור לפול לעבר את כריס? הייתי מציע לו לעבור ניתוח כריתת צינור, אם המצב היה הפוך - והוא לא היה רוצה ילד וכריס כן, כי יש נשים שמנצלות את זה לרעה". ג'יל פוערת פה "אני לא מאמינה שאתה מעלה את זה. בילי הוא מקור האושר שלך לא? בזכותי! תשווה אותו לילד אחר שלך, בוא נגיד.. ג'ק? כל שבוע מביא את ז'בו לפאשלה חדשה. צריך להתחיל לערוך התערבויות לא לשאלה אם הוא יפשל השבוע, אלא באיזה יום הוא יפשל בשבוע!" ג'ק: "הו דרגון ליידי, אנחנו יודעים שאת מרירה כי היית צריכה לתחמן את אבא כדי להיכנס בכוח למשפחה הזאת ולהביא ילד, ואת פשוט מקנאה שהמצב אצל פול וכריס אחרת. תחסכי מאיתנו את היבבות שלך". אשלי מרימה את ידיה ופורשת אותן ישר, בתנוחה מקבילה. "למה כל ישיבה חייבת להפוך לסקנדל? אנחנו מדברים כאן על אהבה, זוגיות, המשכיות הדור, למה כל האספקטים השליליים האלה?" ניקי: "את צודקת אשלי. כאן באמת מדובר בהריון הנובע מאהבה, לא סטוץ חטוף כתוצאה מאובר חרמנות ובדידות בטיול מפוקפק".

רונית1

New member
משהו על מיימי -

שמתם לב איך היא התעלמה לגמרי מדרו. נכון שמעשיה של דרוסילה באמת מקוממים אבל עדיין היא דודה שלה ועוד לא שמעה את הצד שלה בסיפור.

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

ואם ממשיכים לפתח את תאוריית חדר הישיבות - למה בעצם הסצינה הראשונה של פיליס (כן, אני חייב לדחוף אותה בכל מקום) בג'נואה סיטי היתה דווקא שם? היא הגיעה אל ג'ק, אבל היה הרבה יותר הגיוני שהיא תמצא אותו במשרד שלו, שם הוא אמור לעבוד, ולא בחדר הישיבות...

Dawn12

New member
תראה לאיזה כבוד זכית ../images/Emo13.gif

לאט לאט נשתלט על תפוז אנשים

b o t t e n

New member
כל מילה בסלע../images/Emo88.gif

צודק-צודק, אבל גם מטריד- פארקים בלילה
וגם
על הכיכוב בשער
לפעמים זה לא יוצא כ"כ מוצלח

פייתון יקירי - ../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif

ולכל מי שכותב כאן ושותף לפורום המדליק הזה!!!

b o t t e n

New member
דואגת, מה לעשות, זה באופי../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif

אפרופו ימ"ח, לקסי מזמן לא קיבלה...... כאפה
היא יכולה להיות יותר שקופה

python 4

New member
לקסי באמת צריכה כפה דחוף!

ואני שמח שהביאו את אליס במיוחד בשביל זה מג'נואה לסיילם. היא טובה בכפות, למרות שבסוף היא ויתרה לשרון ועל זה קשה לסלוח לה. מזל שהחזירו את מאט! אולי הוא יערער קצת את שרון. ושהוא גומר איתה, הוא מוזמן לסיילם לעשות קצת רע גם ללקסי.

למעלה