../images/Emo88.gifהגעתי למסקנה
אחרי שפספסתי את כל חמשת פרקי השבוע שעבר הקפדתי לצפות הבוקר ברצף של צח"מ וימ"ח (שמתחיל ב- 7 בבוקר ונגמר ב- 2 ורבע בצהריים, לידיעתכם) וזאת אחרי לילה של התהוללות בפארקים בתל אביב (לפרטים נוספים ניתן לפנות למנהלת פורום ימ"ח..)
למזלי אחרי שאת ארבעת הפרקים הראשונים של ימ"ח ראיתי תחת עייפות שנפלה עלי בהתאם לנסיבות, הפרק החמישי והמדהים של ימ"ח החזיר אותי לעירות מלאה! כן, קייטי המתוקה שלי החליטה לנקום בבעלה המת/חי המרושע ושרפה אותו למוות בזמן שאליס המטריפה (הצ'ילבה של שרון בדימוס) הכניסה ללקסי השנואה. אבל מה זה קשור לפורום הזה? או, שהייתי ער מספיק כדי לראות את חמשת פרקי צח"מ של השבוע שבאו מיד אחרי. ככה יצא שאחרי הרבה זמן ראיתי צח"מ בריכוז מלא וללא מסיחי דעת!! אתם ידעתם שדודה מימי חזרה?? איך אהבתי אותה! פעם אחרונה שהיא הופיעה היה לה רומן עם ג'ון וג'יל שנאה אותה. איזה יופי שהיא חזרה פתאום! ואגב, ממתי לניל ודרו יש בת?? אבל אני סוטה מהנושא. הגעתי למסקנה, שהסצינות הכי טובות של צח"מ מתרחשות בסט אחד בלבד: חדר הישיבות של ז'בו. אני לא יודע מה הסט הזה גורם לשחקנים שמופיעים בו, אבל כל סצנה שמערבת חברי הנהלה של ז'בו יוצאת מעולה, פשוט מדהים. הריבים של ג'יל, הפרצופים של ג'ק, התסרוקות של ניקי והמבט רחמים עצמיים של אשלי עושים לי את זה כל הזמן. לכן עלה לי רעיון, שצריך בעצם לצלם את כל הסדרה כולה בסט של חדר ההנהלה של ז'בו, ורק עם ארבעת השחקנים האלה, והסדרה הזו תהיה פשוט מושלמת. ככה למשל, האם דרוסילה צריכה לגור עם ניל או עם מלקולם? בו-רינג! במקום זה, צריכה להיות סצינה כזו: (חדר הישיבות של ז'בו) ג'ון: "אני מבקש לפתוח את ישיבת ההנהלה הזו, והיום אנחנו נדרשים להכריע בשאלה האם דרוסילה צריכה לבחור בניל או במלקולם" ג'ק: "אין שום ספק בזה, אנחנו צריכים ללכת על מלקולם! מלקולם, לעזאזל! הרי ניל עובד עם השפם! אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו שדרוסילה תגור עם מישהו שקשור עם השפתיים לתחת של השפם!" אשלי (עם דמעה בקצה העין): "טוב תראו, אני לא ישנתי חצי לילה על זה. מצד אחד, ניל הוא בחור כל כך טוב ומוסרי.." ג'יל (מתפרצת): "אני לא מבינה מה קורה לכם, ערכנו מחקרי שוק מעמיקים בקרב צעירים, שגילו שהם לא סובלים את ניל. איך אתם לא רואים את זה, שניל הוא פאסה?" ניקי (עושה ציפורניים תוך כדי): "מי זו דרוסילה תזכירו לי?" משהו כזה בערך. זה יהיה מושלם! אפרופו, אני חייב לציין שבפעם הראשונה מאז שדרוסילה הגיעה למטבח של דודה מימי אי שם ב- 94 ממש עניינה אותי הדמות שלה. כאילו, איזה מתח! ניל, או מלקולם? וזה בדיוק הזמן עבור ניל להפסיק עם כל העיסוקים שלו בניומן אנטרפרייז בשביל לארח את מימי ולצעוק על דרוסילה. אה, וגם גילינו שהוא יודע לבכות! הוא בוכה כי דרוסילה לא רוצה לגור איתו! אלה היו דמעות של אושר, אני מניח. או שהבנאדם סדיסט מטבעו. אבל לא נורא - נראה כי מלקי הולך לזרוק את דרו בקרוב מאוד. בכלל, אחלה יום שישי עשו לי הווינטרס. גם winter בחוץ, גם winters בטלוויזיה. נהדר. אגב, נינה לא הופיעה בכל פרקי השבוע, שזה עוד סיבה למסיבה.
אחרי שפספסתי את כל חמשת פרקי השבוע שעבר הקפדתי לצפות הבוקר ברצף של צח"מ וימ"ח (שמתחיל ב- 7 בבוקר ונגמר ב- 2 ורבע בצהריים, לידיעתכם) וזאת אחרי לילה של התהוללות בפארקים בתל אביב (לפרטים נוספים ניתן לפנות למנהלת פורום ימ"ח..)
![](https://timg.co.il/f/Emo3.gif)