הודעה חשובה מאוד!!!!

truman723

New member
../images/Emo88.gifהודעה חשובה מאוד!!!!

אני חושב שכדאי שנפסיק להתיחס לכל מני אנשים פה בפורום. אנשים כגון: PORTIO, LASER JET & CHAMP שלושת האחרונים (שבטח זהו גם מיקומם בתחרויות, אם הם אתלטים בכלל), מסתתרים מאחורי זהויות בדויות שזה לא נורא בכלל, הדבר הנורא שהם כן עושים זה להפיץ שקרים, לחרחר ריבים ולנסות ולהרוס את האוירה הטובה בפורום האתלטיקה. אני מקווה שרבים מבין הגולשים בפורום יתמכו בי ואף יראו את תמיכתם בי בדרך כלשהי. בברכה, TRUMAN723

Adam GTI

New member
צודק אחי! ../images/Emo45.gif

אבל צחוקים עם פורטיו (יותר נכון על פורטיו)... אגב, מה מקור הניק (הכינוי) שלך?

Issar Y

New member
עזבו...

עד כמה שיהיה נחמד להעיף פלצנים למיניהם מהפורום, תמיד אפשר להחליף שם משתמש.

champ

New member
חחחחחח מי מסתתר??

צ'מפ הוא כינוי שמלווה אותי כבר ארבע שנים כאן בתפוז... אם יש אחד כאן שלא מתחבא, זה אני.
זהות בדויה עלאק
והכי מפתיע אותי זה ההתחסדות שלך ושל כל הדו-פרצופיים שמסתובבים כאן שמתביישים לכתוב את מה שהם באמת חושבים (לדבר על זה אין להם בעיה..)

חסר שם

New member
תגובה ל-champ

אני בטוח שלכל אחד כמעט פה יש דעות שונות מחוץ לאינטרנט, אבל בקותלי האינטרנט לא מדברים על הדברים האלה כי בין הספורטאים יש כבוד כמו שיש בין אדם לאדם, ואם לא היה את הכבוד הזה של שמירת הדעות שלך לעצמך במצבים מסויימים לא הייתי רוצה לדעת איפה האתר הזה היה עכשיו. אז אם אתה רוצה להביע את הדעה שלך למרות שאתה יודע שהיא יכולה לפגוע במישהו ולהכתים את השם שלו, אני מבקש ממך, לא באתר הזה! וזה מופנה גם ל-laser jet ולשני. תודה

למעלה