החוליה החלשה

TillsWIFE

New member
../images/Emo88.gifהחוליה החלשה../images/Emo128.gif../images/Emo70.gif

חברי פורום יקרים, המשחק שמחזיק אותכם עירניים
השירים מנופים אחד אחד, ואתם כבר מכירים את החוקים, במשחק הזה אנחנו בוחרים את השיר של לורדי. לפניכם רשימה של 6 שירים (שירים 1, 13, 8, 10, 11, 14, 6 ו-4 עפו) וכל שבוע מצביעים לשיר הכי פחות אהוב, עד שבסוף נכתיר את השיר ששרד עד הסוף. שבוע שעבר העפנו את The kids Who Wanna Play With The Dead
אני עושה לעצמי פרסומת סמויה... אבל זה לינק לוידאו שיצרתי בעצמי כשברקע השיר המדהים של ניקלבאק. אשמח לשמוע מה דעתכם
The List 1. 2. Would U Love a MonsterMan 3. Devil is a Looser 4. 5. Blood Red SandMan 6. 7. Pet The Destroyer 8. 9. Chainsaw Buffet 10. 11. 12. Good To Be Bad 13. 14.

TillsWIFE

New member
האמת

את הבתים אני לא כל כך אוהבת, אבל הפזמון
גם על השיר הזה היה יכול להיות קליפ לא רע
משו עם גן חיות וחיית פרא שמשתוללת.. חח סטייל פארק היורה

נראה לך שאיכפת לי?

דעה שלי? כן. זכותי? שוב- כן. בכלל, אני לא מתייחס לכותרת של שיר, אני מתייחס לחומר בתוכו, ולעניות דעתי זה השיר החלש ברשימה כרגע. כמו שאמרתי לרודי - נקשרתם יותר מדי לעוד קבוצת מילים. Get a grip.

TillsWIFE

New member
יאי

האמת היא, שאצלי זה יותר מאשר קבוצת מילים. הרי בתכלס למה אני שומעת מוזיקה? לא סתם לנקות את הראש (אולי לפעמים כן, אבל זה לא עם רוק כבד או מטאל), ולא סתם לטמטם את המוח, אלא כי יש למה שאני שומעת איזה משמעות בשבילי. ואני חושבת שמאחורי השיר הזה עומדת המשמעות של לורדי. ושוב, כמובן זכותך לחשוב אחרת. רק אל תכעס

אני חושבת שקליפ שלך יפה מאוד

אמנם לא ראיתי את הסרט, אבל הוידיאו שהכנת בהחלט עשה לי חשק. גם אהבתי את השיר. יש לך עוד כאלו?

TillsWIFE

New member
עוד שירים או עוד קליפים?

כן יש לי עוד כמה. אני אוהבת להכין אותם
הלינק הזה הוא לקליפ אחד שהכנתי לחברה הכי טובה שלי שמתה אבל מתה על אופניים. היא מתעסקת בזה כל היום, רואה את תחרויות אקסטרים של אופניים בהוט, הישבן שלה דבוק למושב האופניים... קיצר, הפואנטה ברורה
אז הכנתי לה את זה כtribute

למעלה