היום ב-
אנשים

../images/Emo88.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo199.gif

ב-19:30 יגיע השחקן מאיר סוויסה, כוכב התכנית "קרוב לוודאי", להתארח לייב ב-BlogTV ולענות לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר לו שאלות כבר עכשיו בפורום קרוב לוודאי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1569&msgid=79399058
כמדי שבוע, גם הערב ב-22:00 יגיע המתמודד/ת המודח/ת מהתכנית "לרדת בגדול" ל-BlogTV לענות על שאלות הגולשים. שרשור השאלות כבר נפתח בפורום לרדת בגדול ואתם מוזמנים להוסיף שאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1538&msgid=79448993 ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/

Love Bem

New member
../images/Emo207.gifתגידו איפה ג'ני?

ומישהי כתבה משהו על מקפליי בראש אחד היא מהפורום?

Love Bem

New member
אהה..ושחכתי

תגידו ג'אס מיי לאק יצא? כי בפני פלוס כתוב שכן והוא בין המובילים (האחרון ברשימה חחח..) אבל גם טוב=] מי שלא ראה זה במדור של הקולנוע ועם הוא יצא מתי הוא יגיע לכאן?

DesertRose7

New member
בחופשת מגנים ובגרויות?

מהפורום? תמיד בתקופה האתי אנשים נעלמים בגלל כל הלחץ הזה

LovE BuSTeD

New member
(אופסי...)מה היה רשום בדיוק בראש 1?

כי אמרתי למלא בנות שישלחו מכתב לראש 1 וגם אני שלחתי להפ מלא מכתבים מה היה רשום בדיוק?????

ShyFly

New member
מצטטת מראש1

"שלום, קוראים לי יעל ואני חייבת לומר שאתם עיתון מדהים, מושקע ומגניב! יש לי רק בעיה אחת: המון, אבל המון קוראים מבקשים שתתיחסו יותר ללהקה הכי שולטת בעולם - מקפליי! ואני מעריצה אותם ממש מלא זמןושומרת על כל תמונה/פוסטר/כתבה שלהם (אפילו יש לי אוסף שמודבק על הדלת שלי), אבל אתם בכלל לא מפרסמים עליהם כלום! פעם פרסמתם המון על מקפליי, ועכשיו אני לא רואה שום דבר." 1. פעם הם פרסמו הרבה על מקפליי?!?! מתי בדיוק?.. 2. גם אני שלחתי מכתב - אם תודה על הפוסטר ועוד כל מני והם לא פרסמו!! אררגג! אני שולחת מעכשיו כל שבוע
3. גם אתן חושבות שזה הזמן להפציץ את ראש1 בכמה שאוהבים את מקפליי ולצרף כתובת של הפורום ושל העצומה ולבקש שיעזרו בזה! אני בטוחה שמלא ייצטרפו לפורום ולעצומה, יכול להיות שהם בכלל לא ידעו עליה!! תקשיבו, יש לי כבר מכתב מוכן ששמרתי בדואר יוצא במייל, אני יכולה לצרף את הכתובת של הפורום? אולי הם יפרסמו! (וד"א - יש שם עוד דברים לא רק מקפליי,שתדעו, אבל הרוב...) וואי חרשתי...יאללה מחכה לתגובות...חח

0 דיש 0

New member
גרררר הקדמת אותי בשלוש דקות ../images/Emo123.gif

פעם הם פירסמו ממש ממש מלא על מקפליי כל שבוע היה איזה אייטם אני אפילו הכרתי אותם דרך ראש1 חח אבל זה היה דיי מזמן עכשיו יש הרבה פחות ובאמת כדאי שנפציץ אותם ואז הם יפרסמו את הפורום ואת העצומה ולאנשים תהיה יותר מודעות לעצומה ויחתמו עוד.. טוב אני הולכת להכין מכתב

LovE BuSTeD

New member
כן ברור!

לשלוח אליהם מכתבים זה טוב שיראו שאוהבים אותם ואויל יביאו בסוף תדיסק לארץ בע"ה בע"ה! ובאמת יצטרפו אנשים לפורום יחתמו בעצומה..גם אני שלחתי להם מכתב אם הכתובת של העצומה לא פירסמו=/ קיצור שלחו להם מכתבים זה טוב!

0 דיש 0

New member
היה רשום:

איפה מקפליי? שלום, קוראים לי יעל ואני חייבת לומר שאתם עיתון מדהים, מושקע ומגניב! יש לי רק בעיה אחת: המון, אבל המון קוראים מבקשים שתתייחסו יותר ללהקה הכי שולטת בעולם- מקפליי! אני מעריצה אותם ממש מלא זמן ושומרת כל תמונה/פוסטר/כתבה שלהם (אפילו יש לי אוסף שמודבק על הדלת שלי), אבל אתם בכלל לא מפרסמים עליהם דברים! פעם פרסמתם המון על מקפליי, ועכשיו אני לא רואה שום דבר. ועוד משהו- עמרי ויסמן- אתה ענקקקק! יעלוש המאמי. העתקתי מילה במילה כל הכבוד לי
התגובה הייתה שהם פרסמו לאחרונה פוסטר של מקפליי והם משתדלים לפרסם כמה שיותר. ושאם היא [או שזו את..?] תשלח תמונה של הדלת הם יפרסמו אותה

m i c k e y 15

New member
גמאני שלחתי להם מכתב..

אבל לפחות קיבלתי דיסק מהם..חח זכיתי בדיסק מוזיקת דאנס כזה חח מעפן..

למעלה