הכה את המומחה!

ALL iN One

New member
../images/Emo88.gifהכה את המומחה!

בואו נשחק משחק קטן מי מבנות הפורום שלכן החליטה להיות אדווה345 לא קשה אפילו קל. הזוכה מוזמן/ת לחגיגת הבת מצווה.

gertrude

New member
למה נראה לך שזה קשור אלינו?

קראתי את השרשור ומצאתי שהיא אמרה כמה פעמים "אנחנו ההורים" ומשפטים אחרים מהם ניתן להבין שהיא גידלה את ילדה בדרך שהיא מוצאת לנכון כאפשרות הנכונה היחידה. זו נראית לי כמו מלחמה פנים-הורית ואשמח אם תואיל לא להכניס אותנו לקלחת. עם זאת איני מכירה את אדווה, איני יודעת באיזה פורומים היא מסתובבת וכמובן שאיני יכולה להבטיח שהיא אינה חברה בפורום הזה בניק אחר, אך בכל מקרה, דיון על התפתחותו הרגשית של התינוק וההשלכות לגבי יציאת ההורה לעבודה אינן מעניינו של הפורום הזה ולכן יימחקו.

magicgirl1983

New member
לא יודעת

מה שבטוח אני לא מכירה שום אדווה מהפורום. ולפני שאת מטיחה בנו אשמה..תלכי לחפש את אדווה ולא אותנו. באמת זה קצת מעליב ופוגע שכשמגיע סוף סוף טרול גם אליכן אתן מאשימות אותנו.. לי אין בעיה עם נשים שיש להן ילדים או תינוקות או מצידי קופים. ולפי מה שאני יודעת אין פה נשים נגד ילודה כללית של בני האדם אלא רק של עצמן.

magicgirl1983

New member
ולסכסך זו לא דרך

כשאת באה הנה את מעוררת פה ריבים במיוחד כי את לא באמת יודעת שהטרול בא מפה. חבל..חשבתי שאתן קצת יותר בוגרות מכיוון שיש לכן ילדים

עינת12

New member
זאת ששלחה לי את המסר (לא זוכרת

את הניק) חושבת כנראה שאני היא אדווה. כי קבלתי מסר ממנה שהיא "עלתה עלי". אני בלי מחשב מתחילת השבוע. רק הבוקר חזר, ואין לי מושג על מה מדובר. פשוט שלחתי לה מסר חוזר שהיא טעתה בנמענת.

magicgirl1983

New member
אני בטוחה שאת לא אדווה

מסיבה אחת..על אדווה כתוב היא בת 36 אם אני לא טועה...ואת בת 40 ומשהו. וגם כי את לא היית און ליין בכמה ימים האחרונים...תהיתי באמת לאן נעלמת. אל תקחי את זה קשה מדי..."עלו עליינו"...חחח עשי טובה.. מורידים את הגנב מהעץ כשצריך...וזה מעצבן אבל צריך לחיות עם זה כנראה. אני אבל חושבת שכדאי אולי בכל פעם שיבוא איזה טרול להגיד להם..."עלינו עליכם"...סתם עזבי..

עינת12

New member
"אדווה"

אפילו לא קראתי את אותו שרשור. המחשב חזר לאחר שלא היה אצלי מתחילת השבוע. דבר ראשון פתחתי את הדואר. בין שאר ההודעות מצאתי את המסר. לא ידעתי למה הוא בכלל מתייחס, רק היה לי ברור שהגיע לנמענת הלא נכונה. אולי עכשיו אקרא את השרשור..... נראה על מה מדובר.

עינת12

New member
ריפרפתי ../images/Emo6.gif

מה שעוד יותר מאשר את בטחוני שאני לא היא (כבר התחלתי לתהות....) איזה בידור
מעניין מה הלך בראש של זאת שהיתה בטוחה לחלוטין ש"עלתה עלי". היא היתה כל כך בטוחה בעצמה! ללא כל סימני שאלה. מה קורה להן שם?

gertrude

New member
זה נורא פשוט

הרי את האדם היחיד בעולם שהוא גם מירושלים, גם בן למעלה מ-30, גם כותב ללא שגיאות כתיב וגם יש לו מין דעות משונות כאלה על ילדים... בליינד זו את! ברוך שובך
.

magicgirl1983

New member
אני חושבת שמישהו מוסיף

להם דבק מגע למטרנה...פחחחחעע...עזבי...חולה בראש אני.. אני חושבת שקוראים לזה פארנויה. תראי, אם לא אנחנו את מי יהיה להם להאשים?? את ההומואים?? לסביות?? אנשים שמתנגדים לברית מילה? אנשים שנגד פמיניסטיות? גברים שוביניסטים? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא....זה אנחנו..אילו שלא רוצות ילדים. אנחנו אשמות גם אם הטרולית לא באה מאיתנו... אני דווקא חושבת שזה משעשע...מה יש...שגם הם יהנו מטרולים...ולא רק אנחנו.

עינת12

New member
תודה גרטרוד ומג'יק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מירושלים..... הרגת אותי. אוי אני אוהבת לצחוק שזה פחד D
:-

למעלה