זה 44
0. מה שלומך? טוב למדי 1. תאריך לידה: 16 לאוגוסט 1984 2. מקום ושעת לידה: סורוקה 3 לפנות בוקר 3. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? כוכב רוק או מדען 4. ועכשיו, מה אתה רוצה להיות\לעשות בחיים? מפתח מערכות ניווט 5. תכונה אחת שאתה אוהב שיש בך: עקשנות 6. עוד תכונה שאתה אוהב שיש בך: תמיד למצוא את הטוב בכל דבר 7. תכונה נוספת שאתה אוהב שיש בך: שרדנות 8. תכונה (אחת או יותר) שהיית מת להיפטר ממנה בהקדם: עצלנות 9. תכונה שאתה סתם לא אוהב שיש בך: דיבור יתר 10. תכונה (אחת או יותר) שהייתה בך ושינית: ביישנות 11. סרט שעולה לך עכשיו לראש (שאהבת): Sin city 12. נו, טוב, ואם עולה לך גם סרט ששנאת, אז זה המקום: להתרחק מנארניה 13. יום שישי ה-13- מאמין באמונות שיש בקשר אליו? כן זה ערב שקורים בו דברים טובים. (תמיד קרו לי בו דברים טובים) 14. ואם כבר- התעסקת פעם במיסטיקה? או עדיין? אם כן, במה? משהו שקשור בצורה רופפת למערכות יחסים. לא משהו רציני מעולם 15. מאמין באלוהים? אם כן, למה? כן ולא. אי אפשר להוכיח או להפריך את קיומו לכן עד כך אלוהים נמצא במצב של עד שתובא הוכחה הוא גם וגם. 16. אוהב את עצמך? כמה אוהב את עצמך? כן, במידה שעצמי אוהב אותי. 17. יוצא לך לאהוב דמויות רעות בספרים\סרטים? אם כן, את מי ולמה? כן יצא לי לאהוב כמה דמויות רעות בסרטים. טיווין לאניסטר. טיריון לאניסטר (יש שיאמרו שהוא רע), לגטו, הפרד. לזארוס מבאטמן. 18. איזה חיה אתה הכי אוהב? נץ ועכביש. 19. איפה היית רוצה לגור, ובְמה? בנגב בגליל בקנדה או ביפן. דנדה ויפן כי הם נשמעים מקומות חביבים. 20. יש לך רישיון? אם כן, באיזו מכונית אתה נוהג\אוהב לנהוג? אין לי רישיון 21. נהנה לבזבז שעות על צפיה בספורט ב- TV? אלא אם זה נחשב כשאני ואחי משחקים אחד מול השני Tekken , אז לא. 22. הידע האחרון שרכשת- מהו? מתי? איך נראית סכין לקילוף תפוחי אדמה. ואתמול 23. ממתי אתה חנון? מרוצה מהסידור? כן מרוצה למדי 24. מה היו המקצועות שהכי אהבת ב- 12 שנות הלימוד? פיזיקה. 25. כמה פעמים קרה לך שהחלטת ש"זה המקצוע של חייך"? מי היו הקורבנות (מקצועות)? פעמיים פיזיקה ועכשיו אווירונאוטיקה וחלל 26. איפה פתחת ת'חשבון בנק שלך? מתי? באיזה סניף? מה מס' החשבון? מסד לפני ארבע שנים. לא זוכר 27. יש לך כרטיס אשראי, כי גם ת'מספר שלו אנחנו נשמח לקבל..כן. וגם אותו אני לא זוכר. 28. טוב, נו, אם כבר נגענו בנושא.. מהו החפץ בעל הערך הרב ביותר בשבילך? למה? ואם יש סיפור מאחוריו- ספר.. שני חפצים, בובת צב ים בשם סקווירטל, וכדור ארץ פוסט אפוקליפסי. לשניהם מלווים המון זכרונות טובים ורעים כאחד. 29. מי האדם שאתה הכי מעריך (ואם יש כמה, אז תתמקד בשנה האחרונה)? ההורים שלי. 30. קרה לך משהו ששינה את חייך? כמה?! באמת?! יופי! זה הזמן לספר! כשנכנסתי לפורום Demons.זה שינה את החיים שלי לחלוטין, 31. מה לא תסכים לעשות בשום אופן, גם לא תמורת סכום כסף רציני (ב- $, כשאתה חי בישראל.. )? להדבק במחלה סופנית שתגרום לי למות בייסורים אינסופיים. 32. מה אתה הכי נהנה לאכול? ולשתות? לאכול פסטה ברוטה רוזה עם פטריות, או לחלופין אסאדו. לשתות מיץ תפוזים או שוקו. 33. מה הדבר שהכי מגעיל אותך, אם יש דבר כזה? (לא רק אוכל. לא, לא! לא יכול להיות שאוכל זה הדבר שהכי מגעיל אותך!) אדישות של אנשים. 34. אילו יכולת במחיאת כף להפוך את חייך למושלמים- מה היה במציאות הזו? איך היא הייתה נראית? מוציא את הפגמים הגנטים שלי מהגוף, מסיים את הלימודים באווירונאוטיקה וחלל. מפתח את הניווט שישמש את המעבודה שאני אהיה עליה. יוצא עם מישהי בעל שיער ארוך עיניים עיניים מוריקות, בעלת סממנים גיקיים. חי בעולם רגוע ושלו שבו הרעיון של להרוג משיהו אחר בשביל דת או כסף או בכלל הוא דבר לא נתפש. לפחות חלק מהרעיון כבר התגשם. 35. מה עוצר בעדך מלגרום למציאות שלך להיראות כמו שאתה רוצה שתיראה (אם היא לא)? זמן והעולם כולו. 36. מה (גופנית) אתה הכי אוהב בעצמך? ולמה? (מה הכי לא כבר אמרת, נכון?) את מבנה הגוף שלי, כתפיים רחבות. 37. היית פעם בחוגים\קורסים? אילו? אהבת? קראטה, קפוארה, טיסנים, מלאכה, אומנות. הכי אהבתי טיסנים 38. איזה עקרון מניע אותך בחיים, וגורם לך לעשות הרבה מהדברים שאתה עושה? עשה אשר ליבך חפץ. 39. ההודעה הראשונה שלך בפורומים של תפוז- שים אותה כאן. אני לא מוצא אותה אבל זה היה משהו בסגנון של "שלום אני חדש" בפורום מד"ב ופנטזיה בתפוז. 40. מה ההמצאה שאתה הכי מתחבר אליה? למה? עדשות, בהתחלה הן רק נועדו לקישוט לבתים ובלעדיהן יותר מחצי עולם היה מנוטרל. פשטות, יופי וחיוניות ביחד. 41. בת הזוג האידיאלית מבחינך- איך היא נראית? אילו תכונות חשוב לך שיהיו לה? איך היה חשוב לך שתתפוס אותך (כלומר, מה חשוב לך שהיא תחשוב עליך, מה אתה אמור להיות בעיניה, מה אתה לא רוצה שתחשוב עליך)? שתיהיה אינטלגנטית, כלומר יהיה אפשרי לנהל איתה קרבות מילים. חשיבה שרצה בעשרות כיוונים שונים בו זמנית מסוגלת לדלג בין נושא אחד למשנהו בלי בעיות. מלאה בחוש הומור. לעולם לא מוותרת, יצירתית, שתעשה דברים באשר לבה חפץ(השקפת חיים דומה מועילה למערכות יחסים לטעמי) עקשנית, והכי חשוב שיהיה קליק ראשוני. גופני: עיניים ירוקות שיער ג'ינג'י. שהיא תחשוב עלי כל דבר, רק שלא תראה אותי כמובן מאליו. אפשרות אחרת: ששמה דיאנדריז טיראגרין. או יגריץ (שמכילה לא מעט מתכונות האופי הדרושות) 42. מי קרציה? מי? ואת מי בא לך לרצוח עכשיו? את מי? מי קרציה? אחותי הקטנה את מי בא לי לרצוח, סביר להניח שכרגיל את דביר. תמונה אהובה: זה משתנה בהתאם לרגע כרגע זה התמונה בלינק הבא. התמונה מכילה ספוילר לשיר של אש ושל קרח. http://amoka.net/eng/gal/wall/robra1024.JPG כן אני נוטה להעלם במיסתוריות