הכיסא הריק

O r c h i d

New member
../images/Emo88.gifהכיסא הריק../images/Emo88.gif

החוקים ברורים
והפעם...............................
עוז! הידוע בכינויו radioactive tomato![סורי אם יש שגיאות]
. תהנו, בפקודה

איך בדיוק משלמים באנרגיה?

כלומר אני מעולם לא הצלחתי לשחד מישהו ע"י שהבאתי לו מין גוש גדול כזה של אנרגיה...

אל תקחי את זה אישי...

פשוט הנחתי שלך יש חיים וחוסר זמן בעוד שכפי שניתן לראות לעוז אי אפילו רמז של שמץ לחיים. בכל מקרה חשבתי שלא היית רצינית לכך שאת רוצ... אחרת הייתי בוחר בך! את יותר מושכת מינית מעוז (למרות שזאת לא ממש מחמאה... זה כמו לאמר למספר שהוא הרבה הרבה יותר גדול ממינוס אינסוף)

כמו שמרצים אומרים: שאלה מצויינת

(זה לרוב אומר הזכרת לי חומר ששכחתי ללמד) הדבר הכי חנוני שעשיתי בחיי. אם לא מחשיבים את הארגון כנס רולפליי בדרום. והתנדבות לתפקידים הזויים בכנסים. יש מאורע מהזמן האחרון, המקום פאב באר שבעי סטודנטיאלי, אני ומריאנה יושבים שם נהנים כשאיך שהוא השיחה מתגלגלת אם כמה בחורים בחלק של הבאר הם מהנדסי חשמל או משהו הומני אחר. לכן הועלה הרעיון לבדוק את זה באמצעות ניסוי קטן. וכעבור כמה שניות נשמעה צעקת "התמרת לפלס" באמצע הפאב, באמצע תקופת בחינות. לצערי לא אני הייתי זה שצעק את זה. אבל אני מתכוון לעשות את זה מתישהו. השאיפה הכי חנונית שלי? יש כאלו שיזכירו את הכנסי חובבים הבינלאומים. אני דווקא מחבב את הכנסים הקטנים. יש כאלו שידברו על סרטים וכו אבל סרטים הם סרטים ואין לי השפעה עליהם. אז: להתעסק בפיתוח של מערכות ניווט לכלים שמנווטים בחלל. חשבתי על כמה רעיונות מסתבר שחלקם פותחו חלקם הומצאו חלקם בפיתוח... קשה להיות מקורי בימנו.

רגע רגע רגע

"...מהנדסי חשמל או משהו הומני אחר." ממתי הנדסת חשמל זה הומני? לא שיש לי בעיה איתם... אדם

שלושה רגעים

תנאי הלימוד בהנדסת חשמל הם לא הומנים. כמה ארגוני זכויות אדם מחו נגד התנאים בהם לומדים סטודנטים להנדסת חשמל. ובכל מקרה הכוונה בהומני היתה לספרות מדמח כלכלה וכו

גם אני התכוונתי לצורה הזו של הומני.

... כלכלה לא ממש הומני, עומד בטווח כסטודנט לכלכלה... אבל תשובה טובה
אדם

והשאלות שלי

עם איזה מדען היית רוצה לשבת על כוס קפה? אם הייתה ניתנת לך האפשרות, האם היית עולה במעבורת לחלל? האם היית טס למאדים? מה דעתך על ואנונו? אם זה לא אישי מדי, למי תצביע ולמה? איך אתה רואה את עצמך בעוד עשור? אדם

והתשובות שלי

עם לאונרדו, טסלה או פיינמן. הראשון בגלל הראש שלו שטס כל הזמן בעשרות כיוונים שונים. טסלה בשביל לדעת איך הוא תכנן את רובה הקרניים שלו. ופיינמן כי הוא משעשע. ם הייתה ניתנת לך האפשרות, האם היית עולה במעבורת לחלל? כן בלי שאלה בכלל. האם היית טס למאדים? כן מאדים נשמע די טוב הייתי שמח להיות בו. במידה ותיהיה מפלגת נגב אצביע לה. אחרת אני צריך למצוא מפלגה אחרת בכל מקרה לא לאחת מהמפלגות הגדולות. עוד עשר שנים אני רואה את עצמי אחרי תואר באווירונאוטיקה וחלל. עובד במקצוע, ובאופן פרטי שוקד על פיתוח של דברים מיוזמתי. גר באיזור הגליל, או ביישוב בנגב, שניהם יהיהו ישובי לווין של המקום בו אעבוד. אבל הנבואה ניתנה לשוטים. אז התחזית הזאת סתמית

EdisonGirl

New member
לא יפריע לך אם..

אני אתן לך את רשימת 42 השאלות שלי, נכון?
ידעתי!
0. מה שלומך? 1. תאריך לידה: 2. מקום ושעת לידה: 3. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? 4. ועכשיו, מה אתה רוצה להיות\לעשות בחיים? 5. תכונה אחת שאתה אוהב שיש בך: 6. עוד תכונה שאתה אוהב שיש בך: 7. תכונה נוספת שאתה אוהב שיש בך: 8. תכונה (אחת או יותר) שהיית מת להיפטר ממנה בהקדם: 9. תכונה שאתה סתם לא אוהב שיש בך: 10. תכונה (אחת או יותר) שהייתה בך ושינית: 11. סרט שעולה לך עכשיו לראש (שאהבת): 12. נו, טוב, ואם עולה לך גם סרט ששנאת, אז זה המקום: 13. יום שישי ה-13- מאמין באמונות שיש בקשר אליו? 14. ואם כבר- התעסקת פעם במיסטיקה? או עדיין? אם כן, במה? 15. מאמין באלוהים? אם כן, למה? 16. אוהב את עצמך? כמה אוהב את עצמך? 17. יוצא לך לאהוב דמויות רעות בספרים\סרטים? אם כן, את מי ולמה? 18. איזה חיה אתה הכי אוהב? 19. איפה היית רוצה לגור, ובְמה? 20. יש לך רישיון? אם כן, באיזו מכונית אתה נוהג\אוהב לנהוג? 21. נהנה לבזבז שעות על צפיה בספורט ב- TV? 22. הידע האחרון שרכשת- מהו? מתי? 23. ממתי אתה חנון? מרוצה מהסידור? 24. מה היו המקצועות שהכי אהבת ב- 12 שנות הלימוד? 25. כמה פעמים קרה לך שהחלטת ש"זה המקצוע של חייך"? מי היו הקורבנות (מקצועות)? 26. איפה פתחת ת'חשבון בנק שלך? מתי? באיזה סניף? מה מס' החשבון? 27. יש לך כרטיס אשראי, כי גם ת'מספר שלו אנחנו נשמח לקבל.. 28. טוב, נו, אם כבר נגענו בנושא.. מהו החפץ בעל הערך הרב ביותר בשבילך? למה? ואם יש סיפור מאחוריו- ספר.. 29. מי האדם שאתה הכי מעריך (ואם יש כמה, אז תתמקד בשנה האחרונה)? 30. קרה לך משהו ששינה את חייך? כמה?! באמת?! יופי! זה הזמן לספר! 31. מה לא תסכים לעשות בשום אופן, גם לא תמורת סכום כסף רציני (ב- $, כשאתה חי בישראל.. )? 32. מה אתה הכי נהנה לאכול? ולשתות? 33. מה הדבר שהכי מגעיל אותך, אם יש דבר כזה? (לא רק אוכל. לא, לא! לא יכול להיות שאוכל זה הדבר שהכי מגעיל אותך!) 34. אילו יכולת במחיאת כף להפוך את חייך למושלמים- מה היה במציאות הזו? איך היא הייתה נראית? 35. מה עוצר בעדך מלגרום למציאות שלך להיראות כמו שאתה רוצה שתיראה (אם היא לא)? 36. מה (גופנית) אתה הכי אוהב בעצמך? ולמה? (מה הכי לא כבר אמרת, נכון?) 37. היית פעם בחוגים\קורסים? אילו? אהבת? 38. איזה עקרון מניע אותך בחיים, וגורם לך לעשות הרבה מהדברים שאתה עושה? 39. ההודעה הראשונה שלך בפורומים של תפוז- שים אותה כאן. 40. מה ההמצאה שאתה הכי מתחבר אליה? למה? 41. בת הזוג האידיאלית מבחינך- איך היא נראית? אילו תכונות חשוב לך שיהיו לה? איך היה חשוב לך שתתפוס אותך (כלומר, מה חשוב לך שהיא תחשוב עליך, מה אתה אמור להיות בעיניה, מה אתה לא רוצה שתחשוב עליך)? 42. מי קרציה? מי? ואת מי בא לך לרצוח עכשיו? את מי? ונוסיף עוד שאלה! אבל זה עדיין נחשב 42, טוב?
אחת התמונות האהובות עליך (אם לא האהובה ביותר)- שים כאן
(ואגב, סורי שנעלמתי אתמול..
עד שבאתי להגיב הגיע תורך להיעלם.. :))

זה 44

0. מה שלומך? טוב למדי 1. תאריך לידה: 16 לאוגוסט 1984 2. מקום ושעת לידה: סורוקה 3 לפנות בוקר 3. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? כוכב רוק או מדען 4. ועכשיו, מה אתה רוצה להיות\לעשות בחיים? מפתח מערכות ניווט 5. תכונה אחת שאתה אוהב שיש בך: עקשנות 6. עוד תכונה שאתה אוהב שיש בך: תמיד למצוא את הטוב בכל דבר 7. תכונה נוספת שאתה אוהב שיש בך: שרדנות 8. תכונה (אחת או יותר) שהיית מת להיפטר ממנה בהקדם: עצלנות 9. תכונה שאתה סתם לא אוהב שיש בך: דיבור יתר 10. תכונה (אחת או יותר) שהייתה בך ושינית: ביישנות 11. סרט שעולה לך עכשיו לראש (שאהבת): Sin city 12. נו, טוב, ואם עולה לך גם סרט ששנאת, אז זה המקום: להתרחק מנארניה 13. יום שישי ה-13- מאמין באמונות שיש בקשר אליו? כן זה ערב שקורים בו דברים טובים. (תמיד קרו לי בו דברים טובים) 14. ואם כבר- התעסקת פעם במיסטיקה? או עדיין? אם כן, במה? משהו שקשור בצורה רופפת למערכות יחסים. לא משהו רציני מעולם 15. מאמין באלוהים? אם כן, למה? כן ולא. אי אפשר להוכיח או להפריך את קיומו לכן עד כך אלוהים נמצא במצב של עד שתובא הוכחה הוא גם וגם. 16. אוהב את עצמך? כמה אוהב את עצמך? כן, במידה שעצמי אוהב אותי. 17. יוצא לך לאהוב דמויות רעות בספרים\סרטים? אם כן, את מי ולמה? כן יצא לי לאהוב כמה דמויות רעות בסרטים. טיווין לאניסטר. טיריון לאניסטר (יש שיאמרו שהוא רע), לגטו, הפרד. לזארוס מבאטמן. 18. איזה חיה אתה הכי אוהב? נץ ועכביש. 19. איפה היית רוצה לגור, ובְמה? בנגב בגליל בקנדה או ביפן. דנדה ויפן כי הם נשמעים מקומות חביבים. 20. יש לך רישיון? אם כן, באיזו מכונית אתה נוהג\אוהב לנהוג? אין לי רישיון 21. נהנה לבזבז שעות על צפיה בספורט ב- TV? אלא אם זה נחשב כשאני ואחי משחקים אחד מול השני Tekken , אז לא. 22. הידע האחרון שרכשת- מהו? מתי? איך נראית סכין לקילוף תפוחי אדמה. ואתמול 23. ממתי אתה חנון? מרוצה מהסידור? כן מרוצה למדי 24. מה היו המקצועות שהכי אהבת ב- 12 שנות הלימוד? פיזיקה. 25. כמה פעמים קרה לך שהחלטת ש"זה המקצוע של חייך"? מי היו הקורבנות (מקצועות)? פעמיים פיזיקה ועכשיו אווירונאוטיקה וחלל 26. איפה פתחת ת'חשבון בנק שלך? מתי? באיזה סניף? מה מס' החשבון? מסד לפני ארבע שנים. לא זוכר 27. יש לך כרטיס אשראי, כי גם ת'מספר שלו אנחנו נשמח לקבל..כן. וגם אותו אני לא זוכר. 28. טוב, נו, אם כבר נגענו בנושא.. מהו החפץ בעל הערך הרב ביותר בשבילך? למה? ואם יש סיפור מאחוריו- ספר.. שני חפצים, בובת צב ים בשם סקווירטל, וכדור ארץ פוסט אפוקליפסי. לשניהם מלווים המון זכרונות טובים ורעים כאחד. 29. מי האדם שאתה הכי מעריך (ואם יש כמה, אז תתמקד בשנה האחרונה)? ההורים שלי. 30. קרה לך משהו ששינה את חייך? כמה?! באמת?! יופי! זה הזמן לספר! כשנכנסתי לפורום Demons.זה שינה את החיים שלי לחלוטין, 31. מה לא תסכים לעשות בשום אופן, גם לא תמורת סכום כסף רציני (ב- $, כשאתה חי בישראל.. )? להדבק במחלה סופנית שתגרום לי למות בייסורים אינסופיים. 32. מה אתה הכי נהנה לאכול? ולשתות? לאכול פסטה ברוטה רוזה עם פטריות, או לחלופין אסאדו. לשתות מיץ תפוזים או שוקו. 33. מה הדבר שהכי מגעיל אותך, אם יש דבר כזה? (לא רק אוכל. לא, לא! לא יכול להיות שאוכל זה הדבר שהכי מגעיל אותך!) אדישות של אנשים. 34. אילו יכולת במחיאת כף להפוך את חייך למושלמים- מה היה במציאות הזו? איך היא הייתה נראית? מוציא את הפגמים הגנטים שלי מהגוף, מסיים את הלימודים באווירונאוטיקה וחלל. מפתח את הניווט שישמש את המעבודה שאני אהיה עליה. יוצא עם מישהי בעל שיער ארוך עיניים עיניים מוריקות, בעלת סממנים גיקיים. חי בעולם רגוע ושלו שבו הרעיון של להרוג משיהו אחר בשביל דת או כסף או בכלל הוא דבר לא נתפש. לפחות חלק מהרעיון כבר התגשם. 35. מה עוצר בעדך מלגרום למציאות שלך להיראות כמו שאתה רוצה שתיראה (אם היא לא)? זמן והעולם כולו. 36. מה (גופנית) אתה הכי אוהב בעצמך? ולמה? (מה הכי לא כבר אמרת, נכון?) את מבנה הגוף שלי, כתפיים רחבות. 37. היית פעם בחוגים\קורסים? אילו? אהבת? קראטה, קפוארה, טיסנים, מלאכה, אומנות. הכי אהבתי טיסנים 38. איזה עקרון מניע אותך בחיים, וגורם לך לעשות הרבה מהדברים שאתה עושה? עשה אשר ליבך חפץ. 39. ההודעה הראשונה שלך בפורומים של תפוז- שים אותה כאן. אני לא מוצא אותה אבל זה היה משהו בסגנון של "שלום אני חדש" בפורום מד"ב ופנטזיה בתפוז. 40. מה ההמצאה שאתה הכי מתחבר אליה? למה? עדשות, בהתחלה הן רק נועדו לקישוט לבתים ובלעדיהן יותר מחצי עולם היה מנוטרל. פשטות, יופי וחיוניות ביחד. 41. בת הזוג האידיאלית מבחינך- איך היא נראית? אילו תכונות חשוב לך שיהיו לה? איך היה חשוב לך שתתפוס אותך (כלומר, מה חשוב לך שהיא תחשוב עליך, מה אתה אמור להיות בעיניה, מה אתה לא רוצה שתחשוב עליך)? שתיהיה אינטלגנטית, כלומר יהיה אפשרי לנהל איתה קרבות מילים. חשיבה שרצה בעשרות כיוונים שונים בו זמנית מסוגלת לדלג בין נושא אחד למשנהו בלי בעיות. מלאה בחוש הומור. לעולם לא מוותרת, יצירתית, שתעשה דברים באשר לבה חפץ(השקפת חיים דומה מועילה למערכות יחסים לטעמי) עקשנית, והכי חשוב שיהיה קליק ראשוני. גופני: עיניים ירוקות שיער ג'ינג'י. שהיא תחשוב עלי כל דבר, רק שלא תראה אותי כמובן מאליו. אפשרות אחרת: ששמה דיאנדריז טיראגרין. או יגריץ (שמכילה לא מעט מתכונות האופי הדרושות) 42. מי קרציה? מי? ואת מי בא לך לרצוח עכשיו? את מי? מי קרציה? אחותי הקטנה את מי בא לי לרצוח, סביר להניח שכרגיל את דביר. תמונה אהובה: זה משתנה בהתאם לרגע כרגע זה התמונה בלינק הבא. התמונה מכילה ספוילר לשיר של אש ושל קרח. http://amoka.net/eng/gal/wall/robra1024.JPG כן אני נוטה להעלם במיסתוריות

EdisonGirl

New member
זה 42. ../images/Emo88.gif

בקשר לנושא האלוהים, אגב, מסכימה! קשה [עד בלתי אפשרי] פרקטית לחיות לפי אמונה כזו (שזה יכול להיות כן, ויכול להיות לא..), אבל אם אנחנו שואפים לאמת אובייקטיבית (אם קיימת כזו), זו הדרך הכי נכונה, לדעתי וככל הידוע לי..

EdisonGirl

New member
אגב, MajorWinters ו- Nimst! ../images/Emo124.gif

למה שלא תכניסו את "הכיסא הריק" לטאגליינס? יהיה מגניב להגיע בלחיצת כפתור לרשימת כל המרואיינים..

אני אל הכיסא!

כל השאלות מיועדות כאן אלי! הם יכולים הם פשוט לא חשבו על כך עד עכשו.

למעלה