הכיסא הריק

O r c h i d

New member
../images/Emo88.gifהכיסא הריק../images/Emo88.gif

החוקים ברורים
והפעם..............................
Edison Girl
תהני/ו

איך קוראים לך?! ../images/Emo3.gif

מאכל אהוב?
סרט אהוב?
הם הולכים ביחד?
מתי פעם אחרונה ראית סרט בקולנוע?
איזה סרט הוא היה?
איזה דמות מהסרטים הכי מזכירה אותך?
האם המשפחה והחברים יגבו את דבריך?
האם את טיפוס משפחתי?
מי הנפל המשפחתי הכי גדול שלכם?
את בקשר איתו?
מה התכונות הכי שנואות עליך?
האם הם קיימות אצלך?
מה את עושה כדי להפסיק להתנהג ככה?
מה את עושה לעביר את הזמן?
אם יש תחביב שהיית רוצה לאמץ? או תחביב שאת רוצה לקחת יותר ברצינות?
האם היה משהו שהתמדדת בו כמה שנים? מה הוא היה? זהו לעכשיו..

שלוקמן

New member
אני

צבא אהוב? כלב או חתול? יום או לילה? סקס או סמים? אורנג או סלקום? מה את הכי אוהבת? מקרה מצחיק, מביך שקרה לך? שם אהוב? שיר אהוב?

EdisonGirl

New member
../images/Emo112.gif

צבא אהוב? כחול מתכתי בעיקר וגם כמה גוונים של ירוק.. כלב או חתול? שניהם.. חתול קצת יותר. יום או לילה? מבין שני אלה- לילה סקס או סמים? לא זה ולא זה..
בעיקר לא סמים! ראה ערך אופן השפעתם על המוח..
אורנג או סלקום? סלקום.. צבע יותר מושך, סלוגן מחמיא..
מה את הכי אוהבת? הכי הכי? וול, אני מניחה ש.. סיפוק. ואני משיגה אותו בכמויות מרכישת ידע והתעסקות בפילוסופיה.. מקרה מצחיק, מביך שקרה לך? לא קורים לי דברים מביכים משום מה, או שאולי אני לא יודעת שהם מביכים..
בעצם, גם מקרה מצחיק אני לא זוכרת.. כבר יותר משנה אני יצור וירטואלי לכל דבר..
שם אהוב? של אדם? אני נמשכת לשמות שמייצגים עצמים ותופעות בטבע.. אופק, ספיר ואור לדוגמא.. שיר אהוב? מובן שאין לי רק אחד.. ניתן כמה אחדים: The colors of the wind מפוקהונטס When you believe מנסיך מצרים Cruel to be kind מ- 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך אני חושבת שזה מספיק כרגע..

EdisonGirl

New member
במשך כל שהותי באינטרנט הצלחתי לשמור

אותו בסוד, ואתה רוצה שאני אקלקל את כל זה בבת-אחת?
ובכן, כן. הוא מתחיל באחת האותיות שבין נ ל-ת..
אבל זהו.
מאכל אהוב? יש לא מעט.. בעיקר סיגנון תיאלנדי, איטלקי ויפני.. סרט אהוב? גם כאן יש כמה.. קח את חלקם: מועדון הגולגלות, סופרמן, נפלאות התבונה, זהות כפולה (וסרט ההמשך), מלך האריות, הסמוראי האחרון, קוד מסוכן.. ואני חושבת שגם "למצוא את ארץ לעולם לא" יורשה להצטרף למועדון המצומצם.. הם הולכים ביחד? מי הולכים ביחד? המאכל והסרט? בהחלט! אבל לפעמים אני שוכחת..
מתי פעם אחרונה ראית סרט בקולנוע? מעולם לא.. איזה סרט הוא היה? גם על זה אני צריכה לענות?
איזה דמות מהסרטים הכי מזכירה אותך? שאלה טובה... אה! יש איזו אחת..
קאט (האחות הבכורה) מ"10 דברים שאני הכי שונאת אצלך" (שגם הוא אחד הסרטים האהובים עליי, אגב).
האם המשפחה והחברים יגבו את דבריך? הו, כן..
האם את טיפוס משפחתי? לא כ"כ. יותר לא מכן.. אני שונאת בכיות של ילדים וכמעט שלא מתייחסת אליהם.. מי הנפל המשפחתי הכי גדול שלכם? נפל? אני מניחה שאין לנו כזה.. את בקשר איתו? ראה לעיל.. מה התכונות הכי שנואות עליך? תלותיות, חטטנות, שתלטנות (כשהיא מופנית כלפיי) האם הם קיימות אצלך? ממ.. תלותיות- לחלוטין לא. חטטנות- לא מהסוג שאני שונאת.. יש בי סקרנות, אבל אני בד"כ שוכחת לחטט..
ושתלטנות יש בי, אבל גם- לא מהסוג שאני שונאת.. אני לא כופה על אנשים לעשות דברים (אני מניחה)..
מה את עושה כדי להפסיק להתנהג ככה? כלום.. אני לא צריכה להפסיק להתנהג ככה.. אני בסדר גמור!
מה את עושה לעביר את הזמן? להעביר את הזמן? אתה צוחק איתי? אני בכלל לא שמה לב שהוא עובר..
אם יש תחביב שהיית רוצה לאמץ? או תחביב שאת רוצה לקחת יותר ברצינות? יא.. לא בדיוק תחביב, אבל עיסוק שהוא תחביב: אמנות לחימה!!!
האם היה משהו שהתמדדת בו כמה שנים? מה הוא היה? אפילו כמה.. חוסר ביטחון עצמי, פגיעות ודיכאון. כ"כ כיף היום בלעדיהם..

שאלה שאני מתחבט בה רבות!!!

אורנג אוטנג... הוא כתום או שהוא טנג... ואם הוא לא זה ולא זה, מה הסבירות שהוא יהיה אחד מהן כאשר הוא כלוא במודל של תיבה בעלת קירות פוטנציאל אינסופיים. נ.ב: יש לי הרגשה שהשאלה הזאת הולכת להיות במבחן שלי בפיזיקה3 עוד שבועיים

EdisonGirl

New member
הא-אה!

אני מניחה שנוכל להסכים שאורנג הוא טנג.. (?) בכל מקרה, אם תכלא אותו במודל של תיבה בעלת קירות אינסופיים- יום יבוא והוא יהיה כזה..

אבל... איפה הפיתוחים?

איפה משוואת שרידנגר וההתיחסות לקוארדינטות? איפה ההסתברות? את ממש חיפפת בתשובה הזאת ואני נורא מאוכזב ממך!

EdisonGirl

New member
אבל..אבל...

אני עוד לא יודעת..
תרשה לי להשלים את החלק החסר כשיהיה בידיי הידע? :]

EdisonGirl

New member
../images/Emo2.gif

עוז! אני.. יודעת מה אתה מתכנן! --וזה לא ילך לך! P:

MajorWinters

New member
אדיסון...

איך מרגישה בקשר לזה, שהפעם הנודניקית ששואלת המון שאלות לא תשאל אותך?

לא מפריע לך שאת תשאלי את עצמך נכון?

אני אתן לך את רשימת 42 השאלות שלך, נכון? ידעתי! 0. מה שלומך? 1. תאריך לידה: 2. מקום ושעת לידה: 3. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? 4. ועכשיו, מה אתה רוצה להיות\לעשות בחיים? 5. תכונה אחת שאתה אוהב שיש בך: 6. עוד תכונה שאתה אוהב שיש בך: 7. תכונה נוספת שאתה אוהב שיש בך: 8. תכונה (אחת או יותר) שהיית מת להיפטר ממנה בהקדם: 9. תכונה שאתה סתם לא אוהב שיש בך: 10. תכונה (אחת או יותר) שהייתה בך ושינית: 11. סרט שעולה לך עכשיו לראש (שאהבת): 12. נו, טוב, ואם עולה לך גם סרט ששנאת, אז זה המקום: 13. יום שישי ה-13- מאמין באמונות שיש בקשר אליו? 14. ואם כבר- התעסקת פעם במיסטיקה? או עדיין? אם כן, במה? 15. מאמין באלוהים? אם כן, למה? 16. אוהב את עצמך? כמה אוהב את עצמך? 17. יוצא לך לאהוב דמויות רעות בספרים\סרטים? אם כן, את מי ולמה? 18. איזה חיה אתה הכי אוהב? 19. איפה היית רוצה לגור, ובְמה? 20. יש לך רישיון? אם כן, באיזו מכונית אתה נוהג\אוהב לנהוג? 21. נהנה לבזבז שעות על צפיה בספורט ב- TV? 22. הידע האחרון שרכשת- מהו? מתי? 23. ממתי אתה חנון? מרוצה מהסידור? 24. מה היו המקצועות שהכי אהבת ב- 12 שנות הלימוד? 25. כמה פעמים קרה לך שהחלטת ש"זה המקצוע של חייך"? מי היו הקורבנות (מקצועות)? 26. איפה פתחת ת'חשבון בנק שלך? מתי? באיזה סניף? מה מס' החשבון? 27. יש לך כרטיס אשראי, כי גם ת'מספר שלו אנחנו נשמח לקבל.. 28. טוב, נו, אם כבר נגענו בנושא.. מהו החפץ בעל הערך הרב ביותר בשבילך? למה? ואם יש סיפור מאחוריו- ספר.. 29. מי האדם שאתה הכי מעריך (ואם יש כמה, אז תתמקד בשנה האחרונה)? 30. קרה לך משהו ששינה את חייך? כמה?! באמת?! יופי! זה הזמן לספר! 31. מה לא תסכים לעשות בשום אופן, גם לא תמורת סכום כסף רציני (ב- $, כשאתה חי בישראל.. )? 32. מה אתה הכי נהנה לאכול? ולשתות? 33. מה הדבר שהכי מגעיל אותך, אם יש דבר כזה? (לא רק אוכל. לא, לא! לא יכול להיות שאוכל זה הדבר שהכי מגעיל אותך!) 34. אילו יכולת במחיאת כף להפוך את חייך למושלמים- מה היה במציאות הזו? איך היא הייתה נראית? 35. מה עוצר בעדך מלגרום למציאות שלך להיראות כמו שאתה רוצה שתיראה (אם היא לא)? 36. מה (גופנית) אתה הכי אוהב בעצמך? ולמה? (מה הכי לא כבר אמרת, נכון?) 37. היית פעם בחוגים\קורסים? אילו? אהבת? 38. איזה עקרון מניע אותך בחיים, וגורם לך לעשות הרבה מהדברים שאתה עושה? 39. ההודעה הראשונה שלך בפורומים של תפוז- שים אותה כאן. 40. מה ההמצאה שאתה הכי מתחבר אליה? למה? 41. בת הזוג האידיאלית מבחינך- איך היא נראית? אילו תכונות חשוב לך שיהיו לה? איך היה חשוב לך שתתפוס אותך (כלומר, מה חשוב לך שהיא תחשוב עליך, מה אתה אמור להיות בעיניה, מה אתה לא רוצה שתחשוב עליך)? 42. מי קרציה? מי? ואת מי בא לך לרצוח עכשיו? את מי? ונוסיף עוד שאלה! אבל זה עדיין נחשב 42, טוב? אחת התמונות האהובות עליך (אם לא האהובה ביותר)- שים כאן נ.ב שאלות מקוריות שלי בהמשך.

EdisonGirl

New member
אתה רשע! אנ'לא מאמינה.. ../images/Emo67.gif

0. מה שלומך? מאוד טעון!
1. תאריך לידה: 26.1.1985 2. מקום ושעת לידה: 3:25 3. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? פיטר פן 4. ועכשיו, מה אתה רוצה להיות\לעשות בחיים? סופרמן!
או במילים אחרות, חוקרת מוח..
5. תכונה אחת שאתה אוהב שיש בך: אינדיווידואליות 6. עוד תכונה שאתה אוהב שיש בך: סקרנות 7. תכונה נוספת שאתה אוהב שיש בך: הקשבה 8. תכונה (אחת או יותר) שהיית מת להיפטר ממנה בהקדם: הנטיה להרגיש ש"לא מגיע לי" כשאני "לא בסדר".. 9. תכונה שאתה סתם לא אוהב שיש בך: נחמדות.. לא, סתם.. אבל בעבר ניסיתי להיפטר ממנה..
10. תכונה (אחת או יותר) שהייתה בך ושינית: כעס 11. סרט שעולה לך עכשיו לראש (שאהבת): למצוא את ארץ לעולם לא |אייקון שמייצג את התחושה שלי כרגע+
|
12. נו, טוב, ואם עולה לך גם סרט ששנאת, אז זה המקום: לא עולה.. אבל אפשר להעלות בכוח..
זולנדר!
13. יום שישי ה-13- מאמין באמונות שיש בקשר אליו? יכולה להשתמש במושג הזה בצחוק, אבל אנ'לא יודעת אם זה נכון, אז אני מאמינה ולא מאמינה כאחד. 14. ואם כבר- התעסקת פעם במיסטיקה? או עדיין? אם כן, במה? הו, כן.. הייתי פריקית של מיסטיקה בעבר.. אסטרולוגיה מערבית\סינית, נומרולוגיה, קריאה בכף היד\בקפה, פיתרון חלומות, ניחוש העתיד, קריסטלים, כישוף (כדור בדולח)..
ומה נשאר מכל זה? ובכן, מיותר לציין שהיום אני לוקחת את'זה הרבה יותר בעירבון מוגבל.. הורוסקופ, שהייתי קוראת בעבר [בשביל הכיף- "אני מאמינה באסטרולוגיה, אבל הורוסקופ זה בולשיט (+סידרת הוכחות עבור כל מי שמוכן לשמוע)"- ציטוט דבריי דאז..] הפסקתי לחלוטין לקרוא. ביתר אני נוגעת מידי פעם, אבל לא באובססיביות של פעם, אלא סתם בשביל הסיפוק שבזה והרצון העז שלי לדעת הכל..
15. מאמין באלוהים? אם כן, למה? ראה תשובתך לעניין, ותגובתי לתשובתך..
16. אוהב את עצמך? כמה אוהב את עצמך? כמובן! מאוד! |נרקיסיסטית
|
17. יוצא לך לאהוב דמויות רעות בספרים\סרטים? אם כן, את מי ולמה? הו, כן.. הרבה! לא זכורים לי כולם, אז ניתן דוגמא: מאלפוי, ובכלל בית סלית'רין.. כי..אני מתה על הציניות הקרירה הזו!
18. איזה חיה אתה הכי אוהב? יש לא מעט! אני חושבת שלמשפחת החתוליים יש עדיפות מסוימת ע"פ היתר.. 19. איפה היית רוצה לגור, ובְמה? טירה ענקית, אפרורית ואפלה באי בודד קטן, ססגוני ומואר
מישהו יכול לסדר לי?
20. יש לך רישיון? אם כן, באיזו מכונית אתה נוהג\אוהב לנהוג? כן. אוהבת מכוניות מאסיביות וגדולות- 4X4 ו-וולוו לדוגמא, וגם מכוניות קטנות ומיוחדות, כמו ה- smart 21. נהנה לבזבז שעות על צפיה בספורט ב- TV? לא צופה 22. הידע האחרון שרכשת- מהו? מתי? תפיסת צבע, צורה ותנועה בעזרת חושי הראיה. אתמול בערב.. 23. ממתי אתה חנון? מרוצה מהסידור? מאז שאני זוכרת את עצמי.. מרוצה ועוד איך! 24. מה היו המקצועות שהכי אהבת ב- 12 שנות הלימוד? מדעים, גיאוגרפיה, לשון, חיבור, מחשבים.. בעצם, אהבתי הכל פחות או יותר.. 25. כמה פעמים קרה לך שהחלטת ש"זה המקצוע של חייך"? מי היו הקורבנות (מקצועות)? בוא נראה.. היסטוריונית, מתמטיקאית, בלשנית ומאז שהייתי ביסודי אהבתי טבע, מדעים וכו' וזה באמת התחום שהמשכתי אליו.. 26. איפה פתחת ת'חשבון בנק שלך? מתי? באיזה סניף? מה מס' החשבון? אוי לא.. חוזר כבומרנג.. פתחתי בגיל 14. התלבטתי בין 2 בנקים, חשבתי לפתוח בשניהם, אבל בסוף החלטתי על אחד מהם.. מס' החשבון שלי בשווייץ- 90-1567-7867 27. יש לך כרטיס אשראי, כי גם ת'מספר שלו אנחנו נשמח לקבל.. כן. לא רוצה לשמח אפ'חד!
28. טוב, נו, אם כבר נגענו בנושא.. מהו החפץ בעל הערך הרב ביותר בשבילך? למה? ואם יש סיפור מאחוריו- ספר.. היומן שלי.. למה?! כי כל האישיות שלי מא..
29. מי האדם שאתה הכי מעריך (ואם יש כמה, אז תתמקד בשנה האחרונה)? לא יודעת.. אני מעריכה הרבה אנשים. קשה להחליט את מי יותר ואת מי פחות.. 30. קרה לך משהו ששינה את חייך? כמה?! באמת?! יופי! זה הזמן לספר! היה חלום אחד, ש... לא סיפרתי לאף אחד חוץ מחברה אחת, ועכשיו אני כבר לא זוכרת אותו!
אבל הוא שינה את חיי!
31. מה לא תסכים לעשות בשום אופן, גם לא תמורת סכום כסף רציני (ב- $, כשאתה חי בישראל.. )? אממ.. לתת למישהו לשלוט במחשבותיי ובדעותיי בכל צורה שהיא 32. מה אתה הכי נהנה לאכול? ולשתות? לשתות- מים, מים עם קצת מיץ תפוזים, מיץ סחוט טבעי 33. מה הדבר שהכי מגעיל אותך, אם יש דבר כזה? (לא רק אוכל. לא, לא! לא יכול להיות שאוכל זה הדבר שהכי מגעיל אותך!) מבחינת סלידה- התעסקות אובססיבית\הרעפת יתר של אהבה.. זה באמת מפתיע כמה שזה מגעיל אותי.. 34. אילו יכולת במחיאת כף להפוך את חייך למושלמים- מה היה במציאות הזו? איך היא הייתה נראית? צרות של עשירים
אבל- טירה ענקית באי בודד, יאכטה צמודה, כשכל הטכנולוגיה על הפלנטה עומדת לרשותי, תארים בכל מקצוע שאני מתעניינת בו, מעבדה משלי עם כל המיכשור והכי משוכלל וכל הספרים הקיימים אי-פעם! ועוד כמה כוחות ויכולות על-טבעיים.. אההההה...
35. מה עוצר בעדך מלגרום למציאות שלך להיראות כמו שאתה רוצה שתיראה (אם היא לא)? כסף וחוקי הטבע..
36. מה (גופנית) אתה הכי אוהב בעצמך? ולמה? (מה הכי לא כבר אמרת, נכון?) אני חושבת שאת השפתיים.. למה? שאל את פרויד..
37. היית פעם בחוגים\קורסים? אילו? אהבת? כמעט ולא..
קרב מגע [אהבתי], נגינה על אורגנית [לא היה לי סבלנות לזה האמת.. אבל רוצה לאהוב] ואולי עוד כמה שאני פשוט לא זוכרת..
38. איזה עקרון מניע אותך בחיים, וגורם לך לעשות הרבה מהדברים שאתה עושה? אינדיווידואליות, אהבה עזה לידע, חופש 39. ההודעה הראשונה שלך בפורומים של תפוז- אני חושבת שזו- הודעה 40. מה ההמצאה שאתה הכי מתחבר אליה? למה? האינטרנט כנראה.. מאגר מידע ענק בלחיצת כפתור! מי היה מאמין?!
41. בת הזוג האידיאלית מבחינך- איך היא נראית? אילו תכונות חשוב לך שיהיו לה? איך היה חשוב לך שתתפוס אותך (כלומר, מה חשוב לך שהיא תחשוב עליך, מה אתה אמור להיות בעיניה, מה אתה לא רוצה שתחשוב עליך)? אין לי מושג.. אני לא נוטה לחשוב על זה יותר מידי.. מה שבטוח, גם אני לא הייתי רוצה שבן\בת-הזוג שלי (אני אפילו לא יודעת אם אני סטרייטית, לסבית, דו-מינית או טרנסג'נדרית
נו, טוב, נלך על המין הגברי..) יקח אותי כ"מובנת-מאליה". חשוב לי שיתן לי את החופש שלי ולא יהיה תלותי שלא ירעיף עליי יותר מידי רגשות או ינסה לגרום לי בכוח להתעסק ברגשות.. ו.. שיהיה הוא (שתהיה לו אישיות ושלעולם לא ירצה להיות "כמו כולם"..)! נראה לי שזהו.. אין לי מושג.. :]
42. מי קרציה? מי? אתה ואת מי בא לך לרצוח עכשיו? את מי? אותך
(אם יבוא לי בהמשך לרצוח עוד מישהו- אפשר, נכון?) וחוצמיזה, אני לא אתה\מאמין\אוהב\..! נמ..נמ..!

Wing Chan

New member
גם הצ'ונג רוצה לשאול!

אהלן אחותי, מהניינים? הכול טוב אני מקווה. אממ 1. למה דווקא אדיסוןגירל? למה לא גלילאוגירל? למה לא נחמןמאומןגירל?
2. יש לך חיות מחמד? 3. מה הרחבת כשהיית בתיכון? (בהנחה שאת אכן בת 21 כמו שכתוב בכרטיס שלך) 4. מה יותר משעמם מבחינתך - סקס עם שאול יהלום או ניסיונות חוזרים ונשנים לקרוא ספר פיזיקה מבלי להירדם? 5. צורבת או קונה מוזיקה? 6. צורבת?! למה?#!$@?$ ;[[[ :E~

למעלה