הכיסא הריק

O r c h i d

New member
../images/Emo88.gifהכיסא הריק../images/Emo88.gif

[סליחה על הדיליי] החוקים ברורים. מי שלא מכיר מוזמן לפנות אליי במסר בתפוז או להריץ חיפוש בפורום. והפעם..................... אני[
] אדיסוןגירל בחרה בי, אז ככה שהפעם אני צריך להיות זה ששואלים אותו, ולא רק "לנהל" את המשחק. תהנו

קמילעעע

New member
אני אשאל הפעם..

ממצפ?
הכל טוב?
איך הולך בחיים?
בן כמה אתה?
יוצא היום?
עם מי?
לאיפה?
מתי?
יש שיעורים למחר?
הרבה?
עשית אותם?
מעתיק שיעורים?
נותן להעתיק?
מעתיק במבחנים?
נותן להעתיק?
מבריז?
מפריע?
יוצא לטיולים שנתיים?
או נשאר ללמוד בבית?
מבריז משל"ח?
מה הראשי תיבות של של"ח?
נמאס לך נכון?
זה בגלל שמשעמם לי,אתה יודע?
כותב ערכים בויקיפדיה?
יש לך אייסי?
ומסן?
למה אתה צריך?
בא לך להביא לי מכות?
אתה עצבני?
נמאס לך?
אבל לי לא..
איזה שירים 'תה אוהב?
אתה שמח לסיים ת'שאלון הזה?
למה?
זהו..
תהנה..מואעאע

O r c h i d

New member
היי

ממצפ? סבבה הכל טוב? כן למה לא איך הולך בחיים? סבבה בן כמה אתה? קטין יוצא היום? לא עם מי?^ לאיפה?^ מתי?^ יש שיעורים למחר? לא הרבה?^ עשית אותם? כן מעתיק שיעורים? לא נותן להעתיק? לא מעתיק במבחנים? לא נותן להעתיק? לא מבריז? לא מפריע? לפעמים יוצא לטיולים שנתיים? כן או נשאר ללמוד בבית? ^ מבריז משל"ח? אינלי של"ח מה הראשי תיבות של של"ח? שדה לאום חברה נמאס לך נכון? לא זה בגלל שמשעמם לי,אתה יודע? תהני[?] כותב ערכים בויקיפדיה? לא יש לך אייסי? כן ומסן? כן למה אתה צריך? זה נחמד
בא לך להביא לי מכות? לא אתה עצבני? לא נמאס לך? לא ממש אבל לי לא.. איזה שירים 'תה אוהב? המון המון
אתה שמח לסיים ת'שאלון הזה? היה נחמד

Nimst

New member
אין צורך להריץ חיפוש

המשחק קיבל קטגוריה משלו בקישורים
1. מה בא לך לעשות כרגע? 2. מה השיר האחרון שהתנגן אצלך? 3. מה הדבר הכי מוזר שאכלת? 4. מי הכי קרוב אליך? 5. אתה מאמין באלוהים? 6. מהו הספר האהוב עליך? 7. קפה, תה או שוקו? 8. אתה איש של בוקר או לילה? 9. שוקולד - מריר, חלב או לבן? 10. מה אתה עושה כשעצוב?

O r c h i d

New member
../images/Emo51.gif+../images/Emo3.gif

1. מה בא לך לעשות כרגע? לישון 2. מה השיר האחרון שהתנגן אצלך? לאזוכר 3. מה הדבר הכי מוזר שאכלת? פסטה שחורה מדיו של דיונון. 4. מי הכי קרוב אליך? אמא 5. אתה מאמין באלוהים? לא 6. מהו הספר האהוב עליך? "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה" 7. קפה, תה או שוקו? שוקו 8. אתה איש של בוקר או לילה? בוקר 9. שוקולד - מריר, חלב או לבן? מריר 10. מה אתה עושה כשעצוב? מוסיקה.

הנה כמה:

כמה זמן היה הכסא ריק? מי אחראי לנקות אותו מאבק? כמה סוכר אתה אוהב בקולה שלך? מה משמעות החיים היקום וכמעט כל השאר, כלומר, פרט לקליפת בננה? זה מספיק. לא רוצה להיות נודניק.

O r c h i d

New member
בוּ

כמה זמן היה הכסא ריק? חודש וחמישה עשר ימים, שבע פעמים בסה"כ.[מה-1/1] מי אחראי לנקות אותו מאבק?
כמה סוכר אתה אוהב בקולה שלך? לא מת על קולה מה משמעות החיים היקום וכמעט כל השאר, כלומר, פרט לקליפת בננה? בננה זה מגעיל.

../images/Emo190.gifאני במצב רוח אבסטרקטי../images/Emo184.gif

פרט נמק,מה זה.. ..אהבה בשבילך? ..שנאה בשבילך? ..חיבה בשבילך? ..כעס בשבילך? ..שעמום בשבילך? ..חברות בשבילך? ..אמא בשבילך? ..אח בשבילך? ..אחות בשבילך? ..בזבוז בשבילך? ..ריקנות בשבילך? ..חסכנות בשבילך? ..עבודה בשבילך? ..בדידות בשבילך? ..חופש בשבילך? ..חבר בשבילך? ..חברה בשבילך? ..חברות בשבילך? ..כיף בשבילך? ..עצבות בשבילך? ..ביזיון בשבילך? ..אנשים בשבילך? ..חיות בשבילך? ..התנ"ך בשבילך? ..החיים בשבילך? ..טלויזיה בשבילך? ..משפחה בשבילך? ..שאלונים אבסטרקטים בשבילך? ..ספר טוב בשבילך? ..נוסטלגיה בשבילך? ..מוזיקה טובה בשבילך? ..הצלחה בשבילך? ..סיפוק בשבילך? ..קירבה בשבילך? ..אוכל טוב בשבילך? ..התעמלות בשבילך? ..חולין בשבילך? ..מצחיק בשבילך? ..סקס טוב בשבילך? ..אמת בשבילך? ..שקר בשבילך? ..חויה בשבילך? ..ילדות בשבילך? ..יופי בשבילך?

O r c h i d

New member
נמ

רוב עד כל התשובות שלי יהיו 'לאיודע', כך שעדיף שאני אפרוש כבר עכשיו

זה הרעיון שלך הכיסא

מה קרה לקצת רוח ספורטיבית? לכתוב באהבה יחסי גומלין הדדיים וקירבה רגשית חזקה זה כל כך קשה?!

אין לי הרבה

מי יותר מגניב: מיקרוסופט לעומת אפל רובוטריקים לעומת לוחמי המחץ ברה"מ לשעבר לעומת ארה"ב בוש הבן לעומת קרי שרון לעומת פרץ כימיה לעומת פיזיקה לשון לעומת מתמטיקה קולה לעומת מים מדעי החברה/רוח לעומת מדעים מדוייקים ארוחת גורמה לעומת מזון מהיר מקלחת לעומת אמבטיה מקווה שהשאלות בהתאם לחוקים...

O r c h i d

New member
מנשמע../images/Emo2.gif

מי יותר מגניב: מיקרוסופט לעומת אפל- ב' רובוטריקים לעומת לוחמי המחץ- א' ברה"מ לשעבר לעומת ארה"ב- ב' בוש הבן לעומת קרי- א' שרון לעומת פרץ- ז' כימיה לעומת פיזיקה- ב' לשון לעומת מתמטיקה- ב' קולה לעומת מים- ב' מדעי החברה/רוח לעומת מדעים מדוייקים- ב' ארוחת גורמה לעומת מזון מהיר- א' מקלחת לעומת אמבטיה- ב'

הא! מצאתי סתירה! ../images/Emo3.gif

איך אפשר לתמוך באפל ובארה"ב, לכל ידוע שמיקרוסופט זה החלום האמריקאי

O r c h i d

New member
ברה"מ זה חרא.

תמיד לא אהבתי כל מה שקשור בזה, למרות שאני מכיר אנשים די נחמדים מהמוצא הזה:S אני אוהב את ארה"ב אבל לא את העם האמריקאי.

Saint Jane

New member
אני!אני!

שינית חתימה? למה שינית חתימה? מה, אתה לא אוהב את החתימה הישנה שלך יותר?! ככה לנטוש אותה? אין לך בושה?! יש לך עוגת גזר? נכון שזה מגעיל? אתה אוהב שוקולד? אתה אוכל ברגע זה שוקולד? אפשר גם? חבל שאסור לי שוקולד. אתה אוהב חתולים? יש לך חתול? הוא ג'ינג'י? יש לך תמונה שלו? וכלב? יש לך תמונה שלו? דג זהב? צב?! חילזון?! אבן בשם משה?! נו, ד"ש לכל גן החיות שיש לך בבית.

O r c h i d

New member
נמ

שינית חתימה? כן למה שינית חתימה? כי ככה מה, אתה לא אוהב את החתימה הישנה שלך יותר?! אולי ככה לנטוש אותה? אין לך בושה?!
יש לך עוגת גזר? לא נכון שזה מגעיל? כן אתה אוהב שוקולד? בערך אתה אוכל ברגע זה שוקולד? לא אפשר גם? ^ חבל שאסור לי שוקולד. אתה אוהב חתולים? כן יש לך חתול? לא הוא ג'ינג'י? ^ יש לך תמונה שלו? ^ וכלב? הלוואי יש לך תמונה שלו? ^ דג זהב? לא צב?! לא חילזון?! לא אבן בשם משה?! הלוואי
בוּ|שקדיה|

למעלה