הכיסא הריק!

DirtySpirit

New member
../images/Emo88.gifהכיסא הריק!../images/Emo88.gif

החוקים ברורים
[מי שלא ברור לו שיחפש בקישורים] והפעם............ הרמיוניDanger! תהנו/י

DirtySpirit

New member
אני אפילו יודע את הסיפור../images/Emo163.gif

[אבל אני אתן לה לענות
]

Hermione Granger

מהארי פוטר. היה אחד מהכינויים מעוותי-השמות שהשתמשתי בהם בצ'אט של פורום הארי פוטר כשהייתי טרולית :X. לא ידעתי לאיית הרמיוני באנגלית. זהו. כן הייתי בנאדם די סתום אבל זה היה מזמן :p

Ziga

New member
נו, אממ..

מה קורה? יש חדש? והכי חשוב, איך לקיבינימאט הקדוש נהיית כה מגניבה? =O

הא

המ אני מצוננת, על הרבה קפה ולא מצליחה להרדם אין חדש במיוחד, מחר צילומים כיתתיים/שכבתיים לספר מחזור ואנחנו מתחפשים ל"מדענים מטורפים" :| כלומר זה רעיון נחמד אבל בתנאי שאנחנו הראשונים שחשבנו עליו >< ואנחנו ממש ממש לא. הא, זה פשוט מאוד, מעולם לא נהייתי מגניבה
נולדתי ככה
סתם. אני חננה, על מה אתה מדבר אתה?

Ziga

New member
פפט..

ממתי זה סותר, אה? (ובהצלחה [?] לך, בתמונות וכאלה. ולא נורא, גם לבוא בלבן ולהצטלם על רקע כחול זה לא מקורי ממש, אבל את לא רואה אף אחד מתלונן.)

EdisonGirl

New member
הפעם אנ'לא אפספס!!

שאלון ה- 42 שאלות שלי (שקט!): 0. מה שלומך? 1. תאריך לידה: 2. מקום ושעת לידה: 3. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? 4. ועכשיו, מה אתה רוצה להיות\לעשות בחיים? 5. תכונה אחת שאתה אוהב שיש בך: 6. עוד תכונה שאתה אוהב שיש בך: 7. תכונה נוספת שאתה אוהב שיש בך: 8. תכונה (אחת או יותר) שהיית מת להיפטר ממנה בהקדם: 9. תכונה שאתה סתם לא אוהב שיש בך: 10. תכונה (אחת או יותר) שהייתה בך ושינית: 11. סרט שעולה לך עכשיו לראש (שאהבת): 12. נו, טוב, ואם עולה לך גם סרט ששנאת, אז זה המקום: 13. יום שישי ה-13- מאמין באמונות שיש בקשר אליו? 14. ואם כבר- התעסקת פעם במיסטיקה? או עדיין? אם כן, במה? 15. מאמין באלוהים? אם כן, למה? 16. אוהב את עצמך? כמה אוהב את עצמך? 17. יוצא לך לאהוב דמויות רעות בספרים\סרטים? אם כן, את מי ולמה? 18. איזה חיה אתה הכי אוהב? 19. איפה היית רוצה לגור, ובְמה? 20. יש לך רישיון? אם כן, באיזו מכונית אתה נוהג\אוהב לנהוג? 21. נהנה לבזבז שעות על צפיה בספורט ב- TV? 22. הידע האחרון שרכשת- מהו? מתי? 23. ממתי אתה חנון? מרוצה מהסידור? 24. מה היו המקצועות שהכי אהבת ב- 12 שנות הלימוד? 25. כמה פעמים קרה לך שהחלטת ש"זה המקצוע של חייך"? מי היו הקורבנות (מקצועות)? 26. איפה פתחת ת'חשבון בנק שלך? מתי? באיזה סניף? מה מס' החשבון? 27. יש לך כרטיס אשראי, כי גם ת'מספר שלו אנחנו נשמח לקבל.. 28. טוב, נו, אם כבר נגענו בנושא.. מהו החפץ בעל הערך הרב ביותר בשבילך? למה? ואם יש סיפור מאחוריו- ספר.. 29. מי האדם שאתה הכי מעריך (ואם יש כמה, אז תתמקד בשנה האחרונה)? 30. קרה לך משהו ששינה את חייך? כמה?! באמת?! יופי! זה הזמן לספר! 31. מה לא תסכים לעשות בשום אופן, גם לא תמורת סכום כסף רציני (ב- $, כשאתה חי בישראל.. )? 32. מה אתה הכי נהנה לאכול? ולשתות? 33. מה הדבר שהכי מגעיל אותך, אם יש דבר כזה? (לא רק אוכל. לא, לא! לא יכול להיות שאוכל זה הדבר שהכי מגעיל אותך!) 34. אילו יכולת במחיאת כף להפוך את חייך למושלמים- מה היה במציאות הזו? איך היא הייתה נראית? 35. מה עוצר בעדך מלגרום למציאות שלך להיראות כמו שאתה רוצה שתיראה (אם היא לא)? 36. מה (גופנית) אתה הכי אוהב בעצמך? ולמה? (מה הכי לא כבר אמרת, נכון?) 37. היית פעם בחוגים\קורסים? אילו? אהבת? 38. איזה עקרון מניע אותך בחיים, וגורם לך לעשות הרבה מהדברים שאתה עושה? 39. ההודעה הראשונה שלך בפורומים של תפוז- שים אותה כאן. 40. מה ההמצאה שאתה הכי מתחבר אליה? למה? 41. בת הזוג האידיאלית מבחינך- איך היא נראית? אילו תכונות חשוב לך שיהיו לה? איך היה חשוב לך שתתפוס אותך (כלומר, מה חשוב לך שהיא תחשוב עליך, מה אתה אמור להיות בעיניה, מה אתה לא רוצה שתחשוב עליך)? 42. מי קרציה? מי? ואת מי בא לך לרצוח עכשיו? את מי? אה, ועוד שאלה (אבל זה עדיין 42!)- כמה זמן ביום את מבלה במחשבה על נושאים ברומו של עולם? אגב, הרמיוני הוא דווקא כינוי לא רע.. ו..ועוד איך חנוני..

ארר

0. מה שלומך? לא רע 1. תאריך לידה: 30.4 2. מקום ושעת לידה: בית חולים ולא יודעת 3. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול? עשירה :X 4. ועכשיו, מה אתה רוצה להיות\לעשות בחיים? מחקר בביולוגיה ביוכימיה ביוטכנולוגיה וכד' 5. תכונה אחת שאתה אוהב שיש בך: אני מנסה לא להיות מקובעת בדיעות שלי 6. עוד תכונה שאתה אוהב שיש בך: אני מנסה להשתפר וללמוד מכל מיני מקרים ואני תמיד עושה הרבה חשבון נפש 7. תכונה נוספת שאתה אוהב שיש בך: נו, הבאתי מספיק :| 8. תכונה (אחת או יותר) שהיית מת להיפטר ממנה בהקדם: כישורים חברתיים ירודים ופחד מאנשים שאני לא מכירה 9. תכונה שאתה סתם לא אוהב שיש בך: נטייה למשוך את הזמן כשאין זמן 10. תכונה (אחת או יותר) שהייתה בך ושינית: חוסר-חרשנות? זה עניין של הרגל יותר 11. סרט שעולה לך עכשיו לראש (שאהבת): המספריים של אדוארד 12. נו, טוב, ואם עולה לך גם סרט ששנאת, אז זה המקום: משהו עם ג'ניפר אניסטון ובן סטילר שמכירים מהילדות ויוצאים למועדון סלסה ומסעדה מרוקאית או משהו ויאכטה. 13. יום שישי ה-13- מאמין באמונות שיש בקשר אליו? לא oO 14. ואם כבר- התעסקת פעם במיסטיקה? או עדיין? אם כן, במה? למדתי פעם קריאה בטארוט מספר, לשם השעשוע והציורים היפים 15. מאמין באלוהים? אם כן, למה? לא 16. אוהב את עצמך? כמה אוהב את עצמך? כן, לפעמים יותר ולפעמים פחות 17. יוצא לך לאהוב דמויות רעות בספרים\סרטים? אם כן, את מי ולמה? בד"כ אלה דמויות שנראות טוב או שהן מצחיקות, או שנחשף הפן הרגיש שלהן. נגיד חניבעל לקטר מ"שתיקת הכבשים", הוא ממש מבריק ויצירתי, והוא גם קצת תמים וממש נראה מסכן וחמוד עם המסיכה ההיא. 18. איזה חיה אתה הכי אוהב? אני ממש לא יודעת 19. איפה היית רוצה לגור, ובְמה? איפה שאני עכשיו 20. יש לך רישיון? אם כן, באיזו מכונית אתה נוהג\אוהב לנהוג? אין 21. נהנה לבזבז שעות על צפיה בספורט ב-TV? אולי החלקה על הקרח 22. הידע האחרון שרכשת- מהו? מתי? ידע אקטואלי כלשהו בטלויזיה, לפני 4-5 שעות 23. ממתי אתה חנון? מרוצה מהסידור? אני מניחה שמאז ומתמיד, ולא ממש אכפת לי. 24. מה היו המקצועות שהכי אהבת ב- 12 שנות הלימוד? הכל, תלוי במורה ובחומר, אפילו לשון ותנ"ך אהבתי. 25. כמה פעמים קרה לך שהחלטת ש"זה המקצוע של חייך"? מי היו הקורבנות (מקצועות)? לא החלטתי אף פעם על מקצוע, אולי רק חשבתי ככה שזה בטח מעניין. אז יש ממש הרבה כאלה, פסיכיאטריה, נוירולוגיה, הנדסה, רפואה כירורגית, ארכיאולוגיה, גיאולוגיה, קולנוע ותקשורת, ועוד המון דברים שבפירוש לא מתאימים לי. 26. איפה פתחת ת'חשבון בנק שלך? מתי? באיזה סניף? מה מס' החשבון? אין 27. יש לך כרטיס אשראי, כי גם ת'מספר שלו אנחנו נשמח לקבל.. :| 28. טוב, נו, אם כבר נגענו בנושא.. מהו החפץ בעל הערך הרב ביותר בשבילך? למה? ואם יש סיפור מאחוריו- ספר.. ערך סנטימנטלי אני מניחה שהגוף שלי P:. חומרי, בטח איזה תכשיט, כי רב החפצים שלי הם בבעלות ההורים שלי בעקרון. 29. מי האדם שאתה הכי מעריך (ואם יש כמה, אז תתמקד בשנה האחרונה)? כמה חברים חדשים מבי"ס. הקטע של להתמקד בשנה האחרונה ממש לא הוגן 30. קרה לך משהו ששינה את חייך? כמה?! באמת?! יופי! זה הזמן לספר! כל דבר שקרה לי שינה את חיי במידה מסויימת :p 31. מה לא תסכים לעשות בשום אופן, גם לא תמורת סכום כסף רציני (ב- $, כשאתה חי בישראל.. )? רצח, אונס, דברים כאלה שהמחיר הנפשי שלהם גבוה יותר מכל הכסף שאני יכולה לבזבז כל החיים שלי, ככה שזה לא משתלם. 32. מה אתה הכי נהנה לאכול? ולשתות? קרפצ'ו ואה מים 33. מה הדבר שהכי מגעיל אותך, אם יש דבר כזה? (לא רק אוכל. לא, לא! לא יכול להיות שאוכל זה הדבר שהכי מגעיל אותך!) כל מיני המ רקמות ממש חולות, עם תסמינים מהסוג הרירי/עסיסי, ובעיקר אם רואים את זה במציאות וגם יש לזה ריח רע. 34. אילו יכולת במחיאת כף להפוך את חייך למושלמים- מה היה במציאות הזו? איך היא הייתה נראית? כמו עכשיו אך עם יותר שעות שינה 35. מה עוצר בעדך מלגרום למציאות שלך להיראות כמו שאתה רוצה שתיראה (אם היא לא)? הרצון הזמני שלי לנצל את שעות השינה האלה לשימושים אחרים. 36. מה (גופנית) אתה הכי אוהב בעצמך? ולמה? (מה הכי לא כבר אמרת, נכון?) לאדעת, לפעמים הכל ולפעמים כלום. אני לא מצליחה לחשוב על משהו שאני אוהבת באופן מיוחד 37. היית פעם בחוגים\קורסים? אילו? אהבת? זה עולה המון ולעתים רחוקות מעניין, אז אני לא ממש הטיפוס של זה. אבל כשהייתי קטנה הלכתי לדברים האלה במתנ"סים, בישול, קרב מגע, טבע, כתיבה יוצרת, קרמיקה וכו'. 38. איזה עקרון מניע אותך בחיים, וגורם לך לעשות הרבה מהדברים שאתה עושה? הרצון להיות שמחה? 39. ההודעה הראשונה שלך בפורומים של תפוז- שים אותה כאן. לא רוצה!
40. מה ההמצאה שאתה הכי מתחבר אליה? למה? המצאת שקית השתן! D: לא צריך לזוז מהספה. 41. בת הזוג האידיאלית מבחינך- איך היא נראית? אילו תכונות חשוב לך שיהיו לה? איך היה חשוב לך שתתפוס אותך (כלומר, מה חשוב לך שהיא תחשוב עליך, מה אתה אמור להיות בעיניה, מה אתה לא רוצה שתחשוב עליך)? אני משתדלת לא להגדיר דברים כאלה כדי להשאר פתוחה לדברים שאני לא מכירה. במקום לסנן אנשים רק כי הם לא מתאימים לזה. אבל המ לטווח הארוך לא הייתי רוצה מישהו שתופס אותי יתר על המידה בתור אשה, אלא לוקח אותי גם ברצינות, כי אחרת זה גורם לי להתנהג בהתאם. ואני לא רוצה שיראו אותי מכיוון אחד בלבד אלא ינסו להבין את הפנים השונים שלי, כמו שאני הייתי מעדיפה להבין חבר טוב. 42. מי קרציה? מי? ואת מי בא לך לרצוח עכשיו? את מי? את, את, ואותך, אותך. :| אה, ועוד שאלה (אבל זה עדיין 42!)- כמה זמן ביום את מבלה במחשבה על נושאים ברומו של עולם? הממ 10 דקות לפחות

למעלה