הכיסא הריק!

DirtySpirit

New member
../images/Emo88.gifהכיסא הריק!../images/Emo88.gif

אתם יודעים מה לעשות. הודעה- השם של המשחק ישונה בזאת ל'הכר את הפורום', בגלל שהכיסא הריק זה שם מטומטם[הגעתי למסקנה הזאת אתמול]. היפ היפ- הורי! והפעם..............
Dead promises!
[אני לא יודע איך קוראים לך, סורי
תהנה/י

אני שואל בשביל ענבל - איך קוראים לך

וגם: אתה אוהב קולה? מה אתה חושב על ההודעות הקטנות ש"המציג אינו רופא"? האם זו הונאה? האם יש עילה לתביעה? למה אני כותב לך? האם אתה יודע שרק עכשיו קמתי? אתה קורא אורסון סקוט קארד? ראית אושן 11? סרט טוב. למה אני אף פעם לא נבחר לכיסא הריק?

oOMissingOo

New member
אני דד פרומיסס, שיניתי כינוי...

אז... קוראים לי ג'יין... אתה אוהב קולה? אני אוהבת קולה... מאוד! מה אתה חושב על ההודעות הקטנות ש"המציג אינו רופא"? קצת מטריד. מאוד מטריד. ממש מטריד. שיפסיקו! הם רודפים אותי! האם זו הונאה? הם רודפים אותי, ברור שזו הונאה. האם יש עילה לתביעה? הם לא מאמינים לי! אההה! למה אני כותב לך? כי אתה משועמם? האם אתה יודע שרק עכשיו קמתי? כן. אני יודעת כל דבר שאתה עושה... אני צופה בך כל יום... כל רגע... מואהאהאהאהאה! אתה קורא אורסון סקוט קארד? כן, מאוד. ראית אושן 11? סרט טוב. איכס. סתם חרא. למה אני אף פעם לא נבחר לכיסא הריק? כי אתה לא כותב פה באופן קבוע, או משהו?

מהו המשחק הזה../images/Emo35.gif

מצטער... אני חדש בפורום
נראה לי שאני יודע: כל פעם בוחרים מישהו מהפורום ושואלים עליו שאלות
אם זה זה תגידו, ואם זה לא אז תגידו מה זה כן.

oOMissingOo

New member
יאי!!!

מה שלומך היום
הרגע סיימתי לערוך 12 עמודי וורד ל-2 עמודים. איך את חושבת שאני מרגישה?! את אוהבת את פסח
אין לי דעה מוגדרת עליו. אין מה לאכול. למה
כי אין מה לאכול. קיץ או חורף
קיץ. קפה או שוקו
מה זאת השאלה הזאת?! אני אלרגית לחלב, זה קפה או שוקו! חוסר טאקט משווע! צבע אהוב ולמה
כתום זועק. ככה. כי אני רוצה את השיער שלי בצבע הזה. חיה אהובה
כמובן שגרג. מזל
סרטן.

../images/Emo3.gif

את אוהבת ללכת לקולנוע? האנשים מפריעים לך שם? איזה סרטים רצוי לראות בקולנוע? האם קיים שם קסם? האם פעם עשו לך או לחברה שלך את הטריק עם הדלי של הפופקורן?[אם כן(
) ספרי] מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? מה שלושת הדברים שצריכים בסרט כדי שהוא יצא טוב עד סביר פלוס? מי השחקן\ית האהוב\ה עליך? והבמאי\ת? (ואם ראית את הוסטל,יש לך שאלה אחת בונוס: מהי דעתך עליו?)

../images/Emo3.gif

את אוהבת ללכת לקולנוע? האנשים מפריעים לך שם? איזה סרטים רצוי לראות בקולנוע? האם קיים שם קסם? האם פעם עשו לך או לחברה שלך את הטריק עם הדלי של הפופקורן?[אם כן(
) ספרי] מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? מה שלושת הדברים שצריכים בסרט כדי שהוא יצא טוב עד סביר פלוס? מי השחקן\ית האהוב\ה עליך? והבמאי\ת? (ואם ראית את הוסטל,יש לך שאלה אחת בונוס: מהי דעתך עליו?)

zigmond 69

New member
שלום,גם לי יש כמה שאלות...

-האם הלכת לביגור או עולמות? -אם כן,מה דעתך עליהם? -האם את גם בעניין של רולפליינג? -נכון שזה ממש כיף לערוך?

oOMissingOo

New member
../images/Emo161.gif

את אוהבת ללכת לקולנוע? קצת, כן. האנשים מפריעים לך שם? לא כמו שאני מפריעה להם! איזה סרטים רצוי לראות בקולנוע? סרטים עם המון אפקטים שזה פשוט יהיה בזבוז לצפות בהם בטלוויזיה. האם קיים שם קסם? איי גס... האם פעם עשו לך או לחברה שלך את הטריק עם הדלי של הפופקורן?[אם כן() ספרי] שב בשקט, בנאדם. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? אם אני אגיד הארי פוטר 4, תרביצו לי? מה שלושת הדברים שצריכים בסרט כדי שהוא יצא טוב עד סביר פלוס? אפקטים, מתח, וכוסית שמרביצה. מי השחקן\ית האהוב\ה עליך? אה... לא יודעת. זאת ששיחקה ב"טיסת לילה" נראה לי. והבמאי\ת? אין. (ואם ראית את הוסטל,יש לך שאלה אחת בונוס: מהי דעתך עליו?) לא ראיתי. מתכננת לראות בקרוב. מה דעתך עליו?

../images/Emo70.gifלא מעוניין לפתוח דיון../images/Emo70.gif..

..כי כבר היה, אני אישית אומר, סרט חובה
בית קולנוע או במחשב.. אבל חובה! אחלה עלילה. אחלה אפקטים. אחלה דיאלוגים. קצרים וקולעים. חמש מתוך חמש! בן ז
ה של סרט

המהמ../images/Emo118.gif

זמר/ת / הרכב מוערץ/ת/ים? מאכל אהוב? כמה שעות ישנת בלילה? מתי התעוררת? מתי קמת? מנשמע?

למעלה