הכר את הפורום| פטיש|

../images/Emo88.gif הכר את הפורום| פטיש|

-סופר חורפי- המרואיינת הקודמת הייתה שריתtirasc15 , ומה למדנו עליה?
היא בת 15 מנתניה
היא אוהבת את סאות'פארק
היא מתאמנת בערך שעתיים ביום
היא חרמנית בטירוףXD, שרית, אולי נעשה אחווה?! טוב, עכשיו נעמיקה מראיינת אנשים אחרים! והפעם, זה יהיה איתוש-איתמר (itoosh2) *סגידהסגידה* אז איתור תענה על השאלות..!
גיל?
מיקום?
עיסוק?
עיסוק מוזיקלי?
מצב משפחתי?
חלום ילדות?
חלום עדכני?
שיר אהוב בעברית?
שיר אהוב בלועזית?
זמר אהוב?
זמרת אהובה?
להקה אהובה?
ספר אהוב?
סדרת טלויזיה אהובה?
סרט אהוב?
יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל?
יופי,ועכשיו: לענות לעצמך-
היה נחמד? ועכשיו, לרשימת המרואיינים! ( החדישה והמתקדמת)
שרית (tirasc15)
איתוש-איתמר (itoosh2)
יואל (הליפה המעופפת(
אמרי (imry100)
גלי lady parket))
דנה (dupdup)
שי Double U))
ג'ולי (ginjul)
שלומי (shlomielvislevy)
לירן Yoko Nakajima))
ג'ים (The legendary DuDe )

itoosh2

New member
שלום:)

גיל? 15 וחצי מיקום? רעננה עיסוק? תלמיד/סטודנט לקולנוע/מוזיקאי עיסוק מוזיקלי? מנגן תופים, גיטרה ופסנתר... שר... כותב ומלחין... מצב משפחתי? הכי קטן... שני הורים אח ואחות חלום ילדות? מיכל קצפת שמרוקן לתוך הפה שלי
חלום עדכני? לגור עם נעמה... שיר אהוב בעברית? אביתר בנאי - מנגינה יקרה שיר אהוב בלועזית? led zeppelin - the rover/kashmir זמר אהוב? אביתר בנאי/john butler זמרת אהובה? איימי לי/נורה ג'ונס להקה אהובה? מרסדס בנד/led zeppelin ספר אהוב? אי המטמון/מישהו לרוץ איתו/דמי מפתח סדרת טלויזיה אהובה? simpsons/that 70's show סרט אהוב? fight club/ school of rock יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל? אמנים משפיעים? יופי,ועכשיו: לענות לעצמך- בוב דילן, משפחת בנאי, ג'ון באטלר, חברה שלי היה נחמד? בהחלט... אשמח לעוד שאלות... אבל בהתחשב בעובדה שלא ממש שאלו את הקודמים הרבה וגם אני לא ממש שאלתי אני לא יותר מדי מצפה לשאלות...

itoosh2

New member
אתם יכולים להכיר אותי...

גם אם תקראו ותגיבו על השאלון למעלה

Double U

New member
ובכן!

ספר על עצמך 5 פרטים ייחודים (מוזרים, מצחיקים וכל מה שעולה בדעתך).

itoosh2

New member
אממממ... טוב...

אני אכתוב לאו דווקא 5... אלא כמה שעולים לי לראש... 1. יש לי בפנים (כולל שיער) מעל 14 צבעים שונים (למשל: גבות ירוקות, שיער ג'ינג'י, לבן, חום, שטני, זקן ג'ינג'י, עיניים כחולות-ירוקות, וכו') 2. יש לי חברה והיום אנחנו חוגגים חצי שנה
3. הייתי פעם אחת בחו"ל 4. אני בכיתת מחוננים (כיתה י' אגב...) 5. אני דתי ממשפחה שחזרה בתשובה שרוצה לחזור בשאלה ולא נותנים לו... (כל מי שאיכשהו בקשר עם הוריי, נא לא לגלות) 6. הייתי הילד הכי שמן והכי חנון ביסודי 7. הזמר האהוב עליי לא מוכר בשום מקום חוץ מבאוסטרליה וצרפת
8. אני סטודנט לקולנוע 9. אני מאוד אוהב אירים
10. האלבומים הראשונים שקניתי (את כולם קניתי באותו הזמן) היו ביי דה וואי של רד הוט צ'ילי פפרס, קליפורניקיישן של רד הוט צ'ילי פפרס ו... לט גו של אווריל לווין
11. יש לי דיסק של האמן האהוב עליי למרות שאי אפשר להשיג אותו בשום מקום חוץ מבצרפת או אוסטרליה (הוא היה העותק האחרון שלו שנשאר בגרמניה
)

Yoko Nakajima

New member
שואלת :)

נמנמנמנמ שאלותיי אלייך הן- מה הדבר שהכי מפחיד אותך? מה הדבר שהכי משמח אותך? יש לך עוד תחביבים חוץ ממה שקשור ל"מוזיקאי"? oral bagrut exam - קשה לדעתך? נכון שלא הבנת מה קשורה השאלה הקודמת? למי אתה רוצה למסור ד"ש? (מנקודת הנחה שאתה רוצה) פעם התאהבת? ומה מצבך כיום? ספר משהו טוב שקרה לך לאחרונה: אתה פסימי, אופטימי או משו באמצע? האם ישנו חפץ שיקר לך (בעל ערך רגשי עבורך)? אתה חומרני, רוחני או משו באמצע? מאמין באלוהים? מאמין לאורי גלר? מה המוטו שלך בחיים? האם פעם היה לך מוטו אחר? איזה? מה הדבר הכי יציב, קבוע ואמין בחיים שלך? מאמין בחיים אחרי המוות? חושב שאתה בנאדם טוב? נסה לדרג (1-אתה חרא, 10-כפרעלייך) למה דירגת כך? ציין 3 תכונות חיוביות אצלך: ועכשיו 3 שליליות: לפי מה אתה בוחר להעריך אנשים? מה השם שאתה הכי אוהב? אם קשה לבחור, תן כמה. מה הדבר הכי נחמד שאי פעם אמרו לך? מה הדבר הכי נחמד שאי פעם עשו למענך? האם פעם הקרבת משהו גדול/חשוב עבור מטרה נעלה יותר? אם היית צריך להגדיר את עצמך (סטייל "הפריק", "הערמומי", "השרמנטי", "הערס", "הסטייליסט", "הרגיש", וכל השיט הזה), מה היית? שאלת בונוס- חפרתי? שאלת בונוס נוספת- יש'ך שקל? (יופי שיש לך, שמחה בשבילך) good afternoon.

itoosh2

New member
שלום...

נמנמנמנמ שאלותיי אלייך הן- מה הדבר שהכי מפחיד אותך? ים מה הדבר שהכי משמח אותך? בן אדם-נעמה, תופעה-גשם, אובייקט-ירח מלא, פעולה-לקבל חיבוק מאחורה, רגש-אהבה יש לך עוד תחביבים חוץ ממה שקשור ל"מוזיקאי"? אני התחלתי מאוד להתעניין בקולנוע ואני במגמת קולנוע+סטודנט לקולנוע באו"פ oral bagrut exam - קשה לדעתך? ממש לא נכון שלא הבנת מה קשורה השאלה הקודמת? היא לא חייבת להיות קשורה למי אתה רוצה למסור ד"ש? (מנקודת הנחה שאתה רוצה) לשיינר גרובי, האיש המגניב ביקום... פעם התאהבת? ועוד איך ומה מצבך כיום? מאוהב ביותר ספר משהו טוב שקרה לך לאחרונה: אתמול
(אני וחברה שלי חגגנו חצי שנה ביחד) אתה פסימי, אופטימי או משו באמצע? פסימי כשלא צריך, אופטימי כשצריך... האם ישנו חפץ שיקר לך (בעל ערך רגשי עבורך)? לא בצורה רגשית מאוד... אתה חומרני, רוחני או משו באמצע? רוחני שאוהב חומר... מאמין באלוהים? לא (לא באלוהים) מאמין לאורי גלר? לא, אבל אני מאמין לאנשים מהתחום שלו... מה המוטו שלך בחיים? "אל תבכה כי משהו נגמר... תשמח כי הוא היה" אני לא מצליח תמיד ליישם אותו
האם פעם היה לך מוטו אחר? איזה? אולי: "don't worry, drink nestea"? מה הדבר הכי יציב, קבוע ואמין בחיים שלך? סקרנות מאמין בחיים אחרי המוות? לא חושב שאתה בנאדם טוב? נסה לדרג (1-אתה חרא, 10-כפרעלייך) 8 למה דירגת כך? כי אני רואה אנשים שאני מצליח לגרום להם לטוב ואני חושב שזה אומר משהו עליי... ציין 3 תכונות חיוביות אצלך: סקרן, רדיקלי, אכפתי ועכשיו 3 שליליות: עקשן, קנאי, תחמן לפי מה אתה בוחר להעריך אנשים? מוזיקה, אהבה, הערכה עצמית. מה השם שאתה הכי אוהב? אם קשה לבחור, תן כמה. מלודי, מאי/מאיה מה הדבר הכי נחמד שאי פעם אמרו לך? "אני אוהב אותך" לא צריך יותר... מה הדבר הכי נחמד שאי פעם עשו למענך? עשו לי מסיבת הפתעה שבאמת עשתה לי טוב... האם פעם הקרבת משהו גדול/חשוב עבור מטרה נעלה יותר? את הפנאי שלי למען התפתחות? אם היית צריך להגדיר את עצמך (סטייל "הפריק", "הערמומי", "השרמנטי", "הערס", "הסטייליסט", "הרגיש", וכל השיט הזה), מה היית? סופיסטיקייטד (באנגלית... אני חושב שזה מתוחכם בעברית... אבל זה ממש לא אותו הדבר) שאלת בונוס- חפרתי? ועוד איך... ואהבתי את זה
שאלת בונוס נוספת- יש'ך שקל? חחחח זה השם של הסרט הקצר שצילמנו במגמת קולנוע
(יופי שיש לך, שמחה בשבילך) good afternoon. תודה, גם לך... ותודה על השאלות

למעלה