אוי את עושה לי חיים קשים! XD
כמה שאלות! XDD ----- מה קורה חבובצ'ויק? הכל טוב, תודה. בדיוק חזרתי ממסיבת יומולדת פצצות לגבות רסיסים לריסים סבבה טילים! נכון שאתה מת עלייD: (תשקר,לבריאותך.)? בטח שכן! אם זה היה שונה, לא הייתי מדבר איתך בכלל! >> אתה יודע שאתה מניאק בכלל שיש לך את וול. 13 ואתה גם תקבל בובות בנוסף;;? האהאהא, האמת, שכן. אני יודע את זה טוב מאוד. ~מוציאלשון~ חהחהחה. XDDDDDDDD אבל אתה גם יודע שאני מתה עליך,נכון? אמ.. אמ... לא.. ~פרצוףתמים~ ;; מה אתה שומע ברגע זה ממשO:? arumina של NIGHTMARE. אובססיה, מישהו? מה שלום סבתא שלך^_^? האמת שבסדר גמור כרגע, thank god. מתי בזמן האחרון ראית צבי הנינג'הXD? אתמול בזמן שדיברתי איתך! חדלגיכדיגכחלדיגלחכדגכי קרנג. XD למה אני מזיינת לך בשכל? כי זה כיף... @@ 42? לא. זה מזכיר לי את הציונים שלי בביצפר. נינטנדט64? כןכןכןכןכן. כל כך אולדסקול וממש כיף XD 42 או נינטנדו 64? נינטנדו 64!!!!!11 לא רק שהוא יותר טוב, בביצפר 64 זה לפחות עובר, פפפפט. אתה לא מראה את הפתק ששלחתי לך,להורים שלך..נכון? אם אני אראה אותו, יקחו לי את האינטרנט בטענה שאני מסתובב עם פסיכופתים שמשפיעים לרעה עליי. XD
או
??? אני אומר
. זה נראה יותר טעים. >> מוח? קרנג!!!! XDDDDDDD חדגיכלדחגכ מעשן? ממש ממש לא. אחד מהדברים שאני לא אעשה אף פעם. סמים? כנ"ל. פפפט מאיפה הבאת את השאלות האלה?!?! משתמש בכדורים? רק ברובים במשחקי מחשב~
או
?? פפפפפפט, שניהם מפחידים. אני עדיין אומר
. חה או חחח? "חחחחחחחחחחחחחחח". XD XD או סג או אקסדי? XD. דיי כבר סג זה מטומטם! >: 3> כן או לא?
כן. טוב זהו,נגמרו לי השאלותXP ברוך השם יא *)&#$&#$)*&*)@&)*&#$)*$*.