הכר את הפורום

nadav1232

New member
../images/Emo88.gifהכר את הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo194.gif

והיום יתארח בפינה חן Hikaru אתם מוזמנים לשרשר לו שאלות ^_^

nadav1232

New member
שאלות ^_^

1) מה אתה אומר על נארוטו בעברית? 2) איזה אנימות אתה אוהב? 3) יש עוד זמרת שאתה אוהב חוץ מ - YUI? 4) כמה שנים אתה אוהב מוזיקה יפנית? ^_^

Hikaru

New member
עונה~

1) מה אתה אומר על נארוטו בעברית? חחחח האמת שזאת אחת הסדרות היותר מצחיקות בטלוויזיה! אוהב את זה. רק כי זה כל כך מצחיק. XD 2) איזה אנימות אתה אוהב? המ. DEATH NOTE, Hikaru no Go, Fullmetal Alchemist, Gravitation. יש עוד, אבל אלה הפייבוריטס. ^^ 3) יש עוד זמרת שאתה אוהב חוץ מ - YUI? אמ.. אני אוהב את הסולנית של HIGH and MIGHTY COLOR, קוראים לה maakii. וכמובן, Utada Hikaru. אה! וגם את KOTOKO~~ 4) כמה שנים אתה אוהב מוזיקה יפנית? אני שומע מוזיקה יפנית מאז שנכנסתי לאנימה. כלומר, מ-2001. אבל באופן רציני נכנסתי לזה לפני קצת יותר משנה. ^^" מצטער על האיחור! לא הייתי בבית. ^^"

אז שאלות!

1. למה Hikaru? 2. מה סגנון המוסיקה היפני שאתה הכי אוהב? 3. מי הזמר/זמרת/להקה האהוב/ה/ים עליך? 4. מה השיר האהוב עליך? 5. הסרט האהוב? 6. הסדרה האהובה? 7. היום האהוב בשבוע? 8. העונה האהובה?

Hikaru

New member
טם טם טם~

1. למה Hikaru? אה, that's an easy one. הניק היקארו מגיע כמובן מהסדרה Hikaru no Go. זאת אחת מהדמויות האהובות עליי ביותר בכל הזמנים, אז~ ^^ 2. מה סגנון המוסיקה היפני שאתה הכי אוהב? אני חייב לומר, JROCK. 3. מי הזמר/זמרת/להקה האהוב/ה/ים עליך? זמר - Miyavi. להקה - NIGHTMARE. אווו, שניהם =
~^_^~ 4. מה השיר האהוב עליך? אני לא יכול לענות על שאלה כזאת. זה גם דבר שמתחלף, וגם..יש יותר מדי שאני אוהב. אבל לאחרונה, אני שומע נונסטופ את arumina ו-the WORLD של NIGHTMARE. רכישה מומלצת! 5. הסרט האהוב? ממממ...הסרט הראשון שעולה לי לראש כששואלים אותי את השאלה הזאת הוא The Matrix. אבל רק הראשון. @@~ אמפגניאוכזהבישי 6. הסדרה האהובה? כרגע ללא ספק DEATH NOTE. מומלץמומלץמומלץ~ 7. היום האהוב בשבוע? חמישי~ לא יודע למה. אולי כי זה גם יום של סוף שבוע, אבל גם יום בו כל המדינה עדיין "פעילה", שלא כמו ביום שישי וביום שבת, פיכס. 8. העונה האהובה? אביב! הכי נעים בעונה הזאת. אחרי אביב, חורף. ^-^ האמת שלפני איזה עשור הייתי ממש פאנבוי של קיץ, אבל זה כבר נהיה ממש בלתי נסבל, אני לא אוהב לצאת החוצה ולחשוב שנכנסתי לתוך תנור. >>

sonaku

New member
חן צ'אן~~~

מה קורה חבובצ'ויק? נכון שאתה מת עלייD: (תשקר,לבריאותך.)? אתה יודע שאתה מניאק בכלל שיש לך את וול. 13 ואתה גם תקבל בובות בנוסף;;? אבל אתה גם יודע שאני מתה עליך,נכון? מה אתה שומע ברגע זה ממשO:? מה שלום סבתא שלך^_^? מתי בזמן האחרון ראית צבי הנינג'הXD? למה אני מזיינת לך בשכל? 42? נינטנדט64? 42 או נינטנדו 64? אתה לא מראה את הפתק ששלחתי לך,להורים שלך..נכון?
או
??? מוח?
מעשן? סמים?
משתמש בכדורים?
או
?? חה או חחח? XD או סג או אקסדי? 3> כן או לא? טוב זהו,נגמרו לי השאלותXP

sonaku

New member
כן מה O:

גילינו פה היבטים שונים ומשונים לXD! כאילו וואו OOO:::

Hikaru

New member
אוי את עושה לי חיים קשים! XD

כמה שאלות! XDD ----- מה קורה חבובצ'ויק? הכל טוב, תודה. בדיוק חזרתי ממסיבת יומולדת פצצות לגבות רסיסים לריסים סבבה טילים! נכון שאתה מת עלייD: (תשקר,לבריאותך.)? בטח שכן! אם זה היה שונה, לא הייתי מדבר איתך בכלל! >> אתה יודע שאתה מניאק בכלל שיש לך את וול. 13 ואתה גם תקבל בובות בנוסף;;? האהאהא, האמת, שכן. אני יודע את זה טוב מאוד. ~מוציאלשון~ חהחהחה. XDDDDDDDD אבל אתה גם יודע שאני מתה עליך,נכון? אמ.. אמ... לא.. ~פרצוףתמים~ ;; מה אתה שומע ברגע זה ממשO:? arumina של NIGHTMARE. אובססיה, מישהו? מה שלום סבתא שלך^_^? האמת שבסדר גמור כרגע, thank god. מתי בזמן האחרון ראית צבי הנינג'הXD? אתמול בזמן שדיברתי איתך! חדלגיכדיגכחלדיגלחכדגכי קרנג. XD למה אני מזיינת לך בשכל? כי זה כיף... @@ 42? לא. זה מזכיר לי את הציונים שלי בביצפר. נינטנדט64? כןכןכןכןכן. כל כך אולדסקול וממש כיף XD 42 או נינטנדו 64? נינטנדו 64!!!!!11 לא רק שהוא יותר טוב, בביצפר 64 זה לפחות עובר, פפפפט. אתה לא מראה את הפתק ששלחתי לך,להורים שלך..נכון? אם אני אראה אותו, יקחו לי את האינטרנט בטענה שאני מסתובב עם פסיכופתים שמשפיעים לרעה עליי. XD
או
??? אני אומר
. זה נראה יותר טעים. >> מוח? קרנג!!!! XDDDDDDD חדגיכלדחגכ מעשן? ממש ממש לא. אחד מהדברים שאני לא אעשה אף פעם. סמים? כנ"ל. פפפט מאיפה הבאת את השאלות האלה?!?! משתמש בכדורים? רק ברובים במשחקי מחשב~
או
?? פפפפפפט, שניהם מפחידים. אני עדיין אומר
. חה או חחח? "חחחחחחחחחחחחחחח". XD XD או סג או אקסדי? XD. דיי כבר סג זה מטומטם! >: 3> כן או לא? כן. טוב זהו,נגמרו לי השאלותXP ברוך השם יא *)&#$&#$)*&*)@&)*&#$)*$*.

sonaku

New member
חה!~ מגיע לך! <:

המון שאלות~~ ווייי~~~ חה אני מתה עליך ^_^ 3>
וכל מיני כאלה~ D:

SShiRaS

New member
חנוש..! ^^

מה קורהה גבר :X נשמה עיניים שלי!! מס' שאלות.. אתה יודע שאני מתה עליך? אתה יודע שאני עוברת לת"א..? אתה יודע שתצטרך לעשות מנוי חופשי חודשי לרכבת האוניברסיטה, כן?! אני מוכנה להשתתף באופן סמלי בהוצאות ^^

Hikaru

New member
שירוש!!! דגכילדגחכ

מה קורהה גבר :X נשמה עיניים שלי!! כפרהההההההההההה הכל בסדר~ מה שלומך חבובה? D: מס' שאלות.. >> וואי, לא ידעתי שזה יבוא. XD אתה יודע שאני מתה עליך? אז למה את בקושי מדברת איתי למה?! >: אתה יודע שאני עוברת לת"א..? יודע! מאוד יודע. את יודעת שאני אבוא אליך, פפפט. XD אתה יודע שתצטרך לעשות מנוי חופשי חודשי לרכבת האוניברסיטה, כן?! אני מוכנה להשתתף באופן סמלי בהוצאות ^^ הווו שירוש זה כל כך חמוד מצידך! אבל בשביל מה יש אוטו? אני רוצה סוף סוף להנות מהפריבילגיה *לנהוג*. יאי. אני בהחלט אבוא. D:

Sakai Shana

New member
ואי, חן. ם:

[איזה אונד זה אם הוא בכלל לא יגיב לשרשור הזה. Oם] אין לי מה לשאול, כל מה שאני רוצה לדעת אני יודעת. אז אני פשוט מציינת שאני חומדת בשיער שלך. ודורשת חיבוק!!!. ^^ שבת שלום, מתה עליך. 3>

Hikaru

New member
מה מה!!

[איזה אונד זה אם הוא בכלל לא יגיב לשרשור הזה. Oם] איזה אונד זה שאני מגיב להודעה שלך. >> אין לי מה לשאול, כל מה שאני רוצה לדעת אני יודעת. אז אני פשוט מציינת שאני חומדת בשיער שלך. איככככ השיער שלי. ההורים שלי מה זה לא מבינים אותך. XD ודורשת חיבוק!!!. ^^ חיבוק תקבלי, ואפילו 2. על חשבון הבית. D: להסיע אותך לאנשהו? XD שבת שלום, מתה עליך. 3> שבת שלווווווווווווום. ואת יודעת שאני מת עליך גם. ^-^

Sakai Shana

New member
הוהוהוהו~

איככככ השיער שלי. ההורים שלי מה זה לא מבינים אותך. XD אף אחד לא מבין אותי!|אימו| חיבוק תקבלי, ואפילו 2. על חשבון הבית. D: להסיע אותך לאנשהו? XD שיו, שניים, יש לי אחד רזרבי!ם: [חן נוסע מגניב. לחן יש אותו מגניב. קח אותי לסיבוב, זאת מספיק חוויה סתם לשבת באוטו ושאתה תנהג! D: ] שבת שלווווווווווווום. ואת יודעת שאני מת עליך גם. ^-^ וחסר לך שלא.
[אונד, אתה בדיליי. וגם אני. אבל לא נורא. ^__^]

ayumi3000

New member
שאלות...

מתי התחלת לשמוע מוסיקה יפנית? איך התחלת לשמוע מוסיקה יפנית? האנשים הסובבים אותך מסתדרים עם עובדה זו? : :]]

Hikaru

New member
השאלות קצת חוזרות על עצמן XD

מתי התחלת לשמוע מוסיקה יפנית? בכללי מ-2001, באופן יותר רציני מאמצע 2005. איך התחלת לשמוע מוסיקה יפנית? אנימה, כמובן. ובאופן יותר רציני, עקב שכנועים ממספר אנשים, ומהרצון להתאמן על היפנית שלי. אגב, זה עזר לי מאוד. ועדיין עוזר. =) האנשים הסובבים אותך מסתדרים עם עובדה זו? : :]] תלוי. אם אתה מתכוון לאנשים מהסביבה בה אני גר, ולהורים, אז ממש לא. הם לא מבינים אותי וחושבים שאני נראה כמו יפני (ושזה רע!), שאני מתעסק בחרא (וזה לא נכון, כמובן! ><), ושאר ירקות. פטפטפט.

sonaku

New member
רגע מה שכחתי שאלה חשובה במיוחד!~

חןןןןצ'אאאאןןןןןןןן~~~~ מה אתה רוצה ליומולדת? ^_^ רוצה גם איש דשא בדרך? ^^

Hikaru

New member
מממ, ברצינות?

אני רוצה ליומולדת הרבה מהקשרים שאיבדתי במשך השנה האחרונה. >:.... ואיש דשא יתקבל בברכה.

sonaku

New member
אוי איזה פוצישמוצי אתה~

קבל איש דשא מכוער במיוחד!~!~ וקשרים קשה להחזיר..כן..;~;

למעלה