יאאא!! תורי! ../images/Emo6.gif האושר!!! ../images/Emo9.gif
1) אם היית פוגש את קומי, מה היית עושה? XD אותה.
לאאאאא.... סתם-סתם... יש לי יותר מדיי כבוד בשבילה. נראה לי שפשוט הייתי אשכרה מתחיל לבכות לה מול הפרצוף מרוב התרגשות. ואז כמובן שהייתי מתחיל לשיר איתה את Cutie Honey. חחחח... 2) מאיזה אתר אתה מזמין את כל האלבומים/סינגלים/הופעות? מ-YesAsia.com!! אתר סבבה-אגוזים-פיגוזים וכל זה!! יש להם (כמעט) הכל!!! 3) כמה זמן אתה אוהב את קומי? מ.. לקראת סוף 2002... אז.... כבר 4 שנים... כשיצאו טריילרים למשחק Final Fantasy X-2 ושמעתי אותה בפעם הראשונה שרה את real Emotion, שזה אחד השירים החזקים שלה! ואח"כ שמעתי את Sen no Kotoba שזה בכלל השיר האהוב עליי שלה.... והתמכרתי.. 4) כמה זמן אתה אוהב את בואה? הו! את בואה היכרתי דרך קומי, מהדואט המשותף שלהן של the meaning of peace. שמעתי את השיר שלה LISTEN TO MY HEART וחשבתי שהוא אחלה, ואז טל (ayumi3000) הכיר לי אותה לעומק, ומאז התמכרתי. 5) ואת איומי? XD את איומי לא ממש א-ה-ב-ת-י בהתחלה, אבל אהבתי את השיר הראשון שלה ששמעתי, שהיה INSPIRE. שמעתי פה ושם כמה מהסינגלים שלה אבל לא התחברתי. כשהחתולה שלי מתה (ז"ל) נכנסתי לכזה דיכאון (אמנם חתולה, אבל בכל זאת בת משפחה!) ואיומי עזרה לי להתמודד, ומאז אני אוהב אותה הרבה יותר. 6) אתה רואה אנימות? לצערי לא... ראיתי פעם "Hikaru no GO" אבל לא ממש הבנתי מה כל הדרמה סביב משחק לוח. 7) מה האלבום הכי אהוב עלייך של קומי? בלי שום היסוס, grow into one! כל השירים היפים שלה שם!! real Emotion, Sen no Kotoba, one, m.a.z.e ועוד מלאאאאאאא שירים טובים! 8) יש עוד מוזיקה אהובה עלייך חוץ ממוזיקה יפנית? אממממ... אני מאוד אוהב את sweetbox, שזאת להקה גרמנית ששרה שירים באנגלית אבל מבוססת ביפן (עקבתם?). הם אלה שעשו את השיר Everything's Gonna Be Alright.. קיצר... יש להם סולנית חדשה יחסית בשם ג'ייד, ויש לה הרבה שירים פשוט גדולים!! 9) איזו בלדה אתה הכי אוהב של קומי? Sen no Kotoba!! אבל זה יותר של Final Fantasy.. של קומי - you. 10) מה אתה מתכנן עוד להזמין בקרוב? ^_^ עשיתי כבר הזמנה של האלבום החדש של קומי בגרסת CD+2DVD ויחד עם זה הזמנתי את DISTANCE של היקי, שלמדתי ממש להעריך, כי זה אחלה אלבום. יש לי עוד שתי הזמנות שכוללות את הסינגל של היקי, COLORS, הסינגל האחרון של קומי, Yume no Uta / Futari de..., הסינגל החדש של בואה, Winter Love, הופעה של היקי, Unplugged ו.... זהו בינתיים.. כי אני אהיה במינוס. שוב. תודה על השאלות! היה כיף..