1. מה קורה? הכל טוב?^^ 2.את זוכרת מה קרה בכנס אנימה-קון בפורים בפעם הראשונה שפגשתי אותך?XD; 3.נמ..מה חשבת עליי, על יעל, על מאיה, ועל שחר בפעם הראשונה שפגשנו אותך? 4.מה שלום הערנק שלך עם כל התמונות של איי?O: 5. יש לך במחשב את כל האלבומים והסניגלים שלה? *חיחיחי* 6.איך עשית את הקוספליי של מיסטי ושל ריקו? (שדרך אגב היו ממש יפים*_*) 7.את אוהבת חסה?XDD 8.בא לך שאפסיק לשאול שאלות? 9.את יודעת אם אפשר לשנות כינוי בתפוז?O: 10.נראה לי שזהו..לילה טוב!^_^
1. אכן כן! 2. אמ.. זרקתם עליי בייגלה.? 3. בהתחשב בעובדה שזרקתם עליי בייגלה..... אבל התגלה שאתן חובבות איי, אז החלטתי לחבב אתכן יותר. ^^ 4.אהה אממ הוא עדיין כאן.. אבל הוא מתחיל להתפרק, וקנו לי אחד ממש ממש יפה, אז נטשתי אותו לבינתיים.. 5. אממ.. דה?! B) 6. באהבה~!. סתם אמ.. את הקוספליי של ריקו עשיתי עם אמא, ומיסטי.. טוב, זה לא היה כזה בעייתי.. XD 7. לא :X 8.לא, למה? חופשי 9. נופ, צריך להירשם מחדש 10. לילה טוב כפרה!
אני זכרתי שדווקא עליך לא זרקנו בייגלהXD אבל זה היה מוזר כל כך@_@ שחר אמרה שהיא מצאה גירסא מוזרה של סאקוראנבו ולא היה לה דרך להשמיע לנו אותה אז היא התחילה לשיר את סאקוראנבו ופתאום את הגעת "אתן גם מעריצות של איי?" או משהו כזהXDD רגע..מתי שפגשנו אותך כבר לא היה לנו בייגלה!! אנחנו זרקנו קודם ביגלה על האלה שציירו (רק יעלXD) ושפגשנו אותך אני ויעל השתגענו ואז יעל שאלה אותך "רוצה שנזרוק עלייך ביגלה?" וגםוגם..אוי, אני מתחילה להזכר בכל מה שקרה אזO_O