הכר את הפורום היום תתארח Sakai Shana ^_^ אתם מוזמנים לשרשר לה שאלות ^_^
N nadav1232 New member 23/12/06 #1 ../images/Emo88.gifהכר את הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo194.gif היום תתארח Sakai Shana ^_^ אתם מוזמנים לשרשר לה שאלות ^_^
../images/Emo88.gifהכר את הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo194.gif היום תתארח Sakai Shana ^_^ אתם מוזמנים לשרשר לה שאלות ^_^
N nadav1232 New member 23/12/06 #2 שאלות.. ^_^ 1) אממ איך קוראים לך? ^^" XD 2) ג'יי פופ אהוב? 3) ג'יי רוק אהוב? 4) מאכל אהוב? 5) ^^ או ^_^? ~~ ^^
שאלות.. ^_^ 1) אממ איך קוראים לך? ^^" XD 2) ג'יי פופ אהוב? 3) ג'יי רוק אהוב? 4) מאכל אהוב? 5) ^^ או ^_^? ~~ ^^
S sonaku New member 23/12/06 #3 היי שאנה ^^ איפה את גרה? מתי אני אוכל לבוא אלייך? את מכירה את נעמוקי פוקי? האם את אוהבת מוח? מי הלהקה המועדפת עלייך? זמר? זמרת? שיר מועדף? האם את אוהבת אותי? (איזה צומי איזה צומי XD) 3> או ? או ? יאי D::::
היי שאנה ^^ איפה את גרה? מתי אני אוכל לבוא אלייך? את מכירה את נעמוקי פוקי? האם את אוהבת מוח? מי הלהקה המועדפת עלייך? זמר? זמרת? שיר מועדף? האם את אוהבת אותי? (איזה צומי איזה צומי XD) 3> או ? או ? יאי D::::
נ נוגה ילדת האנימה New member 24/12/06 #4 יאי! שאנהDD: 1. מה שלומך?^^ 2. את יודעת שבזכות תמונת תצוגה שלך אני מכירה את נאנה קיטאדה?XD 3. היית באה?קון בחנוכה?
יאי! שאנהDD: 1. מה שלומך?^^ 2. את יודעת שבזכות תמונת תצוגה שלך אני מכירה את נאנה קיטאדה?XD 3. היית באה?קון בחנוכה?
מ מ א י י ק New member 24/12/06 #5 שאלות../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif מה המצע שיער שלך?P= יש לך קוקו?P: את אוהבת אותו?XDD היית רוצה להיות אישתו?XDD הוא שקסי?X: ולסיום....................מה אומרים לך המילה והאייקון: גלידה זהו
שאלות../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif מה המצע שיער שלך?P= יש לך קוקו?P: את אוהבת אותו?XDD היית רוצה להיות אישתו?XDD הוא שקסי?X: ולסיום....................מה אומרים לך המילה והאייקון: גלידה זהו
N nadav1232 New member 27/12/06 #8 יש לך במקרה את העולם שלה בתפוז?.. כדי שאני אשלח לה הודעה להגיד לה שהיא מתארחת.