הכר את הפורום

nadav1232

New member
../images/Emo88.gifהכר את הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo194.gif

היום יתארח Omer Kun ^_^ אתם מוזמנים לשרשר לו שאלות ^_^

nadav1232

New member
שאלות! D:

1. מה השיר שאתה הכי אוהב של איי? 2. מה הסדרות שאתה אוהב?^^ (חוץ מאנימות) 3. אנימות אהובות? 4. איזה סגנון מוזיקה בג'יי פופ אתה אוהב? 5. ממ ידעת שיש לי משקפיים?XD 6. עוד שאלות? XD

Omer Kun

New member
=]

1. מה השיר שאתה הכי אוהב של איי? כרגע frienger וsuperman 2. מה הסדרות שאתה אוהב?^^ (חוץ מאנימות) או שאלה קומדיות דפוקות או שזה סדרות אמריקיאות מצויירות ועזויות כמו רן וסטימפי XD 3. אנימות אהובות? דט' נוט, רד גרדן, דוקורו צ'אן... אבל עכשיו אני יותר בקטע של מנגות XD 4. איזה סגנון מוזיקה בג'יי פופ אתה אוהב? הממ כמו שאמרתי לך, זה תמיד משתנה אצלי, ולווא דווקא בפופ. 5. ממ ידעת שיש לי משקפיים?XD לא.. XD טוב לדעת. 6. עוד שאלות? XD אם בא לך.. XP

sonaku

New member
מההה קורה?D:

בא לך מפגש? מתי פורים? אתה בא לקון? נראה לך שיהיה נהדר? יש לך קוספליי? אי פעם לבשת קימונו? אכלת סושי? ניפחת בלון והוא התפוצץ לך בפרצוף? לעסת מסטיק בטעם פיצה?D:: קינחת את האף בטישו בריח קינמון?D:: אני ממציאה שטויות,שמת לב? משעמם לי,ולך? מי אני? איפה אני? של מי העוגיות האלה?! סבתא?! אתה באמת עונה על כל זה? OMG ציפור נכנסה דרך החלון!!!!!!1111 האמנת לי?D:: למה אני כל הזמן עושה D::? ביי~~ D::

Omer Kun

New member
הכללללללל בסדרD:

בא לך מפגש? כן! ^_^ מתי פורים? עוד המון זמן... אני חושב :S אתה בא לקון? אני מקווה! =| נראה לך שיהיה נהדר? נראה לי שיהיה נהדר +! יש לך קוספליי? נופ ._. אי פעם לבשת קימונו? נופ ._. אכלת סושי? כן. ניפחת בלון והוא התפוצץ לך בפרצוף? כן - -'' לעסת מסטיק בטעם פיצה?D:: יש כזה דבר?!?! D::: קינחת את האף בטישו בריח קינמון?D:: לא, אבל התנשאתי בקינוח אף בריח תות! אני ממציאה שטויות,שמת לב? כן! וזה מוצא חן בעיניי! D= משעמם לי,ולך? לא.. את משעמשעת! ^_^ מי אני? אני חושב שsonaku .... ים לא? XP איפה אני? בבית שלך? של מי העוגיות האלה?! המממ שלי? *_* סבתא?! כן! ^____^ אתה באמת עונה על כל זה? את רואה... ._.' OMG ציפור נכנסה דרך החלון!!!!!!1111 =OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO האמנת לי?D:: לא. למה אני כל הזמן עושה D::? כי זה נחמד! D::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ביי~~ D:: ביי ביי! ^_^

D:: =יצור מוזר מרובה עינייםXD;

עוד מעט אני אשאל אותך שאלום^^ בינתיים אין לי ממש מצב רוח (סבא שלי מוציא לי את החשק לנגן פסנתר>>)

מ א י י ק

New member
יש לי כמה שאלות XDD../images/Emo19.gif

וואי זה הפך לתחביב... אכלת פעם ספוג באמבטיה
אתה אוהב גלידה
מה אתה חושב על עזריאלי
אתה בא למפגש שיהיה
מה אתה חושב על דגיגי
ועל גיישה וסושימן
נכון הסמיילי בוקס
חמוד
זהו

Omer Kun

New member
P:

אכלת פעם ספוג באמבטיה? ברור! זה חלק מסדר היום שלי ! XD אתה אוהב גלידה? מי לא? P: מה אתה חושב על עזריאלי? קניון מעפן בטירוף. אתה בא למפגש שיהיה? אני חושב שכן. רק מתי הוא. מה אתה חושב על דגיגי? דג מדליק למדי ועל גיישה וסושימן? נחמדים גם הם. נכון הסמיילי בוקס חמוד? אף פעם לא הבנתי מה בוקס בזה! XD

מ א י י ק

New member
גמאני לא הבנתי מה בוקס../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif../images/Emo19.gif

אבל ניחא XDD

למעלה