סטגדיש~
זה או זה? זה. ישראל או יפן? ישראל כמובן :} לגור ביפן נראה לי מזוכיזם צרוף. ארטיק או גלידה? גלידה, אלא אם מדובר במגנום, אבל זה בעצם גלידה על מקל, אז גלידה. ערוץ 10 או ערוץ 2? 2. וגם 10 לא ממש גרוע. Mizerable או 0079-0088 ? מיזראבל ללא ספק, כי השני זה סתם מין אוסף שירים ישנים ביחד עם שירי גאנדם. זה מה שקורה כשגאקט מתעצל להוציא אלבום חדש ממש =/ מסיבת ג'יירוק מטורפת או חופשה מגניבה ביפן? כנראה חופשה כי במסיבה מטורפת (עלק) כבר הייתי P: מנגה או אנימה? אנימה. אני מעדיפה ציורים זזים, בצבע, עם סאונד XDD. בוקר או לילה? בוקר שוקולד או וניל? שוקולד, עדיף עם פיצפוצים. שוקו, קפה או תה? קפה, טייסטרס צ'ויס. ספר או סרט? בשנים האחרונות, סרט, כי נהייתי עצלנית :< תכנית ריאליטי או סדרת דרמה? אין העדפה ברורה. מי שיותר טובה כשלעצמה. ריאליטי טובה עדיפה על דרמה גרועה וההיפך. הוט או יס? יס מתמטיקה או היסטוריה? neither
~ תכנית טלוויזיה אהובה: גיבורים, נמלטים, אבודים. מאכל אהוב: שווארמה, סטייק, שוקולד. את אוהבת אוכל יפני? בד"כ, בעיקר סוקיאקי, יאקיטורי, טמפורה וסושי. יש לך בעל חיים בבית? כן, חתול מטורף @__@ איך זה לנהל את הפורום? נחמד ^_^ יש עוד פורומים שאת שייכת אליהם? שייכת? לא. אני לא שייכת לאף אחד. אבל אני מסתובבת בעוד כמה פורומים - מנגה ואנימה ותרבות יפן כאן בתפוז, וגם אנימה4, וכמה בינלאומיים בענייני Jrock איפה בדר"כ את שומעת מוזיקה? באוטו, בהפסקות בעבודה את שומעת מוזיקה עם אוזניות על נגן MP3\אייפוד או ברמקולים על המחשב? בד"כ באייפוד איך הכרת את גאקט? דרך מאליס מיזר למה את אוהבת אותו כל כך? קשה להסביר - כי הוא מלחין מדהים, יש לו קול אלוהי, הוא מוכשר בטרוף, הוא נראה מעולה, הוא פסיכי ברבים - אני לא אגיד שהוא מושלם כי אין אף אחד כזה, אבל הוא די קרוב לשם. מה תתני בשביל ללכת להופעה שלו? שום דבר מיוחד. אם יצא, אחלה, אם לא, גם בסדר. מה תתני בשביל לפגוש אותו? ראה תשובה קודמת XD שהיית קטנה היית תלמידה טובה? אין תגובה. ז'אנר אנימה אהוב: סיינן - אפשר לראות לפי המאל שבחתימה שלי
ז'אנר אנימה שנוא: מאהו שוג'ו חפרתי אה? סג לא טוב אני לא אתעלל בך ואפסיק כאן! ^_^ (גם כי אין לי כוח עוד להמציא עוד שאלות) חבל, דווקא היה כיף P: אה, וסורי אם חזרתי על שאלות שאנשים אחרים שאלו, עדיין לא קראתי את כולם. צק צק צק