מצטער שאני עונה מאוחר גם~
לא היה לי מחשב -_- ... אבל עכשיו הוא חזר והכל בסדר! וואי הפגזת בשאלה מעניינת, יפה-יפה XDDD ותודה! זה דיי קשה לספר את זה אבל אני אשתדל... אז ככה: באקוטובר 2003 (מתי ששמעתי בעיקר את בואה כי נדבקתי רק אליה לכמה חודשים ואז חזרתי לשמוע גם את קומי והן שתי הזמרות היחידות שהייתי שומע ששרות ביפנית) ידיד שלי רצה לשלוח לי את השיר "Depend on you" של איו, בהתחלה לא הסכמתי מפני שלא התעניינתי בלהכיר עוד זמרות של מוסיקה יפנית אבל בסוף נכנעתי לבקשתו =). הוא שלח לי את השיר ו... לא תאמיני, במשך חודשיים שלמים זה השיר היחיד ששמעתי, לא שמעתי שום שיר אחר, שום שיר אחר, הורדתי מיקסים שלו וגם שמעתי אותם אבל רק את השיר הזה במשך חודשיים, אז כבר ידעתי שאני אוהב אותה מאוד ואז התחלתי לגלות עליה דברים ושהיא מאוד פופלרית ביפן והכל והתחלתי לשמוע את כל השירים שלה וכו' ומאז היא תמיד תהיה האהבה הכי גדולה שלי כשלצידה בואה, קומי, היקארו ונמיאה אבל כמובן שתמיד יש סדר עדיפויות XD . מה שאפשר ללמוד מהשירים שלה לא ניתן לכתוב בכמה משפטים כי יש כ"כ הרבה ומילים שלה כ"כ מחוברות לקרקע, כי אם זה שיר מאוד אופטימי, היא תמיד יודעת איך לעשות את זה והמילים שלה הם מקום ראשון בסדר העדיפויות של המעריצים שלה (לפני הקול, מראה, סטייל וכו'). יש לה כ"כ הרבה שירים והיא כזאת מתאבדת (באופן שהיא מנסה דברים ועושה דברים שיכולים לגרום לעצמה ליפול אבל לא אכפת לה כי זה מה שהיא רוצה לעשות), וכמובן היא עדיין רק בן אדם מעבר לכל הזמרת, דיווה, וכו', היא בזבזנית לא קטנה אבל גם אני הייתי ככה אם היה לי את העו"ש שלה
אבל היא באמת זמרת אמיתית ואיכותית, מדהימה, נותנת הופעות מדהימות ומספקת את מעריציה על הצד הטוב ביותר, רוב הדברים ניתן למצוא גם אצל ארבעת הזמרות האחרות שאני אוהב =) ועדיין יש מליון דברים שהייתי רוצה להגיד אבל אף פעם לא הייתי טוב בלכתוב בדיוק את מה שאני מתכוון אליו אז אני אסיים כאן. פשיו ^_^"