היי ^_^
זה בסדר ^^' טוב... המממ... הכרתי אותה בתחילת כתה ח' אחרי שחברה טובה שלי שמעה אותי שומע שירים ביפנית (מפתיחות וסיומים של סדרות) ואמרה משהו "יאו עכשיו גם אתה מתחיל כמו אחותי? -__-" (אחותה זאת דורית מהפורום, לא זוכר את הכינוי שלה ._. נראה לי לאחרונה היא שנתה ל Love Chan) הייתי נוב אז, וחשבתי שאני היחידי בעיר שלי ששומע מוזיקה יפנית והתלהבתי מזה, אז דיברנו ויאדה יאדה יאדה והיא צרבה לי דיסק עם כל מיני שירים של אמנים שהיא אוהבת. אני עדיין זוכר איזה XD שירים של FMA ושל מאי הימה, וקליידו סטאר. וגם היו שירים של דה בריליאנט גרין וגם של איי אוטסקה. אין לי מושג מה קרה אח"כ XD אני לא זוכר. כנראה התחלתי להקשיב לשירים, וכנראה שדווקא בשירים של איי אוטסקה היה משהו יותר מיוחד מהשאר בעייני. לא היו שם הרבה שירים שלה, אולי 6. יש לי עדיין את הדיסק, אני אבדוק אח"כ XD גם בהתחלה חשבתי שהשם הפרטי שלה זה אוטסUקה והשם משפחה זה איי XD אחר כך היא צרבה לי עוד דיסק עם כל מה שהיה לה אז על איי אוטסקה, שירים קליפים, תמונות, הכל. וככה הכרתי אותה יותר לעומק עד שהתחלתי "לחקור" בעצמי והכרתי עוד המון אמנים אחרים ואיך להגיד - "התפתחתי" מבחינת המוזיקה שלי. למה איי אוטסקה? אין לי מושג! אני ממש אוהב את הקול שלה, הוא ממש מדהים בעייני, וגם השירים והקצב. כמובן שיש לה שירים שאני ממש לא אוהב - כמו אצל כל האמנים שאני שומע, אצלי אף אחד לא מושלם XD יש באיי אוטסקה משהו מאוד אמיתי בעייני. לא משהו שאני מוצא אצל כל אמן. מה למדתי להכיר ממנה? המממ... אני חושב שהמוזיקה שלה השפיעה עליי בכמה מובנים XD אני רק לא יודע באיזה מהם XD אני ממש בנאדם שונה ממה שהייתי בכתה ח', וגם סיגנון המוזיקה שלי השתנה בהרבה. פעם העדפתי יותר פופ. עכשיו זה יותר כיוון של רוק, לא כבד מידי ובלי כל הצרחות וכל זה, זה ממש לא עושה לי את זה.. אבל עדיין אני מעדיף יותר רוק... או רוק\פופ איך שתרצו... ולמרות שאיי אוטסקה זה לא תמיד רוק, ואפילו הכי פופ שאפשר, אני עדיין שומע אותה.. אולי הרבה פחות ממה שהייתי פעם, אבל אני מחכה בקוצר רוח לסינגלים ואלבומים חדשים וכשהם יוצאים אני חורש להם על הסבתא XD אין לי מושג לאן זה ממשיך... אבל כל עוד זה ימשיך בדרך טובה, יהיה כיף ^_^ וואו חפרתי.. מקווה שהתשובה הזאת מספקת אותך XD ואני מקווה שלא שכחתי כלום X: תודה