אמגש 30 שאלות X_X
1. בסדר מה איתך? 2. נופ,ולך? 3. עדיין בלונד,אבל עם שורשים XDD; 4. פייייייי הפסקתי לספורXDDDD 5. LOL חרשתי על הבגדים שלי אני עכשו צריכה לתפור חדשים ^^; 6. כן,תודה ;; ממש התבאסתי שלא באתי....;;;;; 7. נכון אני מעצבת,אבל לא תופרת^^ 8. אם הייתי יודעת,אז כן X_X 9. . מה קורה?^^ 2. יש חדש? 3. מה צבע השיער שלך כרגע?XDDD 4. כמה פעמים צבעת אותו? 5. איך זה שתמיד את אומרת שאין לך מה ללבוש, אבל בפעמים שבאת להאראג'וקו פרוג'קט אמרת מה מהבגדים שלנו יש לך, וזה היה יותר מחצי מהם?XDD; 6. את מרגישה יותר טוב?3> התגעגענו אלייך במפגש קוספלייT~T 7. את מעצבת לפרפל פאפי דוג, נכון? אני די מבולבלת בעניין הזהXDD; 8. תלמדי אותי לתפור?;; 9. אז, איזה להקה יפנית את הכי אוהבת? Aural Vampire כרגע 10. אוטדה. 11. מיאבי. 12. לא ^^; 13. לאחרונה לא הרבה. 14. לא,יותר מידי פופי בשבילי ^^; 15. המ. דרך מאנה. בגלל שהוא כוסית. O_O 16. חברות. 17. מאנה XDDDDD הגעתי דרכו לסגנון הגות לולי. אבל תמיד אהבתי גותיקה,ומשם פשוט התקדמתי לפרוטס ולוליטה..לא יודעת,תהליך ארוך של שנים י-י 18. המ אני כבר לא זוכרת. יש לי של מיאבי,של אוטדה,של גאקט Oם ושל M10M. 19. אם היה לי כסף לקנות..אבל אין לי ^^; 20. כי יש לך זיכרון כמו שלי D::: 21. בקושי. 22. כשיוצא לי.. 23. ..............................לא.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 24. LOL למה שאלת אם ידעת את התשובה?XD 25. עדיין לא XDD; 26. עדיין לא. 27. עוד מעט 18 ם: 28. לבן ^^ 29. LOL! אני אוהבת אותך די XDD; 30. OMG קציצות O_________O;;;;;;;;;;