הכר את הפורום!

mmmbam

New member
../images/Emo88.gifהכר את הפורום!../images/Emo88.gif

בשבוע שעבר התארח בפינתנו האדון גיא - guysahaf. והשבוע... תנו כפיים לאורח השני שלנו: עמי הלא הוא CrazyDude2! עמי, יש לי כמה שאלות...
גיל?
מיקום?
עיסוק?
מצב משפחתי?
חלום ילדות?
חלום עדכני?
שיר אהוב בעברית?
שיר אהוב בלועזית?
זמר אהוב?
זמרת אהובה?
להקה אהובה?
ספר אהוב?
סדרת טלויזיה אהובה?
סרט אהוב?
יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל?
יופי,
ועכשיו: לענות לעצמך
-
היה נחמד?
ועכשיו, לרשימת המרואיינים
גיא (guysahaf)
עמי (CrazyDude2)
סער (sok777)
הגר hagarshtar
אדם (K u l i N e M e L)
נופר (Mind Body and Soul)
סיוון (A N I g M A)
אור (orguy)
דרור (Helter Skelter again)
ריילי (רייל)
נעם (noam273)
ענבלירון (inbal287)
דרור (Drorrrrrr)
עידו (Funky Giraffe)
יובל (YuviR)
חן (dreamerman)
שרית (tirasc15)
אלה (Ellabll)
איתוש-איתמר (itoosh2)
בן (feel so low)
לינוי (אדונית העקרבים)
אלה (אלה מה קורה לה)
ליאור (gabrielr)
יואל (הליפה המעופפת)
משה (faridi)
אור (orbu7)
אילון (eloshi)
סופ"ש נעים לכולם!

orguy

New member
עמי.......

מכיר את תמי? על מה אתה מנגן? כותב או מלחין? המילים או הלחן? מה יותר חשוב? מה המהות שלך בחיים כמו שאתה רואה את עצמך? מה יש לך נגד סטלוס ואורן חן? המלחמה, תן הימור מתי היא תיגמר? שלמה ארצי או שלום חנוך? משאלה שאתה רוצה לבקש בלב? עוגת תפוחים או עוגת גבינה? מה התוכניות שלך בנוגע למוזיקה? מוזיקאים מפורסמים בארץ, מכיר אישית? זמר/להקה/נגן? ואת מי? בית בסביון או את כל סוגי הגיטרות בעולם? התחביב הייחודי שלך? תודה יומטוב! שבת שלום, אור גיא

CrazyDude2

New member
עונה..

מכיר את תמי? בטח.. הייתה איתי בגן! ;) על מה אתה מנגן? גיטרה,קלידים כותב או מלחין? מלחין בעיקר... המילים או הלחן? מה יותר חשוב? אין פה חשוב יותר.. הכל חשוב בשיר.. שמע, אם אתה עושה קטע אינסטרומנטלי אז ברור שהלחן .. אבל בכללי אני פחות בקטע של מילים.... מה יש לך נגד סטלוס ואורן חן? למה הם תמיד ביחד? המלחמה, תן הימור מתי היא תיגמר? המלחמה תמיד תשאר..בין אם זו מלחמה פיזית ובין אם לא. שלמה ארצי או שלום חנוך? שלמה ארצי. משאלה שאתה רוצה לבקש בלב? שאני אצליח במה שאני רוצה. עוגת תפוחים או עוגת גבינה? גבינה! מה התוכניות שלך בנוגע למוזיקה? קודם כל לא לתת לצבא להרוס את הלהקה ואת החזרות שלה, להקליט סינגל ראשון, להמשיך להופיע. אני בונה אולפן בחדר ואני אתחיל להריץ כל מיני קטעים ונגינות שלי..אני לא יכול לחיות יום אחד בלי מוסיקה ובלי לנגן .. אז ככה ש... מוזיקאים מפורסמים בארץ, מכיר אישית? זמר/להקה/נגן? ואת מי? אמממ.... וואלה תלוי מזה מפורסם בשבילך... לא מכיר אישית אבל דיברתי עם כל מיני: עם תום מהיהודים (ההורים שלו גרים פה בעיר שלי), אפרת גוש ויוני בלוך, יובל משייגעצ [החלפתי לו מיתר באמצע הופעה שלהם כשהם הופיעו בבצפר שלי ואח"כ הוא הודה לי והכל], גיא הגיטריסט של היהודים.. ועוד שלא עולה לי כרגע בראש. בית בסביון או את כל סוגי הגיטרות בעולם? אני מניח שאם יהיה לי ת'כסף לקנות בית בסביון, יהיה גם כסף לקנות כמה סוגי גיטרה משובחים..אבל עדיין אני אלך על כל סוגי הגיטרות בעולם!!!! התחביב הייחודי שלך? מוסיקה בעיקר.. לא יכול לחיות בלעדיי זה..אני אובססבי למוסיקה בחיים שלי וגם ללהקה שלי.. (אפשר לראות לפי הדברים שאני כותב!)

noam273

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif

ועוד
היי עמי, מה שלומך? האהא ואתה לא שואל מה איתי? איתי הכל בסדר [יצאתי סתומה אם באמת שאלת] באיזה מילה אתה משתמש יותר מדיי<?> כינוי? חברה/חברה? האם פעם פגשת
כזה ? נכון שתפוז ממש מוזרים עם האייקונים שלהם? נכון שאלתוש ממש לא עוזר? טוב,מה הכלי שהיית הכי רוצה לנגן עליו? מה יותר טוב, החמישיה הקאמרית או ארץ נהדרת? נכון שהשאלות לא קשורות לעצמם? מתי הלכת לישון אתמול? איזה להקות אתה שומע? אתה מכיר את מדגישומטיק? האהא אני מכירה אותו! יש לך להקה? איזה סמיילי אתה הכי אוהב? טוב,נגמרו לי השאלות, אז, להתראות? נעמיקהה

CrazyDude2

New member
המממ... :)

היי עמי, מה שלומך? שלומי מצויין!! מה איתך? האהא ואתה לא שואל מה איתי? שאלתי! איתי הכל בסדר [יצאתי סתומה אם באמת שאלת] - חחח שאלתי שאלתי! :p באיזה מילה אתה משתמש יותר מדיי<?> "סתם" כינוי? המממ.....עמוש? חברה/חברה? לא. נכון שתפוז ממש מוזרים עם האייקונים שלהם? לא, זה דווקא חמוד. נכון שאלתוש ממש לא עוזר? חחחח מזה? טוב,מה הכלי שהיית הכי רוצה לנגן עליו? הייתה לי תמיד משיכה לתופים.. מה יותר טוב, החמישיה הקאמרית או ארץ נהדרת? בהנחה שלא ראיתי החמישיה הקאמרית - ארץ נהדרת. :) נכון שהשאלות לא קשורות לעצמם? כן, קצת.. חח אבל זה המטרה לא? מתי הלכת לישון אתמול? 6:10 בבוקר.. סופסוף יש קצת חופש ..אין לימודים , עוד כמה חודשים צבא...צריך להתפרפר קצת לא? איזה להקות אתה שומע? כתבתי למעלה - Metallica,RedHOt,SonataArtica,DreamTheator,InFlames,היהודים,אביב,שייגעצ,מוניקה,דניאל סלומון ועוד שלא עולה לי כרגע. אתה מכיר את מדגישומטיק? - מסתבר שלא. =\ האהא אני מכירה אותו! תכירי לי אותו גם אז. יש לך להקה? יאפ .. חחחחח נראה לי חפרתי על הלהקה שלי פה..אבל מי שלא ראה: יש לי להקה, קוראים לה 'חנות פתוחה' , יש לנו שירים מקוריים + כמה קאברים..מופיעים הרבה עכשיו, עובדים על סינגל ואפשר לקבל פרטים על הכל באתר שלנו http://www.hanut-ptuha.10x.co.il וכמובן בפורום שלנו! (הקישור באתר) איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
- חחח טוב,נגמרו לי השאלות, אז, להתראות? יאפ. :p

noam273

New member
OMG

(ראיתם את הצד הפאקצי שלי!? הוא ענק.) מהר מהר לראות החמישיה הקאמרית. רוץ לקנות די וי די שלהם! מהר. ואכן, טעם טוב... נעמיקהה

tirasc15

New member
עמי!!

שלום לך! מה נשמע? על מה אתה מנגן? אתה גם כותב? איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? על איזה כלי היית רוצה לנגן יותר מכל? מה דעתך על המלחמה? אתה מארח מישהו מהצפון? קולה או פפסי? עיפרון רגיל או עיפרון חודים? נכון שזה מעצבן שאנשים משתמשים במפרט בתור שרשרת? ולסיום סיומת: (אתה אמור להוסיף משפט בעל משמעות עמוקה שישנה את חיינו לעד!!! מואהאהא) השתגעתי פה^^, הא?

CrazyDude2

New member
../images/Emo13.gif

שלום לך! וברכה חח מה נשמע? מצויין! על מה אתה מנגן? גיטרה,קלידים. אתה גם כותב? איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? מקווה שבאמצע סיבוב הופעות עם הלהקה. על איזה כלי היית רוצה לנגן יותר מכל? תמיד הייתה לי משיכה לתופים.. מה דעתך על המלחמה? צריך לחסל את הערבים..טוב מאוד שמפגיזים אותם. אתה מארח מישהו מהצפון? לא.. קולה או פפסי? שונא מוגז! עיפרון רגיל או עיפרון חודים? חודים! חח נכון שזה מעצבן שאנשים משתמשים במפרט בתור שרשרת? יש כאלה..כן.. ולסיום סיומת: (אתה אמור להוסיף משפט בעל משמעות עמוקה שישנה את חיינו לעד!!! מואהאהא) "וואלה". =) השתגעתי פה^^, הא? חח זה ממש שעשגע אותי אני חייב לציין.

CrazyDude2

New member
תשובות תשובות!!! :)

גיל? 18 מיקום? כרגע בחדר שלי, בבית שלי...הוד השרון! (רוצים גם כתובת?) עיסוק? סיימתי תיכון השנה, מתגייס בינואר..מחפש עבודה ... מצב משפחתי? רווק טהור חח חלום ילדות? לא עולה לי כרגע.. חלום עדכני? שלהקה שלי תתצליח ונהיה מפורסמים ..שכולם יכירו את השירים שלנו!! (אתם יכולים להתחיל לעזור לי להגשים אותו ע"י שתפיצו את השירים וההופעות - דרך האתר שלנו http://www.hanut-ptuha.10x.co.il והפורום שלנו..) שיר אהוב בעברית? היהודים - פעמון מלחמה שיר אהוב בלועזית? וואי..זה ממש משתנה..אני לא שומע הרבה בלועזית חוץ ממטאל, אז כרגע זה- Metallica - Ride The Lightning זמר אהוב? אביב גפן. זמרת אהובה? אורית שחף להקה אהובה? היהודים,מטאליקה.. ספר אהוב? וואלה לא קראתי יותר מדי ספרים בחיי חח.. סדרת טלויזיה אהובה? בזמן האחרון לא ראיתי יותר מדי טלוויזיה, אבל כל הילדות שלי ראיתי FULL HOUSE (צער גידול בנות) אז אפשר לומר שזו הסדרה האהובה עליי. סרט אהוב? מהיר ועצבני 2 יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל? אתם השואלים לא? יופי,ועכשיו: לענות לעצמך- כן - זה נכון! [פיצול אישיות] היה נחמד? בטח!

למעלה