הכר את הפורום!

mmmbam

New member
../images/Emo88.gifהכר את הפורום!../images/Emo88.gif

השבוע התארח בפנה האדון עמיץ מקווה שכולם נהנו מהאירוח
והשבוע... מחיאות כפיים ל... סער! סער, יש לי כמה שאלות
גיל?
מיקום?
עיסוק?
עיסוק מוזיקלי?
מצב משפחתי?
חלום ילדות?
חלום עדכני?
שיר אהוב בעברית?
שיר אהוב בלועזית?
זמר אהוב?
זמרת אהובה?
להקה אהובה?
ספר אהוב?
סדרת טלויזיה אהובה?
סרט אהוב?
יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל?
יופי,
ועכשיו: לענות לעצמך
-
היה נחמד?
ועכשיו, לרשימת המרואיינים
גיא (guysahaf)
עמי (CrazyDude2)
סער (sok777)
הגר hagarshtar
אדם (K u l i N e M e L)
נופר (Mind Body and Soul)
סיוון (A N I g M A)
אור (orguy)
דרור (Helter Skelter again)
ריילי (רייל)
נעם (noam273)
ענבלירון (inbal287)
דרור (Drorrrrrr)
עידו (Funky Giraffe)
יובל (YuviR)
חן (dreamerman)
שרית (tirasc15)
אלה (Ellabll)
איתוש-איתמר (itoosh2)
בן (feel so low)
לינוי (אדונית העקרבים)
אלה (אלה מה קורה לה)
ליאור (gabrielr)
יואל (הליפה המעופפת)
משה (faridi)
אור (orbu7)
אילון (eloshi)
סופ"ש נעים לכולם!

orguy

New member
סער!

המוזיקה הישראלית קדימה או אחורה? האם אתה רואה את עצמך משתלב בה? איזה מוסיקה אתה עושה? מאמין באלוהים? כתבת שיר משלך על המלחמה? או שאתה לא כותב, אם כתבת תראה! מה הזמר/ת או להקה שאתה אוהב? בעולם המוזיקה איך אתה מגדיר את עצמך? השלם: במילה אחת סער הוא..... סער שונא כשאומרים לו...... מתי התרגשת בפעם האחרונה? בעוד עשר שנים איפה תהיה? האם אתה יוצר? אם ענית כן, אז תן טיפ ליוצרים נוספים בפורום? מה עוד אתה עושה חוץ ממוזיקה? תודה על סבלנותך, אור גיא

sok777

New member
הנה

המוזיקה הישראלית קדימה או אחורה? לא הבנתי. אתה מתכוון אם היא טובה? לדעתי כן. האם אתה רואה את עצמך משתלב בה? כן. אני מקווה איזה מוסיקה אתה עושה? בשאיפה לרוק אלטרנטיבי אבל כרגע בעיקר רוק [מדי פעם רוק-פופ כזה] מאמין באלוהים? כן, פחות או יותר. כתבת שיר משלך על המלחמה? או שאתה לא כותב, אם כתבת תראה! על המלחמה לא אבל חברה שלי [ידידה] כתבה שיר והלחנתי לה. כשהוא יעלה לבמה כולכם תשמעו
מה הזמר/ת או להקה שאתה אוהב? הכי אוהב? אואזיס
בעולם המוזיקה איך אתה מגדיר את עצמך? איזה מוזיקה אני אוהב הכי? רוק אלטרנטיבי, בריט-פופ וגם קצת אינדי. השלם: במילה אחת סער הוא..... מוזיקאי צעיר. סער שונא כשאומרים לו...... ממ אין לי משהו מסויים. מתי התרגשת בפעם האחרונה? ממש ממש התרגשתי? כשינואר חזרתי לארץ מאפריקה [מטיול של בערך 10 ימים] ואתיופים עלו לארץ והיו ממש מאושרים ומפוחדים וגם נישקו את הרצפה כשירדנו מהמטוס. זה היה ממש מרגש. בעוד עשר שנים איפה תהיה? השאיפה היא להיות מוזיקאי ולהוציא דיסק ולהופיע. האם אתה יוצר? כן. אם ענית כן, אז תן טיפ ליוצרים נוספים בפורום? לא להפסיק ליצור וללכת עם הלב ביצירות ובכלל בחיים. מה עוד אתה עושה חוץ ממוזיקה? מחשבים וכדורגל בעיקר.
היה אחלה

orguy

New member
תודה לך ו...

בהצלחה בכל מה שתעשה, אגב מזל טוב! למרות שפיספסתי בחודשיים (בקטנה) אחלה תשובות

sok777

New member
מצטער שלקח זמן. התעוררתי רק באחת

אז הנה- גיל? 15 וחודשיים [כמעט
] מיקום? צפון. ליד כרמיאל. עיסוק? ממ כרגע אני מתמקד במוזיקה בעיקר.. עיסוק מוזיקלי? :\ הלחנה וכתיבה [והקלטה] מצב משפחתי? גרוש + ארבעה ילדים. חח סתם מה?! חלום ילדות? אממ.. בטח שחקן כדורגל..
חלום עדכני? להצליח בתחום המוזיקה. שיר אהוב בעברית? לא יודע.. יש הרבה. אין אחד. שיר אהוב בלועזית? כנ"ל זמר אהוב? זמר? ליאם ונואל מאואזיס וכריס מקולדפליי. זמרת אהובה? לא יודע:\ יש הרבה ישראליות ששרות לא רע.. נינט וכאלו להקה אהובה? אואזיס
ספר אהוב? 'שתוק שמן' סדרת טלויזיה אהובה? ואו.. בא לי שתהיה לי אחת. כרגע אין ממש. סרט אהוב? יש כל מיני.. אני אוהב בעיקר קומדיה
אבל אני לא אתנגד לפעולה/אקשן, דרמה ואחרים. יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל? ממ.. לא ממש, אם בא לך לשאול משהו ספציפי לגבי השירים שלי אז בכיף. יופי,ועכשיו: לענות לעצמך- :\ לא שאלתי משו ספציפי היה נחמד? כן, מאוד.

sok777

New member
כן, אני אוהב ספרים אבל לא הרבה

מושכים אותי. אמא שלי כותבת מצוין ואני אוהב את הסיפורים שלה. אגב, 'שתוק שמן!' ספר מאוד מומלץ! ממש טוב! מותח, דרמטי ופשוט נוגע ללב. אם אתם רוצים עוד פרטים אז בכיף [כמן כותב וזה].

Beautiful Scar

New member
סער!../images/Emo199.gif

אהלן:) מנגן\כותב\שר\מלחין? ואם אתה מנגן אז על מה^^? ממה לקוח הכינוי?:) כמה זמן אתה עוסק במוזיקה? יש תוכניות לעתיד ^^? בלהקה? מאיפה בארץ^^? שיר אהוב?^^ להקה הכי אהובה? השראה? מסר למוזיקים מתחילים?:) איך למדת ? :] זהו עד כאן^^ יום טוב ושבוע טוב^^ ביי גבר D:

sok777

New member
זה אני. |-B

מנגן\כותב\שר\מלחין? הכל
! ואם אתה מנגן אז על מה^^? פסנתר כמעט שנה [מנובמבר 2005] וגיטרה 3 וחצי שנים [בערך מינואר 2003]. ממה לקוח הכינוי?:) הו.. זה סיפור אממ.. מייגע וארוך. בוא נגיד שאימצתי אותו כששיחקתי Icy Tower בכיתה ו' בבצפר אז כתבתי את זה בשיאים אבל יש לזה סיבה מה זה.. ארוך. עזוב. כמה זמן אתה עוסק במוזיקה? 3 וחצי שנים. בערך מאז שהתחלתי לנגן. כלומר, תמיד אהבתי את זה אבל זהו בערך, לפני כן לא ממש עסקתי. יש תוכניות לעתיד ^^? כן, להצליח בתחום המוזיקה עם השירים האישיים שלי. בלהקה? אני כרגע מקים אחת. כרגע זה אני + בסיסט בטוח ואני בקרוב [כשתגמר המלחמה ואוכל לעשות זאת] אבחן גיטריסט נוסף, מתופף וזמרת. מאיפה בארץ^^? צפון.
שיר אהוב?^^ ואו.. יש המון! זה משתנה. להקה הכי אהובה? אואזיס - Oasis
השראה? ממ זה משתנה.. לרוב לפי מה שאני שומע באותה תקופה אבל אני מניח שאני הושפעתי קצת מאואזיס. מסר למוזיקים מתחילים?:) להתמיד לנגן ולהנות מזה ולחיות את זה. כלומר, לא לנגן כי אומרים לכם או משהו כזה. תלכו עם הלב בכל הנגינה וההלחנה. איך למדת ? :] גיטרה? עם מורה.. פסנתר גם כן. אם הכוונה היא להלחנה אז אמ.. זה פשוט כנראה היה בי
היה ממש מגניב! |-B סער

Beautiful Scar

New member
אני בת. וגם אני מהצפון :( ../images/Emo199.gif

עפולה
לצערי:] ישלי זמן להקשיב לסיפורך של אייסי טאוור^^

sok777

New member
חחח זה סתם דפוק. עזבי.

וסליחה, לא ידעתי אם את בת או בן:\ אני יותר צפוני! ליד כרמיאל.

Beautiful Scar

New member
אני במקור מנהריה! ../images/Emo199.gif

ובאו אלינו דודים מכרמיאל היום אכלנו איתם ארוחת ערב וזה:) ועוד דוד שלי מכרמיאל [אחר] שלח לי תמונות מכרמיאל שנופלים טילים וזה :p ועכשיו אתה יודע! אני בת, בחור צעיר [נו אני בת 14
] מיי דרנלינג:)

hagarshtar

New member
סער../images/Emo118.gif

טוב נראה לי כבר שאלו את כל השאלות המגניבות לא? אז מה קורה נשמה טובה? אממ..אני יעשה לך שאלון מה אתה חושב על... סבבה?טוב לא שואלת
יאלללה נצא לדרך,סורי שאני חופשת משמעם קצת ואני באטרף. מה דעתך על...? 1-אנשים שעומדים מאחוריך בקופה מהירה עם שני מוצרים ושואלים אם אפשר לעבור אותך כי יש להם רק קולה ולחם? 2-כלבים שנובחים על מכוניות חונות? 3-אנשים שמסתייגים מלומר שהם שומעים מיזרחית וקוראים לזה "ים-תיכוני"? 4-מורים שאומרים "יש לך פוטנציאל אבל אתה לא מממש אותו? 5-מוזיקה שנעשית נטו בשביל רווח כספי? 6-נהגים שחושבים שאור כתום ברמזור אומר "יאלה תן גז עוד שניה מתחלף לאדום"? 7-אנשים שפורצים לבתים של תושבי הצפון כשהם שוהים במקלטים? 8-תושבי הצפון שאמורים לשהות במקלט אבל נשארים בבית? 9-להקת הנח"ל?

sok777

New member
THATS ME!

אני מעולה, מה איתך ילדת יומולדת שלנו? הנה התשובות: 1-חחחחחחחחחח מ-פ-ג-ר-י-ם. ענק. 2-חמודים
[ומטומטמים בשאר הזמן] 3-מה אני חושב? שהם ממילא לא מבינים במוזיקה אז מותר להם כבר להמציא עוד שם. 4-לא יצא לי האמת. אבל אני חושב שהם סתם מזבלים. בטח מלמדים את זה בקורס הוראה
5-תהיה פחות טובה כנראה. חבל. מוזיקה זה משהו שצריך להיות לפחות קצת מהלב. 6-ישראלים.
7-אנשים שאני עומד להרוג.
זה באמת מכעיס אותי. אני גר בצפון ואנשים נסעו מכאן ופרצו להם מהכפר הקרוב. זה באמת מגעיל אותי! 8-זכותם המלאה במיוחד אם הם מרגישים בטוחים אבל שישאו בתוצאות. כאילו, מותר להם, יש מקומות שהם בטוחים למרות שיש אזעקות. אני אישית נכנס רק כשיש אזעקה.. ככה צריך. 9-להקת הנח"ל? אני רוצה להיות שם
נראה לי דבר חשוב בצה"ל כי כאילו אתה מעודד אנשים אחרים [חיילים] ואתה נמצא בטקסים חשובים ועוזר לחיילים משועממים במוצב או בודדים.. תפקיד חשוב האמת! היה אחלה.. תשאלו עוד!!

למעלה