הכר את הפורום!

mmmbam

New member
../images/Emo88.gifהכר את הפורום!../images/Emo88.gif

השבוע התארח בפינה האדון עמי (CrazyDude2). מקווה שכולם נהנו מהאירוח
והשבוע... מחיאות כפיים ל.... סער (sok777) אז סער, הנה כמה שאלות...
גיל?
מיקום?
עיסוק?
עיסוק מוזיקלי?
מצב משפחתי?
חלום ילדות?
חלום עדכני?
שיר אהוב בעברית?
שיר אהוב בלועזית?
זמר אהוב?
זמרת אהובה?
להקה אהובה?
ספר אהוב?
סדרת טלויזיה אהובה?
סרט אהוב?
יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל?
יופי,
ועכשיו: לענות לעצמך
-
היה נחמד?
ועכשיו, לרשימת המרואיינים
גיא (guysahaf)
עמי (CrazyDude2)
סער (sok777)
הגר hagarshtar
אדם (K u l i N e M e L)
נופר (Mind Body and Soul)
סיוון (A N I g M A)
אור (orguy)
דרור (Helter Skelter again)
ריילי (רייל)
נעם (noam273)
ענבלירון (inbal287)
דרור (Drorrrrrr)
עידו (Funky Giraffe)
יובל (YuviR)
חן (dreamerman)
שרית (tirasc15)
אלה (Ellabll)
איתוש-איתמר (itoosh2)
בן (feel so low)
לינוי (אדונית העקרבים)
אלה (אלה מה קורה לה)
ליאור (gabrielr)
יואל (הליפה המעופפת)
משה (faridi)
אור (orbu7)
אילון (eloshi)
בתאל (Beautiful Scar)
אני- מעיין (mmmbam)
סופ"ש נעים לכולם!
שמתי לב שיש לנו כמה חדשים, אז אם אתם רוצים להשתתף בפינה - שלחו מסר

mmmbam

New member
שיט, אני לא מאמינה!!!! טעות שלי,

תסלחו לי. טעות אנוש [?!] לא סימנתי לעצמי שסער כבר היה, אז עשיתי אותו פעמיים
האורחת השבוע היא.... הגר hagarshtar! אז הגר, הנה כמה שאלות...
גיל?
מיקום?
עיסוק?
עיסוק מוזיקלי?
מצב משפחתי?
חלום ילדות?
חלום עדכני?
שיר אהוב בעברית?
שיר אהוב בלועזית?
זמר אהוב?
זמרת אהובה?
להקה אהובה?
ספר אהוב?
סדרת טלויזיה אהובה?
סרט אהוב?
יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל?
יופי,
ועכשיו: לענות לעצמך
-
היה נחמד?
ועכשיו, לרשימת המרואיינים
גיא (guysahaf)
עמי (CrazyDude2)
סער (sok777)
הגר (hagarshtar)
אדם (K u l i N e M e L)
נופר (Mind Body and Soul)
סיוון (A N I g M A)
אור (orguy)
דרור (Helter Skelter again)
ריילי (רייל)
נעם (noam273)
ענבלירון (inbal287)
דרור (Drorrrrrr)
עידו (Funky Giraffe)
יובל (YuviR)
חן (dreamerman)
שרית (tirasc15)
אלה (Ellabll)
איתוש-איתמר (itoosh2)
בן (feel so low)
לינוי (אדונית העקרבים)
אלה (אלה מה קורה לה)
ליאור (gabrielr)
יואל (הליפה המעופפת)
משה (faridi)
אור (orbu7)
אילון (eloshi)
בתאל (Beautiful Scar)
אני- מעיין (mmmbam)

hagarshtar

New member
יאיי אני אני אני../images/Emo118.gif

גיל?13 מיקום?בית
עיסוק?אממ..להציק לאנשים עיסוק מוזיקלי?מנגנת על גיטרה וכותבת מצב משפחתי?רווקה? חלום ילדות?להיות שחקנים\זמרת\וטרינת כמו כולם חלום עדכני?לעבות בגן הקופים בהולנד
או לעסוק במוזיקה שיר אהוב בעברית?ואוו יש המון אבל...הנסיך הקטן,גלי (אלה מאז ומתמיד),משיב הרוח,הציורים של יובל...ויש עוד המון שיר אהוב בלועזית?גם יש המון זמר אהוב?לא יודעת דניאל סלומון גלעד שגב יש הרבה זמרת אהובה?אין אחת שהכי הכי להקה אהובה?אממ..ואוו יש פולל ספר אהוב?אממ..המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה סדרת טלויזיה אהובה?השיר שלנו[?] אנאערף סרט אהוב?מבצא סבתא,בליל אליט,בקול גדול,מולאן,הגיבן מנוטרדאם... יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל?מה אני רוצה לעשות עכשיו? יופי,ועכשיו: לענות לעצמך- להסתפרררררר היה נחמד?מאוד!

tirasc15

New member
שאלות

שלום לך! מה נשמע? על מה את מנגנת? את גם כותבת? איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? על איזה כלי היית רוצה לנגן יותר מכל? מה דעתך על המלחמה? את מארחת מישהו מהצפון? למה כל המדינות הקרציות האלה דוחפות את האף שלהן לעיניינים שלנו? זה בסדר להתערב ככה או שעדיף להן להביע דעה לא מזיקה? חפרתי על המלחמה הדפוקה הזאת נכון? קולה או פפסי? עיפרון רגיל או עיפרון חודים? נכון שזה מעצבן שאנשים משתמשים במפרט בתור שרשרת? ולסיום סיומת: (את אמורה להוסיף משפט בעל משמעות עמוקה שישנה את חיינו לעד!!! מואהאהא!): התחרפנתי פה^^, הא?

hagarshtar

New member
תשובות../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif

מה נשמע? אממ..לא משהו כואבת לי הבטן מאוד, על מה את מנגנת? גיטרה וטייפ טיפה פסנתר את גם כותבת? כן איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים?הולנד,אם לא אז פה
על איזה כלי היית רוצה לנגן יותר מכל?נבל או חמט חלילים מה דעתך על המלחמה?שתגמר כבר! את מארחת מישהו מהצפון?לצערי לא למה כל המדינות הקרציות האלה דוחפות את האף שלהן לעיניינים שלנו?כי הם קרציות איפלו אץ אמרת זה בסדר להתערב ככה או שעדיף להן להביע דעה לא מזיקה?לא נראה לי צכיך להתערב ואם כן אז בדרל הנכונה חפרתי על המלחמה הדפוקה הזאת נכון?טיפה קולה או פפסי?קולב עיפרון רגיל או עיפרון חודים?רגיל נכון שזה מעצבן שאנשים משתמשים במפרט בתור שרשרת?למה מעצבן? אין לי כזה אבל זה מגניב ולסיום סיומת: (את אמורה להוסיף משפט בעל משמעות עמוקה שישנה את חיינו לעד!!! מואהאהא!):חיה ותן לחיות! התחרפנתי פה^^, הא?לא ממש

A N I g M A

New member
הגרצ'יק../images/Emo9.gif

-מהניינים? - איך עובר החופש? - היית כבר באילת? - מה קיבלת ליומולדת? - מה את אוהבת לאכול? - במה את מיוחדת? - איך תגדירי את סגנון הלבוש שלך? - את חולמת בהקיץ? - את מאמינה באהבה ממבט ראשון? - מה עדיף, ים או בריכה? - כדורסל או כדורגל? - את עוסקת בפעילות גופנית כלשהי? - את אוהבת את המראה שלך? - מה היית משנה בעצמך? - תני שלוש תכונות טובות שלך. זהו, יום טוב

hagarshtar

New member
סיוונצ'../images/Emo118.gif

-מהניינים?עייפה מה איתך? - איך עובר החופש?נחמיד - היית כבר באילת?לא,חם - מה קיבלת ליומולדת?אממ..דיסקים נעליים ועוד כל מיני שטויות,אבל עוד לא מכולם - מה את אוהבת לאכול?מאכלים איטלקיים - במה את מיוחדת?אממ..בעצמי? - איך תגדירי את סגנון הלבוש שלך?אני אוהבת אותו הוא משתנה כל הזמן (בלי קשר לאופנה,פשוט ככה אני) - את חולמת בהקיץ?המון! - את מאמינה באהבה ממבט ראשון?יאפ
- מה עדיף, ים או בריכה?ים ים ים ים ים בקרובב המסעעעע אללל הייםםםםםםםם - כדורסל או כדורגל?כדורגל - את עוסקת בפעילות גופנית כלשהי?חדר כושר,ועוד מעט חוזרת לקפואירה - את אוהבת את המראה שלך?אממ..לפעמים - מה היית משנה בעצמך?מבחוץ העניים ומבפנים היפראקטיביות - תני שלוש תכונות טובות שלך.מצחיקה,חברותית ו...אממ..לא יודעת

sok777

New member
הגרי! ../images/Emo118.gif

מה קורה? כמה זמן את כותבת? כמה זמן מנגנת? מה את עושה עם הכתיבה? מפרסמת? שומרת במגירה? את מתכננת לעסוק בתחום המוזיקה בהמשך? כנ"ל לתחום הכתיבה..? במה את רוצה לעסוק כשתהיי עצמאית ובוגרת? למה יש לך
בכל כותרת הודעה
? תחביבים: האם את נוהגת להראות לחברים את הדברים שאת כותבת? ולהורים? את בנאדם פתוח או סגור? לאיפה טיילת בחופש [אם בכלל]? המלחמה בצפון: א. מעניינת אותך ואת עוקבת אחר כל דבר ורואה חדשות כל יום ב. אכפת לך אבל כמו רוב המרכזניקים את בתוך הבועה שלך [לא שזה רע, חלילה] ג. יודעת שהיא קיימת אבל חוץ מזה כלום ד. לא מבינה מה הולך בכלל שם ה. לא אכפת לך בכלל.. זה בצפון! פגישות משפחתיות גדולות [כאלו שלא מכירים חצי מהאנשים]- אוהבת/לא? מאמינה באלוהים? קשורה לדת? אם היו נותנים לך לקנות איזה גיטרה שבא לך, מה היית קונה? אם היו נותנים לך לקנות מה שבא לך, כל דבר, מה היית קונה? כשתהיי גדולה, את רוצה להתחתן? ילדים? כמה? אוהבת ספורט? לילה/בוקר? טלפון/פלאפון? מחשב/טלוויזיה? נגן MP3 או מוזיקה במחשב? היה כיף? סער

hagarshtar

New member
סערוליייי,גנב תוכים../images/Emo118.gif

מה קורה?עייפים כמה זמן את כותבת?2 וחצי כמה זמן מנגנת?כמה חודשים מה את עושה עם הכתיבה? מפרסמת? שומרת במגירה?חלק שמה בבמה חדשה וחלק שומרת את מתכננת לעסוק בתחום המוזיקה בהמשך?אני מקווה כנ"ל לתחום הכתיבה..?כנ"ל לשתובה הקודמת
במה את רוצה לעסוק כשתהיי עצמאית ובוגרת?או מוסיקה או בגן הקופיפים בהולנד
למה יש לך
בכל כותרת הודעה?אנחנו חברים טובים!!! תחביבים:לנגן להציק לאנשים ללכת לים האם את נוהגת להראות לחברים את הדברים שאת כותבת?בדרך כלל לא ולהורים?כן,לאמא את בנאדם פתוח או סגור?פתוח לאיפה טיילת בחופש [אם בכלל]?ירושלים היו סיבות,עליה לתורה הצגה וכאלה המלחמה בצפון: א. מעניינת אותך ואת עוקבת אחר כל דבר ורואה חדשות כל יום?שומעת על דברים חשובים ב. אכפת לך אבל כמו רוב המרכזניקים את בתוך הבועה שלך [לא שזה רע, חלילה]? בטח שאכפת אבל אני עדיין עושה דברים כרגיל ג. יודעת שהיא קיימת אבל חוץ מזה כלום? ד. לא מבינה מה הולך בכלל שם ה. לא אכפת לך בכלל.. זה בצפון! עניתי ב' חח וגם ג' פגישות משפחתיות גדולות [כאלו שלא מכירים חצי מהאנשים]- אוהבת/לא?תלוי עם מי מאמינה באלוהים?אממ..עזוב סתם מסובך קשורה לדת?לא כל כך אם היו נותנים לך לקנות איזה גיטרה שבא לך, מה היית קונה?את כולם! אם היו נותנים לך לקנות מה שבא לך, כל דבר, מה היית קונה?פאקק קשה כשתהיי גדולה, את רוצה להתחתן? ילדים? כמה?4 ילדים 3 בנים בת אחת אוהבת ספורט?לפעמים לילה/בוקר?לילה טלפון/פלאפון?פלא מחשב/טלוויזיה?מחשב נגן MP3 או מוזיקה במחשב?מוזיקה מהמחשב היה כיף?מאוד!

inbal287

New member
היי הגר../images/Emo9.gif

אז מה שלומך? היכן את גרה? תחביבים: אוהבת לקרוא [אם כן, המליצי על ספר]? איזה שמות חיבה יש לך? מה את הכי אוהבת לעשות? ספרי פדיחה כלשהי שקרתה לך מתישהו בחייך: אם היית צריכה לחזור בזמן, לאיזה תקופה זה היה ולמה? טוב זהו
אני גרועה

hagarshtar

New member
היי ענבל../images/Emo118.gif

אז מה שלומך?עייפה,טוב צתראי מה השעה,הולכת לעבוד היכן את גרה?רעננה תחביבים:לננגן בגיטרה לישון ועוד כל הדברים המשעמים שאנשים עושים אוהבת לקרוא [אם כן, המליצי על ספר]?לא אוהבת אבל אני ממלליצה על המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה איזה שמות חיבה יש לך?הגרי מה את הכי אוהבת לעשות?לישון
זה הדבר הראשון שעולה לי לראב בשעה כזאת ספרי פדיחה כלשהי שקרתה לך מתישהו בחייך:אממ..לא כזאת גדולה אבל עשיתי סדנא כזאת איך מנקים מזוזה בכתה פתאום הוא נפלה וזה היה קמצצ לא נעים. אם היית צריכה לחזור בזמן, לאיזה תקופה זה היה ולמה?אאממ..שהייתי קטנה[הייתי כזאת בובי] או לעת החדשה

הגר!../images/Emo13.gif

מה שלומך? מה מתנגן אצלך כרגע? ואיזה ספר נמצא אצלך בקריאה, אם נמצא נכון לעכשיו? מקצוע לימוד אהוב? ושנוא? בתאדם של יום או של לילה? חורף או קיץ? איזו מתנה שקיבלת היתה המוצלחת ביותר לדעתך?

למעלה