הכר את הפורום!

mmmbam

New member
../images/Emo88.gifהכר את הפורום!../images/Emo88.gif

אנשים ואנשות, ילדים וילדות, השבוע התארחה בפינתנו הגברת הגר [שאגב, התארחה בשני פורומים בו זמנית!
]. מקווה שכולם נהנו מהאירוח :) והאורח שלנו לשבוע הקרוב, שהוא אגב השבוע האחרון לחופש [
], הוא.... אדם (K u l i N e M e L)! אז אדם, הנה כמה שאלות
גיל?
מיקום?
עיסוק?
עיסוק מוזיקלי?
מצב משפחתי?
חלום ילדות?
חלום עדכני?
שיר אהוב בעברית?
שיר אהוב בלועזית?
זמר אהוב?
זמרת אהובה?
להקה אהובה?
ספר אהוב?
סדרת טלויזיה אהובה?
סרט אהוב?
יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל?
יופי,
ועכשיו: לענות לעצמך
-
היה נחמד?
ועכשיו, לרשימת המרואיינים
גיא (guysahaf)
עמי (CrazyDude2)
סער (sok777)
הגר (hagarshtar)
אדם (K u l i N e M e L)
נופר (Mind Body and Soul)
סיוון (A N I g M A)
אור (orguy)
דרור (Helter Skelter again)
ריילי (רייל)
נעם (noam273)
ענבלירון (inbal287)
דרור (Drorrrrrr)
עידו (Funky Giraffe)
יובל (YuviR)
חן (dreamerman)
שרית (tirasc15)
אלה (Ellabll)
איתוש-איתמר (itoosh2)
בן (feel so low)
לינוי (אדונית העקרבים)
אלה (אלה מה קורה לה)
ליאור (gabrielr)
יואל (הליפה המעופפת)
משה (faridi)
אור (orbu7)
אילון (eloshi)
בתאל (Beautiful Scar)
סופ"ש נעים לכולם!

noam273

New member
ש=א=ל=ו=ת.

מה השעה עכשיו!?: אתה רואה הישרדות?! ושנות השבעים? וחינוכית 23? איזה צבע אהוב עליך? שהיית קטן, רצית להיות חזאי? וספר? וקברן?! וואל-עכשיו לשאלות הנורמליות? על מה אתה מנגן? ושניה, בן כמה אתה? איזה זמר ישראלי אתה הכי אוהב? וזמרת? ולהקה? ובכלל סגנון מוזיקה? מה הוא הכלי החלומי בשבילך? שאתה מקשיב למוזיקה, אתה מקשיב בעיר למילים, או למנגינה? ממ, אין לי שאלות יותר! שניה- ים או בריכה?[ הא יצא לי חרוז!!] ממ, להתראות? כההה! נעמיקה.

.....

מה השעה עכשיו!?: זה באמת חשוב? :) אתה רואה הישרדות?! פעם ראיתי... ושנות השבעים? לא מצחיק אותי בכלל וחינוכית 23?|הדגש לא יודע, לפעמים כשיש סדרות ישנות :] איזה צבע אהוב עליך? תלוי במה.. אבל נראה לי שאדום, כחול, וירוק... שהיית קטן, רצית להיות חזאי? לא וספר? ? לא וקברן?!לא וואל-עכשיו לשאלות הנורמליות על מה אתה מנגן? גיטרה, פסנתר וטיפה מפוחית... ושניה, בן כמה אתה? 18 איזה זמר ישראלי אתה הכי אוהב?אני מניח שאביתר בנאי וזמרת?בגלל שהדגשת שזה ישראלי, אז אפרת בן צור ולהקה?מממ... לא יודע, שבק ס' נשארו קלאסיקה בשבילי, יש גם את 'פרווה חמה' שעושים רוק מתקדם ממש יפה ובכלל סגנון מוזיקה? קשה להגדיר.. זה מגיע מהרוק מתקדם של ג'טרו טאל, לאינטימיות של אביתר בנאי ומשם לפולק של ניל יאנג ובוב דילן ומשם לשגעונות של רג'ינה ספקטור על הפסנתר... מה הוא הכלי החלומי בשבילך?אני מניח שגיטרה, אני מרגיש אחרת כשאני מחזיק גיטרה, אבל רק אקוסטית שאתה מקשיב למוזיקה, אתה מקשיב בעיר למילים, או למנגינה? אם זה משהו חדש שאני לא מכיר, אז השמיעה הראשונה כוללת שמיעה של המוזיקה וקריאה של המילים, ואם אני כבר מכיר אז מן הסתם רק את המוזיקה. ממ, אין לי שאלות יותר! שניה- ים או בריכה?[ הא יצא לי חרוז!!] זה ממש לא חרוז חח, ממממ.. אני אוהב את הרגשת החופש של הים, אבל המים בבריכה יותר נעימים... ממ, להתראות? כההה! נעמיקה.

noam273

New member
תגובה בחזרה?!

חח- אביתר בנאי-ממש שליטה, היי היי, שניה ובריכה זה כן חרוז!חחח - ממ יש לי הרגשה שאני מכירה אותך, וזה מוזררר- נעמיקה

זה ממש ממש לא חרוז חח

שניה זה "אי אה"... ובריכה זה .. טוב נו ניסיתי לרשום את זה עם ניקוד אבל משום מה אין את הניקוד המתאים.. אז בקיצור,זה לא

noam273

New member
הא

רסמי- אני דפוקה. טוב, כנראה שאני באמת לא צריכה להיות משוררת XD.

חח טוווב

גיל? 18 מיקום? מיקום? הכוונה לעיר כן? יבנה עיסוק? ? אממ? בן אנוש? עיסוק מוזיקלי? מה זה עיסוק מוזיקלי? כמה עיסוקים יש כבר לילד בן 18 ? מנגן, מקליט, מלחין/כותב.. וכו' וכו' מצב משפחתי? חח אני באמת תוהה למי נכתבו השאלות האלו ^_^... חלום ילדות? להיות שחקן כדורגל נדמה לי חלום עדכני? לחיות לפי הערכים שלי שיר אהוב בעברית? "תתחנני אליי" - אביתר בנאי שיר אהוב בלועזית? אוהו.. יש המון המון... נבחר אחד.. Neil young - Out on the weekend זמר אהוב? אין אחד ספציפי שאני 'אוהב'... זמרת אהובה? שוב, אותו דבר... להקה אהובה? ראה הנ"ל ספר אהוב? זה לא ספר אחד, אבל אני אוהב את הספרים של קרלוס קוסטנדה, זה מין סידרה כזו... סדרת טלויזיה אהובה? סיינפלד... סרט אהוב? אממ יש די הרבה, אבל "אמריקה X" השאיר בי מין חתך כזה, ראיתי אותו בפעם הראשונה ממש מזמן יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל? לא יופי,ועכשיו: לענות לעצמך- היה נחמד? היה בסדר

טוב נו../images/Emo3.gif

למה? למה?
מה התאריך היום?
איך החיים עד עכשיו? אתה אוהב לקרוא ספרים?
חם בחוץ? יש לך כלב? אתה אוהב את השם שלך? אם לא, לאיזה היית משנה אותו? חוברת חדשה של דיסק חדש -כיף להסניף?
האם קרה לך פעם שרצית לזרוק את המסך מחשב מהחלון, שברת את המקלדת על הרצפה, הוצאת לעכבר את החוט, ובעטת במחשב עצמו? אם כן, ההרגשה משחררת, נכון? מה משותף לדלק, דבק מגע וטיפקס? מה עשית לאחרונה? מתי נתת צדקה לעני, או כל צדקה שהיא? מתי בפעם האחרונה עלית על אוטובוס? מה יהיה בשנת 2222? נראה לי שזהו

....

למה? למה? ? מה התאריך היום?20.8.2006 (אני תוהה אם יש מטרה אמיתית לשאלות האלו) איך החיים עד עכשיו?מעניינים אתה אוהב לקרוא ספרים?בד"כ כן, חשוב שיגרמו לי לחשוב ולתהות קצת חם בחוץ?כמו תמיד יש לך כלב?יפ... אתה אוהב את השם שלך?אמממ הוא בסדר אם לא, לאיזה היית משנה אותו?--- חוברת חדשה של דיסק חדש -כיף להסניף?לא יודע אם להסניף אבל יש לה ריח נחמד בהחלט חח האם קרה לך פעם שרצית לזרוק את המסך מחשב מהחלון, שברת את המקלדת על הרצפה, הוצאת לעכבר את החוט, ובעטת במחשב עצמו? בד"כ אני פשוט מתקן את הבעיה חח אבל כן זה קורה מדי פעם אם כן, ההרגשה משחררת, נכון?לא ממש מה משותף לדלק, דבק מגע וטיפקס?תגיד/י לי את/ה מה עשית לאחרונה?הלכתי לישון ב6 וחצי עם הזריחה וקמתי עם השקיעה מתי נתת צדקה לעני, או כל צדקה שהיא? כשקימנרתי והדרכתי חניכים בקרית אונו (הנוער העובד והלומד), זה הרבה יותר מכל צדקה.. מתי בפעם האחרונה עלית על אוטובוס?כשהלכתי לקנות עוד דיסק של Neil Young לא מזמן מה יהיה בשנת 2222? ניכור, האופי הישראלי ישמר ורק יהיה יותר מגעיל, קפיטליזם, במקום 18 משפחות עם הון ששולטות בנו תהיה אחת וכולנו לא נבין איך יכול להיות שהמציאות הגיעה למצב הזה, לא יהיה שום ערך למלחין או כותב מוזיקה ורק לבנאדם שמציג אותה ושר ... ויש לי הרגשה שיתחילו לדחוף פרסומות לתוך הצגות תיאטרון...

למעלה