הכר את הפורום!

mmmbam

New member
../images/Emo88.gifהכר את הפורום!../images/Emo88.gif

זהו הסופ"ש-האחרון-של-החופש בשבילי, והסופ"ש-הכמעט-אחרון-של-החופש בשבילכם. תהנו ממנו ותעשו חיים!
בשבוע שעבר התארח בפינה האדון אדם (K u l i N e M e L). מקווה שכולם נהנו מהאירוח :) והשבוע.... האורחת הבאה היא........ נופר (Mind Body and Soul)! אז נופר, הנה כמה שאלות:
גיל?
מיקום?
עיסוק?
עיסוק מוזיקלי?
מצב משפחתי?
חלום ילדות?
חלום עדכני?
שיר אהוב בעברית?
שיר אהוב בלועזית?
זמר אהוב?
זמרת אהובה?
להקה אהובה?
ספר אהוב?
סדרת טלויזיה אהובה?
סרט אהוב?
יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל?
יופי,
ועכשיו: לענות לעצמך
-
היה נחמד?
ועכשיו, לרשימת המרואיינים
גיא (guysahaf)
עמי (CrazyDude2)
סער (sok777)
הגר (hagarshtar)
אדם (K u l i N e M e L)
נופר (Mind Body and Soul)
סיוון (A N I g M A)
אור (orguy)
דרור (Helter Skelter again)
ריילי (רייל)
נעם (noam273)
ענבלירון (inbal287)
דרור (Drorrrrrr)
עידו (Funky Giraffe)
יובל (YuviR)
חן (dreamerman)
שרית (tirasc15)
אלה (Ellabll)
איתוש-איתמר (itoosh2)
בן (feel so low)
לינוי (אדונית העקרבים)
אלה (אלה מה קורה לה)
ליאור (gabrielr)
יואל (הליפה המעופפת)
משה (faridi)
אור (orbu7)
אילון (eloshi)
בתאל (Beautiful Scar)
סופ"ש נעים לכולם!

עונה../images/Emo13.gif

גיל?16 מיקום?מרכז עיסוק?עדיין לומדת
עיסוק מוזיקלי?עיסוק....לא.. מצב משפחתי?"פורום מוזיקאים >צעירים<" לא? חלום ילדות?
חלום עדכני?
שיר אהוב בעברית?יש הרבה
שיר אהוב בלועזית?כנ"ל זמר אהוב?אין זמר מסויים זמרת אהובה?אין זמרת מסויימת להקה אהובה?כנ"ל ספר אהוב?מממ אחד?
סדרת טלויזיה אהובה?ד"ר פיל
סרט אהוב?יש הרבה סרטים יפים יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל? לא
יופי,ועכשיו: לענות לעצמך- היה נחמד?כן

נופר!../images/Emo140.gif

-ממתי את מנגנת/שרה/כותבת? -מיקי מאוס או באגס באני?
-מה מתנגן אצלך ברקע כרגע? -ספר שבקריאה כרגע? -חורף או קיץ? D:

יא../images/Emo13.gif

-ממתי את מנגנת/שרה/כותבת?אני כרגע מנגנת על גיטרה, אבל בלי מורה, רק בשביל הכיף. אבל למדתי עם מורה חצי שנה. גם על פסנתר וחליל (חליל ביסודי), אבל גילאים אני לא בדיוק זוכרת. שירה תמיד אהבתי, אבל רק ממול המחשב
, וכותבת, התחלתי בערך בגיל 13
-מיקי מאוס או באגס באני?באגס באנייי
-מה מתנגן אצלך ברקע כרגע?Katharine Mcphee- My destiny -ספר שבקריאה כרגע?John Grisham - The Summons -חורף או קיץ? נראה. אני נשרפת, חם לי נורא, אני חיה על מזגן, וזה כיף לפתוח את המקרר, במיוחד את הפריזר
נראה לי שכרגע אני מעדיפה חורף

noam273

New member
שאלותת- מפתיע הא?-

מה השעה עכשיו!?: את רואה הישרדות?! ושנות השבעים? וחינוכית 23? איזה צבע אהוב עליך? שהיית קטנה, רצית להיות חזאית? וספרית? וקברנית?! וואל-עכשיו לשאלות הנורמליות? על מה את מנגנת? ושניה, בת כמה את? איזה זמר ישראלי את הכי אוהבת? וזמרת? ולהקה? ובכלל סגנון מוזיקה? מה הוא הכלי החלומי בשבילך? שאת מקשיב למוזיקה, אתה מקשיב למילים, או למנגינה? ממ, אין לי שאלות יותר! שניה- ים או בריכה?! [נכון שחושבים על ים או על בריכה, נעשה הרבה יותר חם?] ממ, להתראות? כההה! נעמיקה.

מממ

מה השעה עכשיו!?: 12 ועשרים אם אני לא טועה
את רואה הישרדות?!לא
ושנות השבעים?זה לא מצחיק
וחינוכית 23?ממ לא איזה צבע אהוב עליך?ירוק
שהיית קטנה, רצית להיות חזאית?מאוד
וספרית?בטח שכן וקברנית?! חלום ילדות שעדיין אני צריכה להגשים אותו, שאיפה ענקית בחיים
וואל-עכשיו לשאלות הנורמליות? על מה את מנגנת?מממ נכון לעכשיו על גיטרה ושניה, בת כמה את?16 איזה זמר ישראלי את הכי אוהבת?יש שירים, לא זמרים וזמרת?אין מסויים
ולהקה?כנ"ל ובכלל סגנון מוזיקה? תלוי בשיר מה הוא הכלי החלומי בשבילך?ממ
שאת מקשיב למוזיקה, אתה מקשיב למילים, או למנגינה?מקשיבה למוזיקה וקוראת את המילים ממ, אין לי שאלות יותר! שניה- ים או בריכה?!בריכה, כי בים הסיגריות מסתירות את החול [נכון שחושבים על ים או על בריכה, נעשה הרבה יותר חם?]- לא צריך לחשוב כדי שיהיה יותר חם

noam273

New member
XD

קרעת אותי עם ה" כי בים הסיגריות מסתירות את החול"

למעלה