הכר את הפורום!

noam273

New member
../images/Emo88.gif הכר את הפורום! ../images/Emo88.gif

וואל, החלפתי את mmmbam בפיקוד על "הכר את הפורום" ייאאאא=] המרואינת האחרונה הייתה סיוון (A N I g M A),, ומה למדנו עליה?
שהיא משק"ית ת"ש.
שהחלום שלה הוא להיות מפורסמת
שהיא אוהבת הארי פוטרXD
היא הכי אוהבת את אלו:
שהיא מאגניבה והיא לא מורידה שירים, אלא קונה דיסקים
ושהיא רואה האלופה!נייךנייךנייך
ובשבוע הקרוב יתראיין- אור (orguy) מאגניבב! אז אור, קח שאלות-
גיל?
מיקום?
עיסוק?
עיסוק מוזיקלי?
מצב משפחתי?
חלום ילדות?
חלום עדכני?
שיר אהוב בעברית?
שיר אהוב בלועזית?
זמר אהוב?
זמרת אהובה?
להקה אהובה?
ספר אהוב?
סדרת טלויזיה אהובה?
סרט אהוב?
יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל?
יופי,ועכשיו: לענות לעצמך-
היה נחמד?
ועכשיו, לרשימת המרואיינים!
גיא (guysahaf)
עמי (CrazyDude2)
סער (sok777)
הגר (hagarshtar)
אדם (K u l i N e M e L)
נופר (Mind Body and Soul)
סיוון (A N I g M A)
אור (orguy)
דרור (Helter Skelter again)
ריילי (רייל)
נעם (noam273)
ענבלירון (inbal287)
דרור (Drorrrrrr)
עידו (Funky Giraffe)
יובל (YuviR)
חן (dreamerman)
שרית (tirasc15)
אלה (Ellabll)
איתוש-איתמר (itoosh2)
בן (feel so low)
לינוי (אדונית העקרבים)
אלה (אלה מה קורה לה)
ליאור (gabrielr)
יואל (הליפה המעופפת)
משה (faridi)
אור (orbu7)
אילון (eloshi)
בתאל (Beautiful Scar)
אמרי (imry100) סופ"ש נעים
נעמיקה.

hagarshtar

New member
כפרעעע../images/Emo118.gif

אממ..הוא בצבא לא יודעת כמה הוא נכנס עכשיו לפורום אבל.. אוררר יוצר,מליחן,זמר וכפרעע
מה קורה? איך בצבא? איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? איזה לא? מי הזמר המועדף עליך? זמרת? להקה? כמה זה 1+1נו מה אני ישאל? עם איזה שמפו אתה חופף?[\:] מה החיה האהובה? הצבע המועדף עליך? השתיה הכי טעימה? ואוכל? יאללה נחשוב על עוד שאלות
הגרי

orguy

New member
עונה להגרי

מה קורה? עייף איך בצבא? יש רגעים של צחוק איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? לבן עם עוגיות איזה לא? אין לא אוהב הכל! מי הזמר המועדף עליך? גלעד שגב בעיקר, למרות שרשמתי קודם עברי לידר שהוא זמר אהוב אבל גלעד המועדף זמרת? איה כורם להקה? סינרגיה כמה זה 1+1נו מה אני ישאל? 156 נכון? עם איזה שמפו אתה חופף?[\:] 10 מה החיה האהובה? כלבים הצבע המועדף עליך? כחול השתיה הכי טעימה? שוקו ואוכל? שניצלים של אמא

Drorchiklil

New member
הי אור ../images/Emo13.gif

בגלל שאני לא כמירה אותך נעשה את זה פשוט- איזו שאלה הכי היית רוצה שאשל? עכשיו אתה צריך לענות עליה
יש חיות מחמד? המאכל הכי מגעיל שנתקלת בו? והכי טעים? הכיתה הכי כיפית שעברת?

orguy

New member
משיב....

איזו שאלה הכי היית רוצה שאשל? מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? עכשיו אתה צריך לענות עליה "זוזו אתם מסתירים לי את השמש" יש חיות מחמד? כלב בשם שוקו! המאכל הכי מגעיל שנתקלת בו? דגים והכי טעים? פנקייק הכיתה הכי כיפית שעברת? יב'

orguy

New member
עונה

גיל? 19 מיקום? רמת גן עיסוק? חייל עיסוק מוזיקלי? כותב, מלחין ושר מצב משפחתי? רווק חלום ילדות? להיות מפקד גדול בצבא חלום עדכני? להצליח במוזיקה לגעת בלב של האנשים שיר אהוב בעברית? "הכוח לוותר" גלעד שגב שיר אהוב בלועזית? לא עולה לי עכשיו זמר אהוב? עברי לידר זמרת אהובה? איה כורם להקה אהובה? סינרגיה ספר אהוב? ספרי שירים אני אוהב ממש כל מיניי סדרת טלויזיה אהובה? "האלופה" סרט אהוב? "NO אקזיט" יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל? יופי,ועכשיו: לענות לעצמך- היה נחמד? כן

mmmbam

New member
נעמיקה, סחתיין../images/Emo8.gif

אהבתי את החידושים, כל הכבוד! אור, מה קורה בצה"ל יא מתגייס טרי??? ספר קצת מהשטח! איך היה ביומולדת? קנית כבר את הדיסק החדש של גלעד? איך הוא? באמת טוב כמו שכל הפורום מתלהב? מה אתה עושה בראש השנה? תהנה מהחיים

orguy

New member
מעיינוש! ../images/Emo24.gif

מה קורה בצה"ל יא מתגייס טרי??? ספר קצת מהשטח! - טוב, אז השבוע הייתי בטירונות מתנדבים, היה ממש כיף, בעיקר נתן לי כאפה של החיים בגלל המשמעת החזקה בצה"ל אבל אני מקווה להתרגל... איך היה ביומולדת? כיף מאוד, יצאתי עם חברים לבית קפה והיה ממש נחמד, כמובן שיום לפניי הגיוס אירגנתי את אחת ההופעות הכיפיות! הופעה שלי עם גיטריסט שהוא חבר ממש טוב והיה ממש טוב! בתחילת ההופעה ביצענו אפילו את "הכוס הכחולה".. קנית כבר את הדיסק החדש של גלעד? כן איך הוא? באמת טוב כמו שכל הפורום מתלהב? רק מ"החברים שלי" התלהבתי רוב הדיסק היה טיפה מונוטוני, קיטשי מאוד, אבל גם מאוד לא, "רצית לשרוף אותי היום", "התפרקתי ממילים של מישהי אחרת", "עזבתי אותך יא בת זונה" אני כנראה לא הכרתי את גלעד מספיק טוב..... עד הדיסק הזה, פתאום ראיתי גלעד אחר אבל קצת דומה לקודם שזה דווקא טוב.... מה אתה עושה בראש השנה? הולך לצימר בצפון עם המשפחה ככה בכיף! לוקח ת'גיטרה לנגן לי בנוף הטבעי, ס-ב-ב-ה! (נא לקרוא בצורת מוש בן ארי את השורה לפניי) סטלה! שבוע מעולה! אור גיא

למעלה