הכר את הפורום

noam273

New member
../images/Emo88.gif הכר את הפורום ../images/Emo88.gif

-אני כותבת מהמחשב של אחשלי, כי המחשב שלי מלא בוירוסים, סליחה אם יהיו טעויות- המרואיין הקודם היה אור (orguy) ומה למדנו עליו?
הסוג שוקולד האהוב עליו הוא לבן עם עוגיות
הוא אוהב את גלעד שגב, עברי לידר ואיה כורם
החלום שלו הוא "להצליח במוזיקה לגעת בלב של האנשים"
גם הוא רואה האלופה
נייךנייךנייך ובשבוע הקרוב יתראיין דרור (Helter Skelter again) אז דרור, קח שאלות [אמ, ותענה עליהם!]
גיל?
מיקום?
עיסוק?
עיסוק מוזיקלי?
מצב משפחתי?
חלום ילדות?
חלום עדכני?
שיר אהוב בעברית?
שיר אהוב בלועזית?
זמר אהוב?
זמרת אהובה?
להקה אהובה?
ספר אהוב?
סדרת טלויזיה אהובה?
סרט אהוב?
יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל?
יופי,ועכשיו: לענות לעצמך-
היה נחמד? ועכשיו, לרשימת המרואיינים!
גיא (guysahaf)
עמי (CrazyDude2)
סער (sok777)
הגר (hagarshtar)
אדם (K u l i N e M e L)
נופר (Mind Body and Soul)
סיוון (A N I g M A)
אור (orguy)
דרור (Helter Skelter again)
ריילי (רייל)
נעם (noam273)
ענבלירון (inbal287)
דרור (Drorrrrrr)
עידו (Funky Giraffe)
יובל (YuviR)
חן (dreamerman)
שרית (tirasc15)
אלה (Ellabll)
איתוש-איתמר (itoosh2)
בן (feel so low)
לינוי (אדונית העקרבים)
אלה (אלה מה קורה לה)
ליאור (gabrielr)
יואל (הליפה המעופפת)
משה (faridi)
אור (orbu7)
אילון (eloshi)
בתאל (Beautiful Scar)
אמרי (imry100) חג שמח חברי פורום מוזיקאים צעירים! נעמיקהפיקה 3>

Drorchiklil

New member
הי, אני בת.

והחלפתי כינוי, ואני מתה מעייפות
. גיל? עוד מעט 15. ווהו! מיקום? רמת גן
עיסוק? תלמידה? עיסוק מוזיקלי? בעיקר נגינה. מצב משפחתי? אהה, רווקה?
חלום ילדות? להיות דמות בסרט של דיסני
חלום עדכני? להיות מוסיקאית. כמקצוע, לא כתחביב. למרות שאני לא אתנגד אם ינסו לצייר אותי בדו מימד ולהצמיד לי נסיך מאמם.
שיר אהוב בעברית? פיף, יש הרבה. אני מניחה ש"פה קבור הכלב" של כוורת. שיר אהוב בלועזית? פיף, יש אפילו יותר. אולי Happiness is a warm gun של הביטלס, אבל זה משתנה. זמר אהוב? מבחינת אופי השירה, וזה?
. אני נוטה לבחור באלביס. זמרת אהובה? ג'ניס ג'ופלין. להקה אהובה? הביטלס. ספר אהוב? הו, יש הרבה. כרגע זה פאוסט. סדרת טלויזיה אהובה? אין>< סרט אהוב? כל דבר של דיסני. יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל? לא ממש
יופי,ועכשיו: לענות לעצמך-[...] היה נחמד? כן

היייי =)

גיל: 18 מיקום: קריות עיסוק: אמורה להתגייס עיסוק מוזיקלי: מנגנת, כותבת ומלחינה מצב משפחתי: חחחחחח נו באמת! חלום ילדות: לעופף על גבו של פיל כחול בשמים חלום עדכני: להיות בתחום המוזיקה כמקצוע לעתיד (בעזרת השם). שיר אהובה בעברית: פצעים ונשיקות של מוניקה סקס שיר אהוב בלועזית: סורי...אני שומעת רק ישראלי (מעודדת יצירה ישראלית) אבל בכל זאת l dont wanna miss a thing של אירוסמית' זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: וואי יש כל כך הרבה! דנה ברגר אפרת גוש דנה עדיני...אבל נלך על הגדולה מכולן! ------> קרן פלס!! להקה אהובה: שייגעצ' ספר אהוב: רודף העפיפונים!! (מומלץ לכל אחד) סדרת טלויזיה אהובה: נ-מ-ל-ט-י-ם-!!! סרט אהוב: מישהו לרוץ איתו (ראיתי אותו לא משמן והחלטתי שזה הסרט הכי טוב שראיתי ) רעיון לעוד שאלה? : אז ככה: איזה נעלים מועדפות?? : א-ו-ל-ס-ט-א-ר ורק אולסטאר! היה נחמד?: כן, דיי נחמד =) שבוע טוב לכולם ושנה טובה =)

../images/Emo7.gifאופסססססס באמת שאני מצטערתתתת

קראתי בריפרוף אז חשבתי שכל מי שרוצה יכול לכתוב על עצמו את השאלות באמת שאני מצטערת =( פעם הבאה אני אשים לב לדברים הקטנים ואשתדל להיות בפוקוס =(

noam273

New member
סליחההה

סליחה סליחה סליחה. =] פשוט לא ראיתי אותך הרבה בפורום... ועוד פעם, סליחה=]

למעלה