הכר את הפורום
!

noam273

New member
../images/Emo88.gif הכר את הפורום ../images/Emo88.gif!

המרואיינת הקודמת הייתה ריילי[רייל] ומה למדנו עליה? כלום, כי אף אחד לא שיתף פעולה
ובשבוע הקרוב תתראיין נעם (noam273) ואבוי לכם אם אתם לא משתפים פעולה, הבנתם! אז נעם, קחי שאלות!![ותעני עליהם] (אוקי, אחד המוזרים זה לדבר על עצמי!XD)
גיל?
מיקום?
עיסוק?
עיסוק מוזיקלי?
מצב משפחתי?
חלום ילדות?
חלום עדכני?
שיר אהוב בעברית?
שיר אהוב בלועזית?
זמר אהוב?
זמרת אהובה?
להקה אהובה?
ספר אהוב?
סדרת טלויזיה אהובה?
סרט אהוב?
יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל?
יופי,ועכשיו: לענות לעצמך-
היה נחמד? ועכשיו, לרשימת המרואיינים!
גיא (guysahaf)
עמי (CrazyDude2)
סער (sok777)
הגר (hagarshtar)
אדם (K u l i N e M e L)
נופר (Mind Body and Soul)
סיוון (A N I g M A)
אור (orguy)
דרור (Helter Skelter again)
ריילי (רייל)
נעם (noam273)
ענבלירון (inbal287)
דרור (Drorrrrrr)
עידו (Funky Giraffe)
יובל (YuviR)
חן (dreamerman)
שרית (tirasc15)
אלה (Ellabll)
איתוש-איתמר (itoosh2)
בן (feel so low)
לינוי (אדונית העקרבים)
אלה (אלה מה קורה לה)
ליאור (gabrielr)
יואל (הליפה המעופפת)
משה (faridi)
אור (orbu7)
אילון (eloshi)
בתאל (Beautiful Scar)
אמרי (imry100) 3>נעמיקה, שמתם לב שאיכשהו כל הכר את הפורום יוצא בחגים? משהו מוזר...

noam273

New member
עונה לעצמי../images/Emo122.gif

גיל? 15 [האמהאמ, 14וחצי] מיקום?קרית אונו, בית,חדר,כיסא. עיסוק? בדר"כ, להילחץ מעבודותXD עיסוק מוזיקלי?גיטרה בס, גיטרה קלאסית,פסנתר, ונסיון להלחנה. מצב משפחתי? גרושה +2, אמ, בכורה, אח קטן והורים. חלום ילדות?לפגוש את מדונה. או שלא. חלום עדכני? להיות מוכרת כבסיסטית ברחבי העולם, אבל מה הסיכוי שזה יקרה? שיר אהוב בעברית? כרגע, נפלת חזק, או אולי זה יוני, אני לא יודעת
שיר אהוב בלועזית? וואי, אחד הקשים, אין מצב שאני מצליחה לבחור זמר אהוב?אביתר בנאי, כרגע. זמרת אהובה? אלה פיז'רה
להקה אהובה? רד הוט, תמיד!!! ספר אהוב? החיים הסודיים של הדבורים, אבל זה קשה בטירוף לבחור אחד! סדרת טלויזיה אהובה?טופ מודל XD סרט אהוב? שודדי הקראיביים,נו, ג'וני דפ מתנשק שםXD יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל? יש לך משקפיים חדשות? יופי,ועכשיו: לענות לעצמך- כה!!!!!!! היה נחמד? היה נחמד מאוד=] הודגש באמצעות מדגישומטיק
3>

yaelhr

New member
../images/Emo210.gifהיי נעם!!DD:

מה נשמע? הכל נחמד? מה החיה האהובה עלייך? מה הפורום הכי מגניב שאת גולשת בו? איזה מוזיקה את שומעת? רוק או מטאל? תותים או אבטיחים? את בתנועות נוער? את חושבת שאת מגניבה? למה? וזהו
DDD:

יא שואלים אותי=]

מה נשמע? הכל מדהים ו100מם. הכל נחמד? אמ, מה ההבדל בין נחמד לנשמע?XD מה החיה האהובה עלייך? אמ, תאמת שדגXD אני לא אוהבת חתולים וכלבים וכאלה..אני אוהבת דגים! מה הפורום הכי מגניב שאת גולשת בו? רד הוט, ואחר כך אתם
איזה מוזיקה את שומעת? תאמת שעכשיו אני דיי צריכה לשמוע ג'אז, כי אני במגמה, אבל המון המון סוגים, אני יכולה לשמוע מטאל ואחרי זה לשמוע איזה שיר היפ הופ מקפיץXD רוק או מטאל? רוק, הייתה תקופה שאהבתי מטאל, אבל עכשיו אני ממש ממש מעדיפה רוק. תותים או אבטיחים? ברוער שתותים! את בתנועות נוער?כה, הנוער העובד והלומד, קן קרית אונו שליטע! את חושבת שאת מגניבה? אמ, אני המצאתי את המגניבות לייק דה. למה? האמ האמ, אף אחד לא שואל אותי למה המצאתי את המגניבות.
וזהו=[ 3>נעמיקה

tirasc15

New member
נו נו נו..

ככה את מקללת?? איזה חינוך רע.... בעצם זה לא אשמת ההורים שלך מסכנים.. לא אשמתם שנתקעו עם כזאת בת.. :/ סתם צוחקת......... עכשיו לשאלות: מה הסגנון מוזיקה המועדף? כמה שנים את מנגנת? מה גרם לך להתעניין בנגינה ולהתחיל לנגן? את צופה בטלנובלות מטומטמות? את יודעת מה זה "נשיבוק"? במה יש יותר ויטמין C - תפוז או פלפל אדום (רגיל, לא חריף)? היה לך פעם חבר רציני? אם כן, ספרי את הפרטים העסיסיים... אם לא, ספרי את הפנטזיות שלך על החבר לעתיד.. תעני בכנות! מצטערת על שתי השאלות האחרונות, אבל.. את ביקשת את זה, עכשיו את צריכה לענות. ובלי להתחמק!
:}

הוווו,נוטי.

ככה את מקללת?? כה יא ***** איזה חינוך רע....
בעצם זה לא אשמת ההורים שלך מסכנים.. איי איי, עף עכד לה מכלל עט אעורימ סלי ברוער?! לא אשמתם שנתקעו עם כזאת בת.. :/ עיי עיי, אפ הכד לע מעכלל הת עאורים סאלי ברוער?! סתם צוחקת......... עכשיו לשאלות: מה הסגנון מוזיקה המועדף? תאמת, שזה הופך והופך להיות פופ בריטי באיזה שהוא מובן.. כמה שנים את מנגנת?על גיטרה שנתיים, ועל בס שנה.. מה גרם לך להתעניין בנגינה ולהתחיל לנגן? תאמת, שהבית שלי מוזיקלי כזה, אז זה בעיקר מה שהשפיע.. את צופה בטלנובלות מטומטמות? חח הפסקתי האלופה, החלטתי שאני לא ממשיכה עם זה.. את יודעת מה זה "נשיבוק"? אני מנחשת שזה נשיקה וחיבוק?XD במה יש יותר ויטמין C - תפוז או פלפל אדום (רגיל, לא חריף)? אמ, תפוז לא? [ האא תפוז שרמוטטוות] היה לך פעם חבר רציני? אני חושבת שכה, אני עדיין לא יודעת להגדיר את זה... אם כן, ספרי את הפרטים העסיסיים... אמ, לא כל כך עסיסיXD, הייתי איתו איזה 3 חודשים, ולא עשינו דברים עסיסים במיוחדXD אם לא, ספרי את הפנטזיות שלך על החבר לעתיד.. שהוא יהיה שירי מימון. האמ, שיהיה עסיסיXD 3>נעמיקה הודגש באמצעות מדגישומטיק

tirasc15

New member
חעחעחע

את רואה טלנובלות
ובפלפל יש יותר ויטמין C! מוהאהאה!! אני מסרבת להאמין שאין פרטים עסיסיים.. נו לפחות משהו, בבקשה!!

tirasc15

New member
המ...

יאיי... פרטים עסיסיים! אני אוסיף אותך.. ואני לא בפורום.. הייתי פעם לקצת זמן וכבר לא.

itoosh2

New member
בשביל פרטים עסיסיים...

מספיק לך להיכנס לפורום רד הוט... שם תקבלי אותם בין אם תרצי ובין אם לא...

Yoko Nakajima

New member
משתפת פעולה =]

מה הדבר שהכי משמח אותך בעולם? ומה הדבר שהכי מעציב אותך? על מה את חושבת כשאת הולכת לישון? ועל מה את חושבת בבוקר? להקה שנייה אהובה? הדבר הכי נועז שעשית? הפאדיחה הכי גדולה? הפחד הכי גדול? הפנטזיה הכי מטורפת? יש לך רשימת דברים שאת רוצה להספיק בחיים? (או שלא)? אם כן שתפי קצת.. מי החברה/ות הכי טובה/ות? מי הידיד/ים הכי טוב/ים? מי האנשים שהכי חשובים לך בחיים (חוץ ממשפחה)? את חושבת שריילי תסלח על אי-שיתוף הפעולה בשבוע שעבר? אני צריכה ללכת, אז נתחיל לסיים פה- למה אני לא ברשימת המרואיינים? :'( ... חפרתי או לא? נהנית? יופי, :C ביי ביי חייבת לטוס

אני שמחע.

מה הדבר שהכי משמח אותך בעולם? ים ותותים. באמת אבל. ומה הדבר שהכי מעציב אותך? שירים עצובים=[ , שהיתי תינוקת, והייתי שומעת שירים עצובים, הייתי בוכה... על מה את חושבת כשאת הולכת לישון? יש לי כל מיני הזיות ואני מדמיינת שידיד שלי הוא אבטיח וכאלהXD ועל מה את חושבת בבוקר?על החלום שהיה לי בדרך כלל... להקה שנייה אהובה? אמ, לד זפלין אני חושבת.. הדבר הכי נועז שעשית?
פרטים אישיים. הפאדיחה הכי גדולה? אני לא זוכרתXD אבל יש לי כמה פאדיחות קטנות מצחיקות אך ארוכותXD הפחד הכי גדול? כרגע, מבחנים, ושסבתאסבתא ימותו=[ הפנטזיה הכי מטורפת? לגור בבית מתנפח בבריכה. או להיות חזאית. יש לך רשימת דברים שאת רוצה להספיק בחיים? (או שלא)? אם כן שתפי קצת.. תאמת, שהחלטתי שמגיל חמישים כל חודש אני יעשה משהו חדש. אני יהיה סבתא מגניבה במיוחד עם מלא קעקועיםXD מי החברה/ות הכי טובה/ות? אמא. סתאםם!. חברים שלי.. אני משערת. מי הידיד/ים הכי טוב/ים? אוכללל! מי האנשים שהכי חשובים לך בחיים (חוץ ממשפחה)? לפרט בשמות? ג'ורג' בוש. את חושבת שריילי תסלח על אי-שיתוף הפעולה בשבוע שעבר? לא!
זה היה ממש לא נחמד מצידכם!! אני צריכה ללכת, אז נתחיל לסיים פה-
למה אני לא ברשימת המרואיינים? :'( ... כי כנראה שעשו את הרשימה לא היית, יו וויל בי אין דה נאקס סיבוב. חפרתי או לא? ברוער שלא. נהנית? כה, העביר לי את הזמן שאני אמורה ללמוד בו לאנגלית. יופי, :C ביי ביי חייבת לטוס לטימבקטו?! 3>נעמיקה הודגש באמצעות מדגישומטיק

Funky Giraffe

New member
יו

גיל? 15 מיקום? כפ"ס עיסוק? חולה מוסיקה במשרה מלאה עיסוק מוזיקלי? Fאנק... אם בהפקה מוסיקלית, בנגינה (סקסופון וקלידים), שירה ראפ וכל העניין הזה שמסביב מצב משפחתי? אני לא אהיה משעמם ואגיד רווק, אני אכניס טוויסט ואגיד שאני חי במשפחה מתה עם המון נבלות חלום ילדות? להיות שוער בהפועל חיפה חלום עדכני? לנגן בהרכבי Fאנק (אוטוטו מתגשם, 3 הרכבים...) שיר אהוב בעברית? וואללה, אחד? נו... הדג נחש - סוד ההצלחה שיר אהוב בלועזית? אחד? נו... Catch 22 - Chin up זמר אהוב? אריק איינשטיין, יוני רכטר, קובי אוז, יוני בלוך, זוהר ארגוב זמרת אהובה? רוני אלטר להקה אהובה? הדג נחש, Funk'n'stein, טיפקס, הדורבנים, השבט, כוורת ספר אהוב? דוד גרוסמן - יש ילדים זיגזג סדרת טלויזיה אהובה? הפיג'מות, יציע העיתונות, היציע המרכזי סרט אהוב? לא זוכר, יש יותר מדי שווים בערכם, לא משהו יוצא דופן שאני יכול לשים עליו את האצבע... אבל אהבתי מאוד את 'מורה מחליף 2' יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל? נכון שFאנק שולט? יופי,ועכשיו: לענות לעצמך- ברור היה נחמד? בטח היה.

יו

אתה מנהל פורום הדג נחש! XD אתה מאגניב. האמ, וזה שאלון למישהו מסוים, [האמ, במקרה הזה אני] וחברי הפורום צריכים לתת שאלות, ולא לענות על השאלות שכתובות שם=] טוב, אתה מנהל פורום הדג נחש, אתה יותר ממאגניב. נעמיקה

למעלה