הכר את הפורום!

../images/Emo88.gif הכר את הפורום! ../images/Emo88.gif

-אחרי איחור של שבוע ויום- המרואינת הקודמת הייתה ענבלירון, האמ המנהלת שלכם! ומה למדנו עלייה?
היא בת 17 וקצתXD
היא נשואה עם 20 ילדים, האהא.=]
היא הכי אוהבת את סטיבי וונדר ומריה קארי
היא המנהלת שלכם, ולא שאלתם אותה שאלות..ארר! נעם עכשיו צריכה לראיין מישהו אחר! (ילדונים וילדונות, תשאלו שאלות!) והוא יהיה: דרור (Drorrrrrr) אז קח שאלות, ותענה עליהם!
גיל?
מיקום?
עיסוק?
עיסוק מוזיקלי?
מצב משפחתי?
חלום ילדות?
חלום עדכני?
שיר אהוב בעברית?
שיר אהוב בלועזית?
זמר אהוב?
זמרת אהובה?
להקה אהובה?
ספר אהוב?
סדרת טלויזיה אהובה?
סרט אהוב?
יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל?
יופי,ועכשיו: לענות לעצמך-
היה נחמד? ועכשיו, לרשימת המרואיינים! ואוו!
גיא (guysahaf)
עמי (CrazyDude2)
סער (sok777)
הגר (hagarshtar)
אדם (K u l i N e M e L)
נופר (Mind Body and Soul)
סיוון (A N I g M A) |כן
אור (orguy)
דרור (Helter Skelter again)
ריילי (רייל)
נעם (noam273)
ענבלירון (inbal287)
דרור (Drorrrrrr)
עידו (Funky Giraffe)
יובל (YuviR)
חן (dreamerman)
שרית (tirasc15)
אלה (Ellabll)
איתוש-איתמר (itoosh2)
בן (feel so low)
לינוי (אדונית העקרבים)
אלה (אלה מה קורה לה)
ליאור (gabrielr)
יואל (הליפה המעופפת)
משה (faridi)
אור (orbu7)
אילון (eloshi)
בתאל (Beautiful Scar)
אמרי (imry100) תודע=] נעמיקהפיקה

inbal287

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif... פעם הבאה אני אצפה ליותר שאלות.

המ. דרור. מה קורה? לאן נעלמת? צבע אהוב? להקה אהובה? מתעסק במוזיקה ממתי? מקום שהכי היית רוצה להיות בו כרגע? ועם מי
? ספר מומלץ? וסרט מומלץ? מה הדבר שאתה הכי נהנה ממנו בחיים שלך כרגע? טוב זהו
.

yaelhr

New member
../images/Emo210.gifשמנים. תשאלו גם;[

טוב. אז... מה נשמע? איך החיים? נהדר. אם היית יכול לפגוש אדם אחד שחי היום, מי זה היה? אם היית יכול לפגוש אדם שלא חי היום, מי זה היה? אם היית יכול להיות בכל מקום בעולם כרגע, איפה היית? אם היית יכול לבחור באיזו תקופה להיות כרגע, באיזה תקופה היית? אם היית יכול להוסיף מקצוע אחד למערכת החינוך, מה היית מוסיף? אם היית יכול להיות אדם אחר, מי היית בוחר להיות? וזהו
אין לי עוד רעיונות.

Yoko Nakajima

New member
הנה אני שואלת אבל בתנאי ש

נעמיקה סוףסוף מואילה בטובה להכניס אותי לרשימת המרואיינים -_-'' XD אז נתחיל: התקופה הכי טובה בחיים (הארוכים והמופלגים שבטח היו לך)? מודל חיקוי? ומאילו בחינות? פנטזיה מטורפת: איך התחלת להתעסק במוזיקה? מה מושך אותך במוסיקה? (אני יודעת שאני לא עקבית עם המוזיקה/מוסיקה אבל אני עדיין לא סגורה על מה אני מעדיפה טחח) מה דעתך על סמולוויל? ועל ספיידרמן? מה החג האהוב עלייך? למה? מספר מזל (אם יש)? מה דעתך על אנימה (לא רק אלו של ערוץ הילדים...אני מדברת על כלמני סוגים..אנימות אימה, פנטזיה, וכו')? איך יקראו לילדים שלך? נא לדרג פריקים/פריקיות: 1 זה יאכ 5 זה יאי נא לדרג פקצות/ערסיות: כנ"ל נא לדרג ערסים: כנ"ל נו אוהו וזה הדובדבן שבקצפת...נא לדרג פריקצות :p (אותה מתכונת) אימא חפרתי.... צודקת? איך הגעת לפורום? נכון שהשאלות כלכך לא קשורות אחת לשנייה? נכון שענית נכון? מה לא?!- shame on you! [*אם ענית כן: יאי אני ילדה לא קשורה לעצמי ^_^*] שנסיים תשאלון? טוב, שאלה לסיום: מה הדבר שהכי-הכי-הכי-הכי היית רוצה שייקרה/שיהיה לך/להגשים/לראות/לעשות/וכאלה ? תודה שענית בלה בלה בלה יום טוב =]

למעלה