הכר את הפורום!

../images/Emo88.gif הכר את הפורום! ../images/Emo88.gif

ואווו.=] המרואיין הקודם היה עידו (Funky Giraffe) , ומה למדנו עליו?
הוא בן 15 מכפ"ס
חלום הילדות שלו זה להיות שחקן כדורגל בהפועל חיפהXD
הוא אוהב את הדג נחש
והוא מנגן על סקסופון..
השיר הלועזי האהוב עליו הוא Boheminam Rhapsody
וגם אותו אתם לא שאלתם שאלות! טוב, עכשיו נעמיקה מראיינת אנשים אחרים! והפעם, זאת תהיה שרית (tirasc15) !! את שרית, תעני על השאלות..!
גיל?
מיקום?
עיסוק?
עיסוק מוזיקלי?
מצב משפחתי?
חלום ילדות?
חלום עדכני?
שיר אהוב בעברית?
שיר אהוב בלועזית?
זמר אהוב?
זמרת אהובה?
להקה אהובה?
ספר אהוב?
סדרת טלויזיה אהובה?
סרט אהוב?
יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל?
יופי,ועכשיו: לענות לעצמך-
היה נחמד? ועכשיו, לרשימת המרואיינים! ( החדישה והמתקדמת)
שרית (tirasc15)
איתוש-איתמר (itoosh2)
יואל (הליפה המעופפת(
אמרי (imry100)
גלי lady parket))
דנה (dupdup)
שי Double U))
ג'ולי (ginjul)
שלומי (shlomielvislevy)
לירן Yoko Nakajima))
ג'ים (The legendary DuDe ) ואגב, אני לא מוסיפה מעכשיו עוד אנשים, פשוט נחכה לסיבוב הבא, שיהיה יחסית דיי קרוב=] 3>נעמיקה!

tirasc15

New member
יאיי!!!

גיל? 15 מיקום? נתניה עיר הפשע והרשע עיסוק? תלמידה לצערי הרב עיסוק מוזיקלי? מנגנת שנתיים על גיטרה קלאסית וחשמלית מצב משפחתי? נשואה באושר עם 5 ילדים. חחחח רווקה חלום ילדות? תמיד שואלים אותי את זה ואין לי תשובה. חלום עדכני? כנ"ל שיר אהוב בעברית? הכוכבים דולקים על אש קטנה שיר אהוב בלועזית? נכון לרגע הזה living dead beat - children of bodom זמר אהוב? אני שומעת יותר להקות מזמרים זמרת אהובה? נו מה כרגע אמרתי... להקה אהובה? נכון לעכשיו children of bodom ו metallica ספר אהוב? נקודת ההונאה - דן בראון סדרת טלויזיה אהובה? סאות'פארק!!! סרט אהוב? פאנטום האופרה יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל? משקה אלכוהולי אהוב? ליקר דובדבנים של סבתא. סתם כי זה קליל ונחמד. יופי,ועכשיו: לענות לעצמך- היה נחמד? חמדמד תשאלו עוד שאלות motherfuckers!!! *אני בנאדם נחמד....
*

Double U

New member
שרית!

מה השיר האחרון ששמעת? איזה סגנון מוסיקה את אוהבת בעיקר? כמה שעות ביום את מקדישה לטובת המוסיקה? (אם זה נגינה, יצירה...)

tirasc15

New member
נמממממממממממ

sorry you're not a winner - enter shikari בעיקר מטאל, סוגי רוק שונים. משהו כמו שעתיים אימון..

Yoko Nakajima

New member
שאלות שאלתיות-

-->הרגשה/מצב רוח עכשווי? -->האם יש לך סוד סודי שאפאחד לא יודע? (*אם כן, מהו?..חח סתעם XD *) -->ספרי על דבר טוב שקרה לך בחיים. -->ספרי על דבר לא-כל-כך טוב שקרה לך בחיים. -->ספרי על נקודה או נקודות מפנה שהייתה/היו לך בחיים. -->האם את מרגישה כרגע כמו בשיעור ספרות? (ואם כן, אל תדאגי אין צורך לנמק ><)

tirasc15

New member
תשובות תשובתיות בתשובתיותן!

[הסבתבכתי קצת עם הכותרת :/ ] וואי ממש טוב... זה לא קורה לעיתים קרובות מידי. אני חרמנית בטירוף (אבל כולם יודעים את זה רק לא בפורום). נמ.. עברתי בצפר השנה וממש נחמד לי שם. אמ... פרידה ממש מכוערת מהחבר שלי בכיתה ח'. לא הצלחתי לחשוב על משהו אחר.... :/ טוב זה יותר מידי, אני לא מצליחה לחשוב על כל כך הרבה זכרונות בבת אחת. המוח שלי מסוגל למספר מוגבל של מחשבות, הוא לא כזה מתוחכם! לא, זה בסדר. שיעור ספרות אני מציירת כל השיעור. אני לא עושה את זה כרגע (לשם שינוי) וופטידו!!! :}

ginjul

New member
אני ואני ואני..ואני:))

גיל? 13
מיקום? א...טל שחר. מישהו יודע איפה זה? ואני בבית, אם גם לזה מתכוונים
עיסוק? בית ספר :S לא הבנתי את השאלה.
עיסוק מוזיקלי? אני מנגנת על גיטרה, [בפועל] ואני יודעת גם פסנתר. ואני שרה.
מצב משפחתי? ילדה לשני הורים נחמדים :)) חחח X_X
חלום ילדות? א.....להיות כוכבת קולנוע. XD
חלום עדכני? להיות זמרת בלהקה.
שיר אהוב בעברית? אין לי, אני לא ממש שומעת שירים בעיברית.
שיר אהוב בלועזית? מיאגינסט דה וורלד [ME AGAINST THE WORLD] של סימפל פלאן
זמר אהוב? אין XD
זמרת אהובה? אבריל לאבין, אני פחות אוהבת אותה, יותר את השירים שלה, כי לדעתי היא שינת את עצמה לרעה...
להקה אהובה? סימפל פלאןן!!!!! [שליטע:)]
ספר אהוב? חומריו האפלים. טרילוגיה. של..פיליפ פולמן. אחלה טרילוגיה
סדרת טלויזיה אהובה? NCIS
סרט אהוב? שודדי הקאריביים
יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל? לא נראה לי... יופי,ועכשיו: לענות לעצמך-
היה נחמד? אני מניחה שכן :)

האמהאמ,

לא אמורים לענות על זה, רק שהתור שלך הגיע=] אבל תשאלי את שרית שאלות!

ginjul

New member
אה..אופס....סליחה..אבל

הראשונה שהייתה לא הייתה שרית לא? ובכל מקרה סורי, לא ידעתי...... -.- וואי זה מביך.

tirasc15

New member
איזה מחדל! לא יעלה על הדעת דבר כזה!

פחח... עזבו, התחרפנתי... אוקיי עכשיו לשאול אותי שאלות =]

למעלה