הכר את הפורום!

../images/Emo88.gif הכר את הפורום! ../images/Emo88.gif

ייא, אחרי שבועיים..! אז, בגלל שאף אחד לא שאל ולא ענה שבוע שעבר, לא למדנו כלום
אז נעבור למתראיין הבא!, שהוא במקרה יהיה אמרי (imry100) !
גיל?
מיקום?
עיסוק?
עיסוק מוזיקלי?
מצב משפחתי?
חלום ילדות?
חלום עדכני?
שיר אהוב בעברית?
שיר אהוב בלועזית?
זמר אהוב?
זמרת אהובה?
להקה אהובה?
ספר אהוב?
סדרת טלויזיה אהובה?
סרט אהוב?
יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל?
יופי,ועכשיו: לענות לעצמך-
היה נחמד? ועכשיו, לרשימת המרואיינים!
שרית (tirasc15)
איתוש-איתמר (itoosh2)
יואל (הליפה המעופפת(
אמרי (imry100)
גלי lady parket))
דנה (dupdup)
שי Double U))
ג'ולי (ginjul)
שלומי (shlomielvislevy)
לירן Yoko Nakajima))
ג'ים (The legendary DuDe ) אז, נעמיקה אומרת שלום (באווירת :" אוייי לא, חנוכה נגמררR!!!!!!!!!!!!" ) ומוסרת חג שמח. שלום.

imry100

New member
עונה!!!|מנשה|

גיל? 13 וחצי מיקום? קרית שמונה עיסוק? תלמיד חטיבת ביניים עיסוק מוזיקלי? כותב ומנגן מצב משפחתי? רווק! (XD) חלום ילדות? לא יודע, להיות כבאי נראה לי חלום עדכני? אין לי ממש, להצליח במוזיקה ובלימודים שיר אהוב בעברית? אין ממש אבל מישהו לרוץ איתו שיר מדהים שיר אהוב בלועזית? כנ"ל canaer של my chemical romance זמר אהוב? אין זמרת אהובה? אין להקה אהובה?my chemical romance ספר אהוב? אהמ.. יש הרבה, "הממלכה של קנסקי", "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה", "האנציקלופדיה העברית" (סתם...!) סדרת טלויזיה אהובה? אין ממש... אני אוהב סיטקומים (החיים זה לא הכל, חברים, סיינפלד) סרט אהוב? סיביסקיט, מישהו לרוץ איתו, כל סרטי דיסני (גאונות לשמה!) יש לך רעיון לעוד שאלה שלא שאלתי ובא לך שאני אשאל? לא ממש..
יופי,ועכשיו: לענות לעצמך- היה נחמד? כן היה nice |מנשה| נ.ב: סליחה שלא נכנסתי איזה 3 חודשים פשוט אין לי זמן לכלום

imry100

New member
בופס..../images/Emo108.gif

בגלל שאני קורא לו
מנשה אז כתבתי מנשה... איזה אהבל אני!!!!

Yoko Nakajima

New member
שואלת

מה המוטו שלך בחיים? תן משפט חכם: מה הדבר הכי כיף בעולם לדעתך? אם הייתה לך משאלה אחת.... מה היא הייתה? איך אתה אוכל קרמבו? ישלך חורים בשיניים? כמה סתימות עשית? מפחד מרופא שיניים? מחיסונים, בדיקות דם ושאר מחטים? בהקשר לשאלה הקודמת, האם שמעת על Emla? האם ידעת, שאם ענית בחיוב על השאלה שלפני השאלה הקודמת, משחת ה Emla תסייע בפיתרון הבעייה? <אמלה זה דבר גאוני!!!!!!!! (לאיודעת איך נזכרתי, אניוואי זה פשוט הציל אותי מהפוביה ההיסטרית שלי ממחטים) > מה השאלה הכי הזויה ששאלו אותך אי פעם? מה אתה הכי אוהב ששואלים אותך? מה אתה הכי שונא ששואלים אותך? מה השעה? אכלת סופגניות בחנוכה הזה? אם כן, כמה? לא, נו באמת כמה? שמן! O_O! (לא ש' עם פתח/קמץ...נו, התכוונתי שזה מלא שמן..) נכון שאתה מבין את העובדה שהשאלות האלו נובעות מפריקה אחרי 190+ תרגילי מתמטיקה לחנוכה? ><'' נכון? יופי. ערב טוב :C

imry100

New member
עונה ../images/Emo108.gif

מה המוטו שלך בחיים? לא לבדוק את המים לפני שקופצים אליהם, פשוט לקפוץ כי זה עלול להיות קר בהתחלה תן משפט חכם: מי שטוב טובע מי שמשקיע שוקע ומי שחרא, צף! מה הדבר הכי כיף בעולם לדעתך? לא יודע איך להסביר את זה אבל לחיות בלי דאגות, מצב שאני לא מוטרד מכלום אם הייתה לך משאלה אחת.... מה היא הייתה? להצליח בדברים שאני מנסה להצליח בהם איך אתה אוכל קרמבו? את השוקולד מסביב--> את הקצפת----> מתענג על הביסקוויט ישלך חורים בשיניים? כן כמה סתימות עשית? 1 מפחד מרופא שיניים? ממש לא מחיסונים, בדיקות דם ושאר מחטים? לא ממש בהקשר לשאלה הקודמת, האם שמעת על Emla? בחיי לא האם ידעת, שאם ענית בחיוב על השאלה שלפני השאלה הקודמת, משחת ה Emla תסייע בפיתרון הבעייה? <אמלה זה דבר גאוני!!!!!!!! (לאיודעת איך נזכרתי, אניוואי זה פשוט הציל אותי מהפוביה ההיסטרית שלי ממחטים) > מה השאלה הכי הזויה ששאלו אותך אי פעם? האם ידעת, שאם ענית בחיוב על השאלה שלפני השאלה הקודמת, משחת ה Emla תסייע בפיתרון הבעייה? <אמלה זה דבר גאוני!!!!!!!! (לאיודעת איך נזכרתי, אניוואי זה פשוט הציל אותי מהפוביה ההיסטרית שלי ממחטים) > מה אתה הכי אוהב ששואלים אותך? אם שיניתי משהו במראה כי אני נראה טוב מה אתה הכי שונא ששואלים אותך? (אחרי יומולדת) "נו, אז איך להיות בן XX???" מה השעה? 8 ו18 דקות אכלת סופגניות בחנוכה הזה? ברור אם כן, כמה? ממממ.... 4 לא, נו באמת כמה? 4 שמן! O_O! (לא ש' עם פתח/קמץ...נו, התכוונתי שזה מלא שמן..) כן אני יודע נכון שאתה מבין את העובדה שהשאלות האלו נובעות מפריקה אחרי 190+ תרגילי מתמטיקה לחנוכה? ><'' נכון? אההה, עכשיו הכל ברור לי!!! יופי. ערב טוב :C

למעלה