הלו? מה זה? איפה כולם?

Bezalel P

New member
../images/Emo88.gif הלו? מה זה? איפה כולם?

לאן נעלמתם, אפשר לדעת? וגם מה דעתכם על ההתקלפויות שרצות פה בבלוגיה? אוהבים? יש לכם רעיונות לעוד כאלה?

Tali1912

New member
קולפנים ../images/Emo43.gif

אני אהבתי את ההתקפלות הפרדסונית
, נראה לי שחלק נרתעו וחלק התלהבו. דברים כאלה הייתי רוצה לראות ולא החיבור למורה גלילה
כמו הפינה המשוחזרת שהייתה כאן
.

Bezalel P

New member
שמח שאת מרוצה ../images/Emo13.gif

יש לך רעיונות לעוד פרויקטים בסגנון? אני אשמח לשמוע!

Tali1912

New member
אם.........

יבריק לי משהו בקודקוד, אני אשמח לשתף אותך באיזה רעיון

Kelevra

New member
לי יש רעיון שיכול להיות נחמד

תחרות סיפורים בנושא מסויים שצריכים להכתב ע"י יותר מבלוגר אחד. שאיזשהו מנגנון מעניין יעשה ציוותים כדי להוציא פוסטים משותפים. יכול להיות מעניין. תתארו לכם איך יראה סיפור שנכתב ע"י סימור וסוקי, או ביג-ג'ק ודנטל?

דנטל

New member
אם יצוותו את ביג ג'ק אלי

הג'ק בניק שלו יותר לא ישמע תמים.

Bezalel P

New member
מנגנון מעניין?

מעניין, מי יהיה במנגנון המעניין הזה
הרעיון אכן מעניין, אבל נשמע לי קצת מסובך לביצוע.

כמה דברים שצריך לעשות:

1) לתקן תקלות. 2) לא להשתולל עם הפרסומות. 3) לשנות את התקנון ללשון זכר.

wranger

New member
לא אוהב את המילה "התקלפויות"

מזכיר לי תופעות לוואי של שיזוף יתר. אבל תפוז, קליפות, הבנתי, אז בסדר. משחק נחמד. לא אוהב שרביטים בדרך כלל, אבל יצא לי לחשוב מה הייתי עונה לו הייתי מתוייג (לא, אל תראו זאת כהזמנה.
).

התקלפויות נעימות יש ב../images/Emo43.gif אך אני חושבת שרצו יותר מדי משחקי שרשרת בצפיפות בבלוגיה בעיקר בחודש האחרון היו לפחות 3- 4 משחקים , צפוף מדי לטעמי האישי ומודה שאני אישית שברתי שרשרת משחקים . הרעיון עצמו מעניין ,אך לא כולם כנראה אוהבים התקלפויות . רעיונות נוספים : נושא אחיד שלא תמיד כרוך בחשיפה אישית ,שיכול לאתגר רבים למרות שכולם מוכשרים כל אחד בתחום שלהם ,אפשר למצוא רעיון שמלכד ומחבר רבים יחדיו . כמו : מים , מה כל אחד מאיתנו עושה במצב המים החמור בארץ ? האם שינינו משהו בצריכה שלנו ,הוספנו מערכת מיחזור ביתית ואו אחרת להביא צילומים שממחישים את המצב בארץ לכתוב רשומה על הנושא כלומר כל אחד מהבלוגרים ייתן ביטוי אישי בהתאם לכשרונו לנושא שמעסיק את כולנו .

למעלה