הסדנה ה3!

scudnick

New member
../images/Emo88.gifהסדנה ה3!../images/Emo88.gif

ברוכים הבאים לסדנה ה3!
אני יודע שזה הרבה לקרוא, אבל בבקשה תקראו את ההודעה עד הסוף, כדי למנוע בלבולים ומחיקות מיותרות של הודעות.
בטח שמתם לב ששבוע שעבר היה בלגן, אז אני ואמיתי החלטנו לשנות מעט את החוקים ואת הסדר שפה. נא לקרוא היטב! מעכשיו אני אכריז גם על הנושא של שבוע הבא, ככה שזמן המקדמה גדל לשבוע שלם, בו תוכלו לשפץ את היצירות שלכם. השבוע לא יהיה זמן מקדמה, אבל אני אכריז בהמשך ההודעה גם את הנושא של שבוע הבא, וגם את הנושא של השבוע הקיים. הנושא של השבוע: אינטרנט יש לכם 3 ימים לכתוב פה את היצירות שלכם. אני מזכיר שאין צורך להגביל את עצמכם למלל בלבד - גם סרטונים, קריקטורות, מערכונים מוקלטים ואפילו שירים יתקבלו בברכה. הנושא של שבוע הבא הוא: סיפורי ילדים אין לכתוב יצירות בנושא "סיפורי ילדים" השבוע. ההזדמנות לפרסם את היצירות בנושא תיפתח ביום ראשון הבא, בסדנה הרביעית. כל יצירה בנושא "סיפורי ילדים" שתפורסם בשירשור זה של הסדנה תימחק! חכו בסבלנות לשבוע הבא, ובינתיים צרו את היצירה בנושא, במקום לדחות לרגע האחרון. אני מזכיר לכם את הכללים:
נא לפרסם את יצירותיכם רק בתגובה להודעה זו, ולא כתגובה ליצירה של מישהו אחר. אם אתם לא יודעים כיצד לעשות זאת, לחצו כאן.
על היצירות להיות אך ורק בנושא אינטרנט. אין לשנות נושא. כל יצירה שאינה בנושא אינטרנט תימחק מידית.
מותר ואף מומלץ להגיב ליצירות, אך ביקורות בונות בלבד בבקשה. ביקורת בונה אינה "חרא", "טמטום" ואפילו "מעולה". בבקשה תסבירו את הנקודות החלשות והחזקות ביצירה ולמה.
תגיבו ליצירות של אחרים, בדיוק כמו שאתם רוצים שאחרים יגיבו לכם. התגובות נועדו כדי שנדע איך לשפר את ההומור שלנו, הן לא סתם.
אין להעליב את היוצר בתגובות! גם אם הקטע כל כך לא מצחיק שכמעט חתכתם את הורידים שלכם, נסו לשמור את התגובות בפרופורציות. זה פורום תרבותי, ותגובות פוגעות ימחקו.
לא חייבים להגביל את עצמכם למלל בלבד. גם קריקטורות, סרטונים, מערכונים מוקלטים וכד' יתקבלו בברכה.
אסור לנצל"ש הודעה זו וגם לא להפוך לאוף-טופיק. זכרו, הכללים נודעו רק בשבילכם, אז אנא שמרו עליהם. שאלות, הצעות ורעיונות לנושאים נוספים לסדנה אליי במסרים בלבד! המשך יצירה פורה ומהנה לכולכם, ניר הוטניק מנהל הסדנה

scudnick

New member
למי שלא הבין,

מותר לפרסם כבר את היצירות. למה אתם מחכים?

Kps

New member
../images/Emo41.gifאנחנו מוחאים../images/Emo41.gif

על היחס המזלזל שלך לאלתר בשבוע שעבר ובשל כך לא נשתתף בסדנה שלך אלא אם כן יבצעו הדרישות הבאות: 1. כל שבוע יהיה אחראי על הפינה מישהו אחר. 2. Kps יזכה להסכמת המנהל לצירופו לניהול הפורום בפני תפוז. 3. אירוח שלום אסייג בפורום. וצחי איראני ושלישיית דופה ואבי נוסבאום, הדתי והצמד שעלה לגמר. רשימת הדרישות המלאה תפורסם בקרוב. (תנסו לתאר ברקע 3 טרוריסטים מחזיקים בבן ערובה, מימין עם אר פי ג'י משמאל עם קלצ'ניקוב ובאמצע עם דף ומקריא את הדרישות מעלה).

scudnick

New member
בקשר ל"יחס".

אם תשים לב, שונו החוקים, במיוחד בגלל שבוע שעבר. ולא זילזלתי באילתורים, למען האמת, אני דווקא אוהב מאוד אילתורים. לפעמים הם קורעים יותר מקטע מוכן. פשוט צריך סדר, ושבוע שעבר היה בלגן. בגלל הבלגן וכל השאר, שונו הכללים וזמני הפרסום. ובקשר ל"דרישות": 1. אין שום אחראי. אני רק זה שפותח, סוגר ובוחר את הנושאים לסדנה, לא יותר. 2. קילובייט לשניה, בקשר לאלה אתה צריך לדבר עם אמיתי, ואין קשר לסדנה. 3. אני מסכים לאבי נוזבאום, יאיר אורבך ("הדתי") ויוסי וטירן ("הצמד ההוא"). השאר משתמשים בהומור ירוד שלא ייאמן. ומי הבן ערובה? דבר אחרון, ויותר רציני - הסדנה לא נגדכם, היא בשבילכם. עצות לשיפורים תמיד יתקבלו בברכה, ככה שאם יש לך טענות או בעיות עם איך שהסדנה מתנהלת תפנה אליי במסרים. אמיתי, אני מבקש ממך שדווקא את 2 ההודעות האלה לא תמחוק, הן דווקא די חשובות ואני דווקא לוקח אותן ברצינות.

Kps

New member
אני רק רוצה לציין שהאירגון שלנו לא

יכנע לשום דרישה שלכם. כוח אתם מבינים כוח אתם תקבלו עד אשר ימולואו כל דרישותנו. עכשיו אני חייב לסיים, אני מכיר את השיטות שלכם, אם כותבים יותר מ-60 מילים ניתן לעלות עלינו ולאתר את מיקומנו... אם דרישותנו לא ימלאו עד תום האולטימום שהוצב בני הערובה יצאו להורג. אל תספרו את המילים.

BigD00

New member
מבזק חדשות מהיר !

שלום, וחצי ערב טוב. קילוביט לשניה החליט על מחאה נגד "הסדנה" שמנוהלת על ידי "scudnick" אחרי שסיבות לא ידועות קרו. הסיבות בדרך לפה עם שליח, תוך 30 דקות הוא מגיע כולל טיפ. החטיפה התקיימה, וזה ממש משמח אותנו, קילוביט לשניה הודיע שהוא חטף בנאדם ושמו צ'יקו בן דוד, מובטל שגר במרתף של ספינה בטבריה. קילוביט לשניה מאיים שעם ה"סדנה" לא עוברת להנהלת מישהו אחר הוא יתחיל בצילומים של "אבא גנוב 7 כפול 4" אילנה ברקוביץ בתגובה "אין תגובה". זאב רווח בתגובה "זה לא אני זה מיקו!". שמועות מגיעות למערכת שאבי נוסבאום, יוסי, טירן, אורבך וצחי אירני לא יעמדו לטובתו של פורום "יוצרים הומור" והחליטו לצאת במופע חדש "האקדמיה לקילוביט" על שמו של קילוביט לשניה. זה החדשות עוד עידכון בשעה 5:44, שכנראה בכלל לא התקיים, אז תחזרו עם עוד דיווחים.

למעלה