הפרק האבוד...

pilot promo

New member
../images/Emo88.gifהפרק האבוד...

לא זה לא עוד פאןפיקשן על מכושפות אלא פשוט כמשמעו: מהי\מהו העונה\הפרק שמעולם לא ראיתם או שאתם הכי פחות מכירים(אם ראיתם ממש את כל הפרקים של מכושפות...)?

o r t a l i t

New member
5.22-5.23

לא ראיתי.. כי את כל עונה 5 ראיתי רק על המחשב, והממ אני צופה ממש לאט לאט, מעט מעט כדי שלא יגמר
[כרגע מחכה לדוד לראות יחד, אבל לא בטוחה עד כמה יצא לפועל :\] ובכלל, בעונה 5 אני הכי פחות בקיאה, כי כל פרק אחר בסדרה ראיתי בין פעמיים ל15 פעמים חח הממ בעונות עם פייג' אני גם פחות בקיאה מבאלה הראשונות עם פרו, כי חרשתי עליהן הרבה יותר 3> אבל אני עדיין מכורה אם שואלים על 4,6-8. בקרוב גם 5.. כשאני אסיים אותה רשמית אני אתחיל לחפור עליה גם :)

flying eagle

New member
אנשים פה ירימו כמה גבות אבל,

5x03... לא זכור לי שאי פעם ראיתי אותו, למרות שיש לי אותו על דיסק, איכשהו מרפי כל פעם משחק איתי ותמיד דווקא אותו לא יוצא לי לראות... אבל אני עוד אראה אני עוד אראה
בכלל בעונה 5 אני הכי פחות בקיאה. לא ממש זוכרת אותה משום מה... נזכרת לאט לאט

always be me mc

New member
תראי את העונה הזאת.. כדאי לך!../images/Emo39.gif

זו עונה ממש יפה עם הרבה כוחות מעניינים! ועם הרבה סיפורים שהם אגדה ו/או מהמיתולוגיה והרבה פרקים מצחיקים לאללה
ועלילת פיבי וקול מעניינת ואליסה מהממת במיוחד בעונה הזאת
תאמיני לי
בקיצור יש לך סיבה לראות! ואולי את לא זוכרת בגלל שערוץ 3 לא שידר כבר הרבה זמן את העונה הזאת. הדרך היחידה שאני זוכרת היא בגלל הDVD של העונה שקניתי ושאני צופה בה מתי שבא לי
אגב, סתם כי אני חייבת לציין: הפרק בפרט שציינת הוא אחד הפרקים האהובים עלי.. ראיתי אותו איזה 10 פעמים
פרק קסום

flying eagle

New member
אני כרגע בתהליכי צפייה בה

סיימתי את 5.11 אבל מסיבה שאני לא זוכרת את 5.03 לא ראיתי...

לפי דעתי.....

לדעתי העונות השביעית והשמינית היו הכי פחות טובות כי הן היו ממוסחרות. גם אהבתי יותר את פרו, ננתי 'צאנס לפיי'ג שתי עונות אבל פרו תמיד בלב.DX

YaEl 15

New member
מסכימה איתך!!

וממש חבל, כי סדרה כמו מכושפות היה צריך לסיים בגדול, ודווקא הסיום היה לא כ"כ מרשים כמו שציפיתי...לא אהבתי גם את עלילת בילי וכריסטי...

Im All That

New member
צודקת...

אני בלי לעליב אף אחד חושבת שהפרק האחרון היה פרק ממש מגעיל וחופר.....וכל אחד שחושב שהעונות הראשונות היו הכי טובות יודע שהפרק באחרון לא היה פרק טוב....!

מסכימה איתך ב 100%

אף פעם לא אהבתי את פיי'ג (רוז) לפי דעתי היא לא שחקנית משו בכלל ועוד משו שאני חושבת שהיא לא הצליחה בכלל למלאות את המקום של עוד אחות במכושפות. לא מגיעה בכלל לרמה של פרו (שאנן)

YaEl 15

New member
מה?????!!!!

העונה החמישית היא בין העונות הכי טובות!!!!! במיוחד מבחינת קול
...עלילה מרתקת, התמודדות של האחיות ((ובמיוחד של פיבי)) עם סוג אחר של איום, אקשן, תשוקה, וואיט נולד...עונה מצויינת, אם לא חרשת עדיין, זה הזמן!!!

למעלה