התחרות תסתיים היום ב-00:00

Nienna17

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo68.gifIm a Barbie Girl../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

In a Barbie wooorrlldd אז הנה הגענו לנו לסוף שבוע המטורף ואיתו הגיע גם אתגרון חדש
. אז אתם בטח חושבים לעצמכם : " מה יש לדיקטטורית הזאת היום? חזרה לשנות ה- 90 או מה?" אז מה אתם יודעים, אני עכשיו פול עמוסה במבחנים, רשיון על הראש והורים רעים שמפסיקים לי את שיעורי הנהיגה
(אבל אני אמצע את הדרך
) - אז זאת הדרך שלי להתפרק. להמציא לכם אתגר חדש ומוזר
. כל הזמן תמצאו תלונות מאנשים שלא מרטשים (כגון צלמים) או מאנשים שהם יותר מידי מומחים בריטוש שיבקרו ביתר חומרה את הריטוש שלכם: " יזה ותר מידי מטושטש!" "מחקת את תווי הפנים!" "היא נראית עוד יותר נורא מקודם!" "מזה הפלסטיקיות יתר הזאת?!" "מאוד אהבתי.. אבל קשה לקרוא לזה ריטוש" -
אז במה יעסוק האתגר השבוע הזה? נכון מאוד, כמו שאינסה תאמר: "פלסטיקיות יתר" אז הנה לכם תמונה שמצאתי של כריסטינה אגילרה - לא מרוטשת
, ופשוט ראיתי עד כמה היא מתאימה לאתגר הזה
. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ אז מה החוקים לתחרות נטולת הפרסים הזאת?
רטשו ככל שיותר רחוק מהמציאות
נסו ליצור ריטוש שייראה כמו בובת ברבי של ממש: החלקת יתר, נסו ליצור עור "מפלסטיק".
אם אתם רוצים להוסיף דברים שרק ייתרמו למראה הבובתי/ ברבי כגון: עוד איפור, שיער נפוח וארוך יותר, עיניים, ניתוחים פלסטיים וכל מה שעולה בראש המעוות והמרוטש שלכם
. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ הערות ושינויים:
התחרות מתחילה מעכשיו והיא תסתיים ביום שלישי - אני אודיע על סגירת השרשור. כל ריטוש חדש שיועלה לשרשור אחרי סוף התחרות - לא ייכלל בתחרות, אז המלצה שלי תכננו את הזמן שלכם בשביל הריטושים, ואם יש בעיה מסויימת אתם מוזמנים לפנות אלי במסר אישי במקרה של רצון לדחות את סוף התחרות.
אם ברצונכם להגיב על ריטוש של השני, אנא עשו זאת בשרשור הזה ולא בשרשור ההצבעות.
אנא עבדו טוב טוב על הריטוש שלכם לפני שאתם מעלים אותו. קחו את הזמן יש לכם זמן עד יום שלישי.
ניתן להעלות רק ריטוש אחד לתחרות, אז לא להעלות עוד ריטושים אפילו אם התחשק לכם להפרע עוד קצת - העלו רק את הטוב ביותר שלכם.
תהליך ההצבעה שונה: מכיוון שבאתגרים אני רואה השתתפות רבה, בסוף התחרות אני אחליט על חמשת הריטושים הטובים ביותר והם ייכללו בשרשור ההצבעה. (אם מישהו מעוניין להשתתף בתהליך השפיטה הוא מוזמן לפנות אלי במסר, וכמובן שהוא לא ייכלל בתחרות)
בהצבעה עצמה: רק אנשים, שכבר הראו נוכחות, והיו פעילים בצורה כזאתי או אחרת, יוכלו להצביע. אין להביא אנשים מבחוץ או לפרסם במקומות אחרים בקשות שיצביעו בשבילכם. הצבעות של אנשים שלא היו בפורום לפני כן יימחקו, עם בירור לפני או לפי שיקול דעתי. - הצבעות של משתמשים לא מוכרים בפורום שנוספו לתפוז בדצמבר 2007, יימחקו.
ההצבעה תיפתח ביום רביעי ותיסגר ביום שבת, אז יוכרז המנצח בתחרות
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ אני מקווה שישבתם ועברתם על המגילה שכתבתי פה, ואם יש משהו ששכחתי להוסיף לפה כמו דברים מוסכמים המובנים מאליו לחברי הפורום, ואני אקבל על עצמי החלטה לפעול כך או אחרת בהתאם לשיקולים שלי - אל תפנו אלי בטענה שזה לא היה "כתוב" בחוקי התחרות. סוף שבוע נעים לכולם וצאו לדרך
------->

bug a boo

New member
../images/Emo38.gifהנה הקשר

כריסטינה אגילרה כפרחה בובתית בקליפ בהשראת הסרט מולאן רוז'

Ginger Faina

New member
חחחח

האמת היא שלא חשבתי על זה בזמן שעשיתי את הריטוש,פשוט רציתי להוסיף לה שיער בשביל ליצור את המראה הבובתי..אבל עכשיו כשאני חושבת על זה..באמת יש דימיון כלשהו =/

BangBang

New member
ווואאווו

איך את עושה את זה? איך את מוסיפה את הגלמור הזה לתמונה?!

למעלה