התפקדות אוגוסט!

Rose131

New member
../images/Emo88.gifהתפקדות אוגוסט!../images/Emo88.gif

שכחתי מזה לגמרי אתמול! שם: תאריך לידה: גיל: עולה לכיתה: מקום מגורים: כמה זמן בפורום? כמה זמן שומעת דה יוזד? איך שמעת על הפורום? איך שמעת על דה יוזד? מתנגן כרגע: עוד פורומים שאתן גולשות בהם? מסנג'ר: בלוג\מייספייס\מקושרים\פייסבוק\DA\לאסטFM\מהשבאלכן: ציון לפורום מ1-10: הצעות לשיפור: תמונה שלכן: וואי, רוצים שנעשה מפגש או שכולן פה בפורום MCR ויש מפגש ב18.8?

Rose131

New member
ממ

שם:נועה! תאריך לידה: 10.9.91 גיל: חודש ל17 עולה לכיתה: י"ב.
מקום מגורים:מבשרת\ירושלים כמה זמן בפורום?מאז הקומונה.
כמה זמן שומעת דה יוזד?שנתיים וחצי? איך שמעת על הפורום?מהקומונה!
איך שמעת על דה יוזד?איפהשהו באינטרנט.
מתנגן כרגע:Yellow- Coldplay.
עוד פורומים שאתן גולשות בהם? מסנג'ר:[email protected] בלוג\מייספייס\מקושרים\פייסבוק\DA\לאסטFM\מהשבאלכן:ממ בלוגצילום: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=278794 DA: http://cutuprose.deviantart.com/ לאסט: http://www.last.fm/user/Rose131 לבלוג האישי שלחו מסר.

Rose131

New member
אוי דילגתי על שאלה!

עוד פורומים שאתן גולשות בהם? מנהלת את HIM גולשת בשמיניסטים[!!!11
], ערפדים, M2, MCR וסמויה בעוד כמה.

GD ROCKS

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif

שם:רותי תאריך לידה:2.4 גיל:18 עולה לכיתה: עולה לצבא
מקום מגורים:בארשבע כמה זמן בפורום?לאיודעת כמה זמן שומעת דה יוזד?שנתיים שלוש לאיודעת. איך שמעת על הפורום?מפורום/קומונה של מכר. איך שמעת על דה יוזד? ממכר. מתנגן כרגע: טייק איט אווי
חחחחחחח הפורום עשה לי חשק. עוד פורומים שאתן גולשות בהם?אמטיוי2, מכר מסנג'ר:כאילו מישהו באמת יצרף
בלוג\מייספייס\מקושרים\פייסבוק\DA\לאסטFM\מהשבאלכן: אין לי כוח
ציון לפורום מ1-10: 7 הצעות לשיפור: לאיודעת אחלה פורום רק צריך יותר אנשים. תמונה שלכן:

עונה על רבע../images/Emo122.gif../images/Emo55.gif

שם: הדר תאריך לידה: 15.1.92 גיל: 16 וחצי עולה לכיתה: י"א [שיואו איזה מוזר זה
] מקום מגורים: נהריה כמה זמן בפורום? אממ עוד מעט שנה נראה לי... או שכבר עברה שנה כמה זמן שומעת דה יוזד? שנה וחצי- שנתיים

../images/Emo79.gif עונה D:

שם: K Shadows
תאריך לידה: 31.5.93 גיל: 15 וחודשיים XD עולה לכיתה: י' מקום מגורים: אשדוד כמה זמן בפורום? לא הרבה.. אינלי מושג כמה זמן שומעת דה יוזד? עוד מעט שנה איך שמעת על הפורום? יש כאלה ממכ"ר שהיו פה, אז נכנסתי לפה בערך בשביתה וכל פעם הצצתי
איך שמעת על דה יוזד? MTV ביחד עם פורום מכ"ר מתנגן כרגע: מייק אפ של אסקייפ דה פייט
עוד פורומים שאתן גולשות בהם? מכ"ר ולינקין ויס סטארס לפעמים XD מסנג'ר: כאילו שמישהו יצרף
בלוג\מייספייס\מקושרים\פייסבוק\DA\לאסטFM\מהשבאלכן:
ציון לפורום מ1-10: 7 הצעות לשיפור: יותר אנשים
תמונה שלכן: אינלי >:

טרלהלה../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

שם: שי תאריך לידה: 9.12.91 גיל: 16 עולה לכיתה: יא' אמאלה O: מקום מגורים: אשדוד כמה זמן בפורום? ממ לא יודעת כמה זמן שומעת דה יוזד? לא יודעתXD איך שמעת על הפורום? נראה לי שחיפשתי איך שמעת על דה יוזד? דרך חבר מתנגן כרגע: כלום עוד פורומים שאתן גולשות בהם? נטשתי את כולם, עכשיו אני רק בסקרים ושאלונים מסנג'ר: [email protected] בלוג\מייספייס\מקושרים\פייסבוק\DA\לאסטFM\מהשבאלכן: פייסבוק
http://www.facebook.com/profile.php?id=1035929169 ציון לפורום מ1-10: 10 הצעות לשיפור: כלום, פעיל פה ויש אנשים מאגניבים
תמונה שלכן: XDD וואי, רוצים שנעשה מפגש או שכולן פה בפורום MCR ויש מפגש ב18.8? אנלא במכ"ר, בואו נעשה מפגש D:

הו מגניב!../images/Emo152.gif

שם: שיר. תאריך לידה: 21.3.91
עולה לכיתה: י"ב! |סף| ;; מקום מגורים: אשדודיה.
כמה זמן בפורום? ממ, הייתי קצת, עזבתי, חזרתי לא מזמן.
כמה זמן שומעת דה יוזד? לא'דעת. כמה חודשים. איך שמעת על הפורום? פשוט התמכרתי לדה יוזד וחיפשתי את הפורום שלהם. ידעתי שבטוח יש להם, כי חלק מהאנשים בMCR היו בפורום (ועדיין) גם.
איך שמעת על דה יוזד? נמ, דיברו עליהם דיי הרבה בפורום MCR. לא סבלתי אותם סתם ככה, עד שהקדשתי זמן לשמוע את השירים שקארין מתל אביב שלחה לי והיר איי אמ.
מתנגן כרגע: לא. עוד פורומים שאתן גולשות בהם? MCR-1402
מסנג'ר: [email protected] בלוג\מייספייס\מקושרים\פייסבוק\DA\לאסטFM\מהשבאלכן: אין. ציון לפורום מ1-10: 8
הצעות לשיפור: אולי לעשות יותר דיונים מאשר כל הזמן משחקים.
ואמ, להביא לפה יותר אנשים. ;; וואי, רוצים שנעשה מפגש או שכולן פה בפורום MCR ויש מפגש ב18.8? אפשר ללכד את MCR ו-TU
במלא כל מי שבפורום MCR יהיה בתל אביב ב-18, אז למה שאנשים מכאן שלא בפורום MCR לא יצטרפו גם?
חח זה כבר מזמן לא מפגש קדוש לMCR אלא סתם צוחקים, מדברים. ככה יהיה אפשר להכיר אנשים חדשים וזה נחמד. D:::

18.8 אני טסה ללונדון!D:

שם: שיר תאריך לידה: 2.10 :] גיל: באוקטובר 15 עולה לכיתה: י' מקום מגורים: ראשל"צ כמה זמן בפורום?נסווה את חוסר התשובה כאן בבלאק אאוט.. כמה זמן שומעת דה יוזד? שמעתי את אול דאט אייב גאט מהחופש הגדול הקודם או קצת לפני, והתחלתי לשמוע אותם ממש רציני מדצמבר 07 ככה איך שמעת על הפורום? נראה לי תמיד ידעתי שהוא קיים.. הייתי בMCR איך שמעת על דה יוזד? חחח MCR מתנגן כרגע: hero של צ'אד ההוא מניקלבק והשני, רק בגירסה של דיוויד קוק [אני, פאנגירל?] וארצ'ולטה. נו. לא יודעת למה יש לי את זה בפלייליסט. אני אוהבת את דיוויד קוק, עזבו תי. עוד פורומים שאתן גולשות בהם? אנערף. נטשתי הכל חוץ מפה חח. אין לי זין להגיב בכולם. מסנג'ר: [email protected] בלוג\מייספייס\מקושרים\פייסבוק\DA\לאסטFM\מהשבאלכן: כמה אופציות נהיו פה
מייספייס- www.myspace.com/riotgirlxx [נא להוסיף. אני תקועה חודשים ב91 חברים. וחוץ מזה אני אשמח להכיר עוד אנשים שמודים שהם משקיעים בשיט הזה.] דיוויאנט ארט בחתימה [אל תכנסו עד שאני אוסיף דברים חדשים\יפים. >_>] ציון לפורום מ1-10: 8-9 חח הצעות לשיפור: שיהיה יותר פעיל..משחקים פינות.. דיונים תמונה שלכן: חודש הבא אפחד לא משתף פעולה.

../images/Emo110.gif

שם: נוי תאריך לידה: 5.4 גיל: 13 עולה לכיתה: ח' מקום מגורים: גבעתיים כמה זמן בפורום? כמה חודשים... אבל עזבתי וחזרתי כזה P: כמה זמן שומעת דה יוזד? שנה וחצי ככה איך שמעת על הפורום? לוזוכרת איך שמעת על דה יוזד? אני חושבת ששמעתי את את בוקס איפשהו ואהבתי ^^ מתנגן כרגע: השיר ההוא של MCR שברט עושה בו קולות רקע :) עוד פורומים שאתן גולשות בהם? לוסטפ [בערך], פאראמור [בערך], גוד שארלוט [בערך]. מסנג'ר: [email protected] בלוג\מייספייס\מקושרים\פייסבוק\DA\לאסטFM\מהשבאלכן: אינליכוח. ציון לפורום מ1-10: 8.9 הצעות לשיפור: עוד אנשים! תמונה שלכן: אני אחסוך את זה מכן

רציתי להזכיר לך אתמול אבל שכחתי ;;

שם: אלמוג תאריך לידה: 17 לספטמבר גיל: 15 עולה לכיתה: י מקום מגורים: נתניה כמה זמן בפורום? כמה חודשים טובים
כמה זמן שומעת דה יוזד? שנה בערך איך שמעת על הפורום? לא ידעתי איפה אפשר לקות דיסקים שלהם, אז שאלתי בפורום ואז החלטתי להצטרף
איך שמעת על דה יוזד? חבר שלי שר לי שיר שלהם מתנגן כרגע: Green day - Holiday עוד פורומים שאתן גולשות בהם? ממ מידי פעם ניקלבק, מכ"ר, ופאניק מסנג'ר: [email protected] כנסו
בלוג\מייספייס\מקושרים\פייסבוק\DA\לאסטFM\מהשבאלכן: באמת שאין לי כוח לחפש קישורים עכשיו :O ציון לפורום מ1-10: 10 הצעות לשיפור:
תמונה שלכן: >>>>>>> וואי, רוצים שנעשה מפגש או שכולן פה בפורום MCR ויש מפגש ב18.8? אני חושבת שאפשר לשלב את המפגשים, לא? במילא כולם פה הולכים לשם

dashaYO

New member
איכס כבר אוגוסט

שם: דשה תאריך לידה: 08.01.1993 גיל: תחשבו לבד. סתם אל, 15 עולה לכיתה: י מקום מגורים: ראשל"צ כמה זמן בפורום? דונוו כמה זמן שומעת דה יוזד? |: איך שמעת על הפורום? לא זוכרת יואו איך שמעת על דה יוזד? בלוגיםםם מתנגן כרגע: Placebo - Nancy Boy עוד פורומים שאתן גולשות בהם? אני לא :D פורומים זה ליים XD מסנג'ר: [email protected] בלוג\מייספייס\מקושרים\פייסבוק\DA\לאסטFM\מהשבאלכן: אין לי כלום |: ציון לפורום מ1-10: 0
הצעות לשיפור: אין? תמונה שלכן: לא רוצה, אפחד כמעט לא שם ואני הולכת עם העדר

עונה..

שם: נוי תאריך לידה: 14.6 גיל: 17.01 כמו שכתוב לי בדו"ח של קופ"ח
עולה לכיתה: י"ב
מקום מגורים: עפולה כמה זמן בפורום? שנה כמה זמן שומעת דה יוזד? 3 שנים, אבל הפסקתי לפני חצי שנה XD איך שמעת על הפורום? מצאתי אותו בחיפוש איך שמעת על דה יוזד? השם של הלהקה היה כתוב על החולצה של בילי מרטין, הגיטריסט של גוד שארלוט XD מתנגן כרגע: wicked game בגירסה של three days grace. והוא לא מתנגן רק הרגע, הוא מתנגן כבר חודש בלי הפסקה. עוד פורומים שאתן גולשות בהם? פורום מד"ב ופנטזיה, קומונת TDG, ואני סמויה באופנה אלטרנטיבית וב AXN מסנג'ר: [email protected] בלוג\מייספייס\מקושרים\פייסבוק\DA\לאסטFM\מהשבאלכן: פייסבוק - http://www.facebook.com/profile.php?id=1322262783 ציון לפורום מ1-10: 8 הצעות לשיפור: תגרמו לברט לבקר בפורום, זה מאוד ישפר את האווירה פה. תמונה שלכן: לא צריך

Because Of May

New member
הקאמבק שלי D::::../images/Emo109.gif

שם: מאיש תאריך לידה: 19.05 גיל: 16 עולה לכיתה: י"א מקום מגורים: רמת גן כמה זמן בפורום? כמעט שנה נראה לי כמה זמן שומעת דה יוזד? כנ"ל
איך שמעת על הפורום? מפורום MCR
איך שמעת על דה יוזד? כנ"ל
מתנגן כרגע: Dear God- A7X עוד פורומים שאתן גולשות בהם? MCR בערך וקלי קלארקסון :] מסנג'ר: [email protected] בלוג\מייספייס\מקושרים\פייסבוק\DA\לאסטFM\מהשבאלכן: לאסט:http://www.last.fm/user/XBlackBulletsX פייסבוק:http://www.facebook.com/profile.php?id=1368485718 ציון לפורום מ1-10: 10!
הצעות לשיפור: שאני אהיה פעילה יותר
תמונה שלכן:

למעלה