התפקדות חודש מאי

pilot promo

New member
../images/Emo88.gifהתפקדות חודש מאי

(באיחור קל אך עדיין..) ואגב-במאי 2005 נכנסתי בפעם הראשונה לפורום למרות שלקח לי משהו כמו שנה להרשם לתפוז אבל אני שנתיים בפורום!!! אז----ההתפקדות: שם: גיל: מכושפות או עקרות בית נואשות? אבודים או נמלטים? דבר מצחיק שקרה לך בחודש שעבר: משהו שאת/ה מצפה אליו בחודש שיבוא: כמה פעמים בשבוע את/ה נכנס/ת לפורום?: לסיום: תקופת הבצורת בפורום נצחית או זמנית? וכמובן-תמונה באוות נפשכם.

flying eagle

New member
היי! אני תכננתי לעשות כזאת!

אבל טוב נו...
שם: נופך בן-אור גיל: עוד קצת 18 (ב-12.7) מכושפות או עקרות בית נואשות? מכושפות כאילו דההה... (טוב נו, את השני ראיתי רק חצי פרק בסטאר וורלד..) אבודים או נמלטים? מכירה רק אבודים... (אין לי לווין ואין לי ממיר) דבר מצחיק שקרה לך בחודש שעבר: אמממ לויודעת צריך להיזכר וכרגע כואב לי הראש... אם אני אזכר אני אכתוב
משהו שאת/ה מצפה אליו בחודש שיבוא: המארז book of shadows של מכושפות (הוא כבר בארץ! יום ראשון אצלי!), אולי איכשהו לעבור סוף סוף טסט (נכשלתי ב5
), לקבל תשובות מכל המיונים של צה"ל ולקבל תאריך גיוס סופי, לסיים כבר עם רוב הבגרויות (חוץ מספרות שזה ביוני). כמה פעמים בשבוע את/ה נכנס/ת לפורום?: תלוי כמה מבחנים יש לי באותו שבוע. בערך חמש-שש. אבל לא קורה ממש כלום
לסיום: תקופת הבצורת בפורום נצחית או זמנית? ברור שזמנית! ברגע שייגמר כל הלחץ אני אחיה אותו! גם אם זה אומר שאני אדבר בעיקר עם עצמי...
) וכמובן-תמונה באוות נפשכם. כאוות נפשי, אז כאוות נפשי

וואי כבר מאי?? מפחיד...

שם: ליאור גיל: 17 מכושפות או עקרות בית נואשות? Desperate Housewitches! אבודים או נמלטים? נמלטים! דבר מצחיק שקרה לך בחודש שעבר: לא זוכר משהו שאת/ה מצפה אליו בחודש שיבוא: לא בדיוק מצפה,אלה יותר מחכה שיעבור-הבגרויות הארורות כמה פעמים בשבוע את/ה נכנס/ת לפורום?: תלוי מתי אני במחשב, כשאני איתו אז אני נכנס גם לפורום לסיום: תקופת הבצורת בפורום נצחית או זמנית? מאמין שזמנית... וכמובן-תמונה באוות נפשכם: אוהדי כדורגל קמצנים!

o r t a l i t

New member
מתפקדת P:

שם: אורטל. גיל: 16.9. מכושפות או עקרות בית נואשות? ברור שמכושפות :] אבודים או נמלטים? אבודים. דבר מצחיק שקרה לך בחודש שעבר: וואלה לא יודעת. משהו שאת/ה מצפה אליו בחודש שיבוא: מחר הופעה של סינרגיה חחח כל השאר סתם מסריח [מגנים-בגרויות]. כמה פעמים בשבוע את/ה נכנס/ת לפורום?: כמה שיוצא... לפעמים אפילו פעמיים ביום, אבל משעמם פה \= לסיום: תקופת הבצורת בפורום נצחית או זמנית? מקווה שלא נצחית, אבל נראית כאילו תהיה כך )= אפשר במקום תמונה להתלהב ? עברתי תיאוריה אתמול !! :]

אני די לא כותב פה הרבה, אבל הגיע הזמן../images/Emo70.gif

שם:סער (פדידה)
מכושפות או עקרות בית נואשות?מכושפות
אבודים או נמלטים?ראיתי כמה פרקים של נמלטים
דבר מצחיק שקרה לך בחודש שעבר:
משהו שאת/ה מצפה אליו בחודש שיבוא:שאתחיל כבר לנהוג
כמה פעמים בשבוע את/ה נכנס/ת לפורום?:תאמת אני נכנס לפורום די הרבה, אבל אני לא ממש כותב כאן
לסיום: תקופת הבצורת בפורום נצחית או זמנית? הכי זמנית וכמובן-תמונה באוות נפשכם.

TheRainMaker

New member
מתכשף.

שם: ריין/בר. גיל: 18. מכושפות או עקרות בית נואשות? מכושפות, דאע אבודים או נמלטים? נמלטים. כמה פעמים בשבוע את/ה נכנס/ת לפורום?: בכל פעם שיש אשכול חדש
לסיום: פייפר תעשי לי אוגרים
תקופת הבצורת בפורום נצחית או זמנית? כל דבר בזמנו

yoad123

New member
מתפקד

שם: יועד גיל: 15 מכושפות או עקרות בית נואשות? ברור שמכושפות... לא רואה בכלל עקרות בית נואשות. אבודים או נמלטים? לא זה ולא זה... אבודים ניסיתי והשתעממתי ונמלטים לא ניסיתי עדיין. דבר מצחיק שקרה לך בחודש שעבר: אממ לא ממש זוכר כרגע. משהו שאת/ה מצפה אליו בחודש שיבוא: לסיים את תקופת המבחנים והעבודות שלי... כמה פעמים בשבוע את/ה נכנס/ת לפורום?: בדר"כ כל יום אני נכנס לבדיוק אם יש משהו חדש. לסיום: תקופת הבצורת בפורום נצחית או זמנית? זמנית... הפורום יתעורר אם נרצה.

Charmed YC

New member
../images/Emo195.gif

שם: יהונתן כהן גיל: 16 מכושפות או עקרות בית נואשות? מכושפות. אבודים או נמלטים? לא יודע. X: דבר מצחיק שקרה לך בחודש שעבר: כלום. "-.- משהו שאת/ה מצפה אליו בחודש שיבוא: אממ. הטור החדש של גיירלז אלאוד? כמה פעמים בשבוע את/ה נכנס/ת לפורום?: לא סופר. :p לסיום: םO תקופת הבצורת בפורום נצחית או זמנית? זה תלוי בהוט 3. ]:

The Immortal Me

New member
עונה. ובידי תמונה מסגירה ביותר.../images/Emo210.gif

שם: רוני גיל: 13 מכושפות או עקרות בית נואשות? אע, עקרות בית נואשות.
אבודים או נמלטים? נמלטים
! דבר מצחיק שקרה לך בחודש שעבר: ארמ, שומדבר מצחיק באמת... חוצמזה שפספסתי את רוק"צ. צחוקים.
משהו שאת/ה מצפה אליו בחודש שיבוא: טי-הי, היום אני חוגגת יומולדת, אז אני מצפה כבר למתנות! התאריך עצמו הוא ביום ראשון. כולם, להגיד מזל"ט יפה-יפה! כמה פעמים בשבוע את/ה נכנס/ת לפורום?: כשאני עושה בדיקת פורומים רגילה, אני מגיעה לפה... לסיום: תקופת הבצורת בפורום נצחית או זמנית? אנ'לא יודעת... באמת שאני לא יודעת... אולי באמת צריך פשוט להתחיל משחקים שקשורים יותר לקהילה, ולא ממש למכושפות, כמו ב160... כי אם אין שידור של מכושפות, העניין קצת פוחת... תמונה: טוב, אז אחים שלי קנו לי את המתנה הכי מושי-מושלמת בעולם, חולצה של קווין! זה פשוט כזה מדהים, שאני מוכנה לחשוף את צורתי האמיתית כדי שתראו אותה! הו, היא כל כך מושלמת (החולצה, לא הצורה)
. רוג'ר כזה מושלם
.

The Immortal Me

New member
והקרבתי את ה"רוני../images/Emo210.gif." לטובת כמה ../images/Emo99.gifים.

ואם הייתי מסדרת את השרשראות אחרת, הייתם רואים את הטריקווטרה היפה והשייני שלי! רוני
.

CheN323

New member
מתפקדת ../images/Emo70.gif

שם
חן יאפ גיל
16 וחודשיים... מכושפות או עקרות בית נואשות
מכושפות
ברור אבודים או נמלטים
לא מכירה את שניהם
דבר מצחיק שקרה לך בחודש שעבר
יותר בהגדרת "פאדיחה", כל הכיתה מצאה סיבה לצחוק עלי עד סוף ימי... משהו שאת/ה מצפה אליו בחודש שיבוא
לעבור את המתכונת בלשון :X כמה פעמים בשבוע את/ה נכנס/ת לפורום
כל יום אני חושבת. לסיום
תקופת הבצורת בפורום נצחית או זמנית
זמנית. בחופש הגדול יהיה שמח אני מקווה

CharmedRulez

New member
יאללה מהר לפני שאני זז...

שם: דוד גיל: 18 מכושפות או עקרות בית נואשות? איזה שאלה מפגרת... מכושפות! FOREVER חחח אבודים או נמלטים? שניהם, אבל אבודים. דבר מצחיק שקרה לך בחודש שעבר: זה לא היה בחודש שעבר זה היה שלשום ועשיתי את פדיחת חיי שהתחבאתי לידידה שלי שהלכה לשנייה ואז חשבתי שהיא באה ועשיתי לה "בו" ובעצם זה לא הייתה היא זה היה איזה קצין ועשיתי לעצמי את פדיחת חיי ובושת חיי... וכן, זה מה שאנחנו עושים בצבא... חחח משהו שאת/ה מצפה אליו בחודש שיבוא: אממ... חגיגות השנה לסיום הסדרה? סתם אני לא מצפה לזה, זה עצוב מדי. אין לי כלום. אולי "טעם העיר" אם יהיה השנה בכלל... כמה פעמים בשבוע את/ה נכנס/ת לפורום?:כשיוצא... תמיד נחמד להתעדכן לסיום: You Cheat, You Lie, BAM! You're Out! תקופת הבצורת בפורום נצחית או זמנית? זמנית, בטח שזמנית! חחח אני אופטימי!

YaEl 15

New member
עונה באיחור אטומי (המחשב התקלקל)

שם: יעל גיל: 15 מכושפות או עקרות בית נואשות? מכושפות
אבודים או נמלטים? אבודים, בעיקרון. דבר מצחיק שקרה לך בחודש שעבר: כלום. יש לי חיים די יבשים. משהו שאת/ה מצפה אליו בחודש שיבוא: העונה השלישית של האוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה פעמים בשבוע את/ה נכנס/ת לפורום?: כל יום, ויותר מפעם ביום. הרבה יותר... תתחילו לכתוב בתדירות גבוהה יותר! לסיום: האוסקסי! תקופת הבצורת בפורום נצחית או זמנית? אני לא רוצה להרוס לכם עם הפסימיות שלי... וכמובן-תמונה באוות נפשכם. ---->> זה באמת כאוות נפשי--->> יויו!

The Immortal Me

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo210.gif

העונה החדשה מגיעה עוד חודש?! מתימתימתי? רוני
.

YaEl 15

New member
כן!!!!

סוף סוף מישהו מתעניין!! ביום ראשון, ה-20 למאי, בשעה 9:15 ישודר הפרק הראשון -- "משמעות"...

למעלה