התפקדות יולי!

Rose131

New member
../images/Emo88.gifהתפקדות יולי!../images/Emo88.gif

שם:
איזור מגורים:
מסנג'ר:
תמונה:
כמה זמן בפורום:
כמה זמן שומעים דה יוזד:
שיר החודש של דה יוזד:
שיר החודש בכלליות:
סתם משהו שבא לכם להוסיף: בהצלחה בבגרויות הנותרות!

חיכיתי לזה! ../images/Emo13.gif

שם: נוי גיל: 17 ושבועיים :) מסיימים כיתה: י"א. דאמט לא רוצה להיות י"בניקית :( איזור מגורים: עפולה מסנג'ר: [email protected] תמונה: לא צריך כמה זמן בפורום: שנה ושבועיים כמה זמן שומעים דה יוזד: מכיתה ח' שיר החודש של דה יוזד: מייבי ממוריז וסאי דייז אגו שיר החודש בכלליות: take me under - three days grace ואו איך חרשתי עליו סתם משהו שבא לכם להוסיף: הרלן קובן הוא בנאדם חכם.

../images/Emo110.gif

שם: נוי גיל: 13 מסיימים כיתה: ז' איזור מגורים: גבעתיים מסנג'ר: [email protected] תמונה: אין לי במחשב הזה. כמה זמן בפורום: לא יודעת. חצי שנה אולי? אבל אני נטשתי באיזשהו שלב. כמה זמן שומעים דה יוזד: שנה בערך שיר החודש של דה יוזד: פואטיק שיר החודש בכלליות: הירו של ניקלבק. סתם משהו שבא לכם להוסיף: -_-

dashaYO

New member
הופה[?]

שם: דשה גיל: 15 [וחצי XD] מסיימים כיתה: ט' איזור מגורים: ראשל"צ מסנג'ר: [email protected] תמונה: ניסיתי לעשות חרא ראפרי עם היד. אבל זה לא נכנס ~.~ כמה זמן בפורום: לא יודעת כמה זמן שומעים דה יוזד: בערך מהתקופה שאני וברט התחתנו [O:] שיר החודש של דה יוזד: Soundeffects and Overdramatic שיר החודש בכלליות: Mindless Self Indulgence - Get It Up ממש חרשתי עליהם O: סתם משהו שבא לכם להוסיף: קיבלתי תעודת הצטיינות בלימודים
D:

כבר עבר חודש? הזמן טס ../images/Emo12.gif מתפקדת!

שם: אלמוג גיל: 15 מסיימים כיתה: ט
איזור מגורים: נתניה
מסנג'ר: [email protected] תמונה: >> כמה זמן בפורום: ארבעה חמישה חודשים, אני לא בטוחה
כמה זמן שומעים דה יוזד: לא זוכרת
שיר החודש של דה יוזד: אני חושבת On my own ו Blue and yellow... וגם Pretty Handsome Awkward. שיר החודש בכלליות: Don't Cry, Sweet child o' Mine, Paradise city של גאנז המון של אירוסמית, המון של מיוז, וקצת MCR סתם משהו שבא לכם להוסיף: לפני שבוע נתקעתי על עדן החלון בקומה שנייה. ב-5 לחודש הבא אני לא יהיה 11 חודשים איתו כי נפרדנו. והמורה שלי למתמטיקה שמן. שהחודש יעבור לנו מהר כמו שעבר החודש הזה

../images/Emo79.gif יצא לי משעמם X:

שם: קארין גיל: 15 מסיימים כיתה: ט איזור מגורים: אשדוד
מסנג'ר: [email protected] תמונה: אין לי במחשב
כמה זמן בפורום: זה לא מוגדר כלכך, אני מדי פעם מגיחה ועוד לפני הייתי סמויה כזאת
כמה זמן שומעים דה יוזד: מהשביתה שיר החודש של דה יוזד: לא היה משו מיוחד D: שיר החודש בכלליות: שירים של בולט ואוונג'ד :) סתם משהו שבא לכם להוסיף: שאני עייפה, אין לי כוח ללימודים, אני רוצה כסף, ולהיות מאושרת או משו .. ><

../images/Emo191.gif

שם: נועה גיל: 14 וחצי מסיימים כיתה: סיימתי ח' איזור מגורים: מרכז? מסנג'ר: [email protected] תמונה: תגובהמהירה כמה זמן בפורום: לא זוכרת. אוקטובר? כמה זמן שומעים דה יוזד: שנה +- שיר החודש של דה יוזד: צ'ווק מי שיר החודש בכלליות: משהו של מיוז סתם משהו שבא לכם להוסיף: תאכלו גזר

!@#../images/Emo69.gif

שם: יערה גיל:16 וחצי מסיימים כיתה: י' איזור מגורים: באר שבע מסנג'ר:[email protected] תמונה: שכחו מזה
כמה זמן בפורום: אין לי מושג
כמה זמן שומעים דה יוזד: מאז שבאתי לפורום
שיר החודש של דה יוזד: B&Y שיר החודש בכלליות: breaking benjamin-unknown soldier סתם משהו שבא לכם להוסיף: :|

מתפקדת. ../images/Emo223.gif

שם: עדי.
מסיימים כיתה: י''א.
איזור מגורים: נתניה.
מסנג'ר: [email protected]
תמונה:
כמה זמן בפורום: לאדעת, נראה לי עוד מעט שנה.
כמה זמן שומעים דה יוזד: שנה וחצי ככה.
שיר החודש של דה יוזד: Listening.
שיר החודש בכלליות: נמ לאדעת, יש המון. נגיד ש- BFMV - Tears don't fall
סתם משהו שבא לכם להוסיף: כלום, שיהיה אחלה חודש.
בהצלחה בבגרויות הנותרות! תודה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gifאני כאן,אינלי כח לענות על הכל../images/Emo122.gif../images/Emo23.gif

D:

שם: שיר גיל: עוד מעט 15.. עלק עוד מעט באוקטובר נו חח מסיימים כיתה: ט' איזור מגורים: ראשל"צ מסנג'ר: [email protected] תמונה: > כמה זמן בפורום: חודש? XD כמה זמן שומעים דה יוזד: משנה שעברה שיר החודש של דה יוזד: I'm a fake, the ripper שיר החודש בכלליות: punk rock princess - something corporate סתם משהו שבא לכם להוסיף: אני במצברוח טוב.D:

עונה^^../images/Emo55.gif

שם: הדר גיל: 16 וחצי כזה מסיימים כיתה: י' איזור מגורים: גשר הזיו, ליד נהריה מסנג'ר: [email protected] תמונה: > כי אני קשוחה וכי יש לי צב על החולצה ואני יושבת על צב
(
)
כמה זמן בפורום: אממ אין לי מושג... קצת פחות משנה נראה לי כמה זמן שומעים דה יוזד: שנה ומשהו שיר החודש של דה יוזד: גרינר. שיר החודש בכלליות: כל מיני של דה קוקס, בולט, אוונסנס. סתם משהו שבא לכם להוסיף: אומגד היה היום טופ 10 של אוונסנס באמטיוי^%$@#
בהצלחה בבגרויות הנותרות! תודה, בהצלחה לכולם333>

למעלה