שם: מורן גיל:18 וחצי איזור מגורים :מרכז כמה זמן בפורום... בערך שבוע מי ידע שיש פורום בתפוז הסתובבתי בהיידפארק שיר אהוב שלהם: כולם אבל במיוחד את ניויורק- רפיח מסר לעולם: תהנו מהחיים כי בשביל זה אנו חיים! יאללה ביי
שם:חזי גיל:15 (נו 14 וחצי...) איזור מגורים:ר"ג כמה זמן אתה בפורום:מהשבוע הראשון אני מניח שיר אהוב של שייגעצ:משקאות חריפים שיר אהוב בכללי:אם כבר-היהודים מסר לעולם:תמותו
שם:הדר גיל:14 איזור מגורים:ק.חיים כמה זמן אתה בפורום:לא יודעת,מאז שנרשמתי לתפוז נראלי. שיר אהוב של שייגעצ:נמ,יש הרבה. שיר אהוב בכללי:כנ"ל מסר לעולם:אל תשתו קולה זה הורס ת'שיניים
התפקדות מרץ חח :] שם: נטע גיל: 16 איזור מגורים: אממ רחוק, בעצם לא בשיא - איזור נתניה נגיד. כמה זמן אתה בפורום: אני מניחה שכמה חודשים .. שיר אהוב של שייגעצ: אין אחד,זה משתנה שיר אהוב בכללי: המון המון, אני מתה על גרין דיי אם זה עוזר. מסר לעולם: Smile! It is the second thing that you can do with your LIPS
-אורטל -בת 16 וחצי -באר שבע -אמ..פה אני בערך 5 חודשים(הייתי קוראת הרבה לפני) -שיר אהוב- "את יפה" -שיר אהוב בכללי-"אימפריות נופלות לאט" (יש לו המון גירסאות,בעיקרון הכי מועדף של חמי רודנר) -מסר לעולם : שייגעצ חרא להקה