התפקדות ספטמבר!

Rose131

New member
../images/Emo88.gifהתפקדות ספטמבר!../images/Emo88.gif

שם: גיל: תאריך לידה: כיתה: מקום מגורים: ממתי בפורום? איך הגעתם לפורום? הצעות לשיפור הפורום? נו, מה אתן מתכננות לשנה הזו?

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif חחח זה בדיוק אותו הדבר כמו בפורומכר

שם: עדי/ג'ו/ריי עדיף ג'ו גיל: 18 וחצי תאריך לידה: 18.2.90 כיתה: סיימתי מקום מגורים: מודיעין ממתי בפורום? לאדעת איך הגעתם לפורום? מפורומכר הצעות לשיפור הפורום? יותר פינות=יותר פעילות נו, מה אתן מתכננות לשנה הזו? לישון, להתגייס

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif אני בפורום כמעט שנה ../images/Emo12.gif

מה4.11.07

שנה טובה לכולכן :)

שם: נוי גיל: 17 תאריך לידה: 14.6 כיתה: י"ב מקום מגורים: עפולה ממתי בפורום? שנה וקצת איך הגעתם לפורום? איכשהו, בחיפוש הצעות לשיפור הפורום? אין נו, מה אתן מתכננות לשנה הזו? לסיים תיכון, למצוא עבודה נוספת, לסיים את המיונים לצבא, למצוא מה לעשות בחצי השנה שלפני הגיוס, להתגייס.

~מעתיקהמפורום1402!~

שם: שיר.
מקום מגורים: אשדודיה.
ממתי בפורום? אמ, אני כבר שנה וקצת. ^^ איך הגעתם לפורום? חיפשתי בגוגל דברים על מיי כימקל רומנס ובין היתר היה גם קישור לפורום. אז נכנסתי, קראתי תקופה ואז הצטרפתי. D::: הצעות לשיפור הפורום? לנסות להיא יותר אנשים ולפתוח יותר דיונים כי לרוב יש רק משחקים ופינות כאלה.
נו, מה אתן מתכננות לשנה הזו? ללמוד, להצליח, ובין היתר לעשות חיים.

בלאט שכחתי לשנות את התשובות ל-2 שאלות;; ../images/Emo69.gif

ממתי הפורום? לא הרבה זמן האמת. לא זוכרת מתי הצטרפתי.
איך הגעתם לפורום? דרך פורום MCR שבו דיברו על זה שיש פורום לדה יוזד וזה.

אני

שם: שיר גיל: עוד חודש בדיוק 15 תאריך לידה: 2.10 XD כיתה: י' מקום מגורים: ראשל"צ ממתי בפורום? מלפני החופש.. נראה לי איך הגעתם לפורום? דרך תפוז|: הצעות לשיפור הפורום?
נו, מה אתן מתכננות לשנה הזו? להיפטר מהגשר LOL ולהרזות>: מצבי רע

Unaffected

New member
ממממ

שם: סהר גיל: עוד חודשיים 17 תאריך לידה: 7.11.1991 כיתה: י"ב O: מקום מגורים: אורנית ממתי בפורום? אמממ
כמה חודשים? איך הגעתם לפורום? ממ
הצעות לשיפור הפורום?מממ

Broken sound

New member
boo

שם:שני גיל:17 תאריך לידה:29/7/1991 כיתה:יב' מקום מגורים:מודיעין ממתי בפורום?לאדעת איך הגעתם לפורום?לאדעת הצעות לשיפור הפורום?אין נו, מה אתן מתכננות לשנה הזו?ואע.הרבה.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif יאללה ../images/Emo22.gif

שם: קארין
תאריך לידה: 31.5.93
כיתה: י
מקום מגורים: אשדותחת
ממתי בפורום? לא זוכרת
איך הגעתם לפורום? שהתחלתי לשמוע אותם, ידעתי שאמור להיות להם פורום [גם לנועה היה כתוב בחתימה
] אז הצצתי פה מדי פעם.
הצעות לשיפור הפורום? יותר דיונים וכאלה, שאנשים יפתחו פינות וזה.
נו, מה אתן מתכננות לשנה הזו? להצליח בה מכל הבחינות.
ולהוריד את הגשר הזה, דאמ.
ולהרזות, ולהשתנות.
אחלה חודש שיהיה

מתפקדת! ../images/Emo13.gif

שם: אלמוג גיל: 15 תאריך לידה: 17.9 עוד מעט יומולדת ^^ כיתה: י מקום מגורים: נתניה
ממתי בפורום? הרבה זמן :O ניראלי ;; איך הגעתם לפורום? לאזוכרת~ הצעות לשיפור הפורום? פעילות!!! נו, מה אתן מתכננות לשנה הזו? לרזות, ללמוד, להשאר עם החבר החדש הרבה זמן, לרזות, לרזות, להכנס לכושר, לרזות :O

Because Of May

New member
עונה-חלקית.../images/Emo109.gif

שם: מאי גיל: 16 תאריך לידה: 19.05.92 כיתה: י"א7, כיתת כלכלה שליטעעעעע!
. לא באמת, ממש מצחיק בשיעורים XD מקום מגורים: רמת גן ^^ ממתי בפורום? מלפני שנה ככה :]

Gore Whore

New member
שיניתי כינוי... ../images/Emo110.gif

שם: נוי גיל: 13 וקצת תאריך לידה: 5.4 כיתה: ח' מקום מגורים: גבעתיים ממתי בפורום? מתחילת 08 אבל פרשתי כמה פעמים באמצע.... איך הגעתם לפורום? לוזוכרת הצעות לשיפור הפורום?
נו, מה אתן מתכננות לשנה הזו? שלא יעיפו אותי מהבראילן, שאני אשרוד בבראילן, שאני לא אטבע בתוך כל המבחנים והעבודות שיהיו לנו השנה [התעודות הולכות לתיכון ויש3 שלישים...]

../images/Emo2.gif

שם: יערהD: גיל: 16 וחצי תאריך לידה: 29.1 כיתה: י"א
מקום מגורים: באר שבע
ממתי בפורום? לא זוכרת
איך הגעתם לפורום? אחרי ששמעתי שיר אחד של היוזד נכנסתי לפה ובלי להסס הצטרפתי
הצעות לשיפור הפורום? אין
נו, מה אתן מתכננות לשנה הזו? לסיים לתמיד עם היסטוריה ספרות תנ"ך ולשון D:

whatascene

New member
ממ..

שם: שני גיל: 20 תאריך לידה: 23.12.87 כיתה: חחחחח מקום מגורים: ת"א ממתי בפורום? ימי הקומונה.. :p איך הגעתם לפורום? טוב אז, נסעתי למשרדים של תפוז, ישבתי עם רינת ו.. קיבלתי סיסמה לפורום וכאלה. ואז גם נפתח הפורום, איזה קטע! הצעות לשיפור הפורום? אם רק הייתי יודעת. להביא את הלהקה לארץ? להחיות אותם קצת? אנערף. נו, מה אתן מתכננות לשנה הזו? לסיים מכינה, להתקבל ללימודי עיצוב גרפי איפשהו (אינשאללה), להרוויח קצת כסף, אולי אפילו לטייל, ולקנות לפטופ.. הגיע הזמן

למעלה