התפקדות ספטמבר!

Rose131

New member
../images/Emo88.gifהתפקדות ספטמבר!../images/Emo88.gif

שם: גיל: תאריך לידה: כיתה: מקום מגורים: ממתי בפורום? איך הגעתם לפורום? הצעות לשיפור הפורום? נו, מה אתן מתכננות לשנה הזו?

linkintrance

New member
נוכחת

שם:קטיה גיל:16 תאריך לידה:30.10 כיתה:י"ב מקום מגורים:חיפה ממתי בפורום?נראה לי שנתיים איך הגעתם לפורום?חיפשתי קהילה של אוהבי HIM ולשמחתי הגעתי לפה
הצעות לשיפור הפורום?אין נו, מה אתן מתכננות לשנה הזו?לחרוש לחרוש לחרוש(למרות שנראה לי שאני ממש לא הולכת לעשות את זה כי אין לי תחת לזה, והעקר בחרתי מקצועות שבשבילם צריך תחת.) בהצלחה לכל התלמידות פה, שתהיה שנה מעולה עם מורים טובים !! לחיילות פה, שימשיך להיות להן שירות טוב~!

GaIi4697

New member
אוף דיי, אני עייפה

שם: גלי גיל: 14 תאריך לידה: 8.1 כיתה: ט' מקום מגורים: תא ממתי בפורום? איןלימושג איך הגעתם לפורום? חיפשתי HIM?
הצעות לשיפור הפורום? נו, מה אתן מתכננות לשנה הזו? להישאר כיתה

The Ocean Girl

New member
../images/Emo9.gif

שם:דנה גיל:14 תאריך לידה:23.7 כיתה: ט מקום מגורים: צפון ממתי בפורום? לא זוכרת
איך הגעתם לפורום? מדידי
הצעות לשיפור הפורום? יותר פעילות?
נו, מה אתן מתכננות לשנה הזו? להכיר עוד אנשים בכיתה

5ifi

New member
מתגעגע...../images/Emo24.gif

שם: ..ולא מבין לאן הלב שלי נוסע... נהנהננהנההה...וואטאבר... גיל: 18!!!וארבעה ימים!
תאריך לידה: 21.8.90 אבל אם הולכים לפי העברי... כיתה: מה זה?! מקום מגורים: הדרום החם...
ממתי בפורום?מ...שנה שעברה, תחילת החופש. איך הגעתם לפורום? דרך גוגל...
הצעות לשיפור הפורום? שאני לא אהיה בירושלים הרחק מהמחשב כל השבוע...ושפינת סונג אור סוסייד תחזור!!
נו, מה אתן מתכננות לשנה הזו? שירות לאומי...והרבה שופינג

5ifi

New member
אוי, ראיתי את זה רק עכשיו...

תודה רבה לכווולן על האיחולים לרגל היומולדת שלי (שנחגג בהצלחה יתרה! למרבה הפלא!!) פשוט זאת פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום מאז...שבוע שעבר...
גאד! וחודש מוצלח לכווווווווווולן! בלימודים (גם הגבוהים והאקדמאיים!) ובשירות (הצבאי והלאומי...!!!) ו...בחיים! חודש מושלם!

inbal287

New member
מתפקדת [בכלל לא שמתי לב שהתחיל חודש]

שם: לירון ענבל גיל: 19 תאריך לידה: 2/8/89 כיתה: צבא מקום מגורים: י-ם ממתי בפורום? מהקומונה
איך הגעתם לפורום? מהמשרדים של תפוז
הצעות לשיפור הפורום? כן, שהוא יהיה יותר... אה... חי!! נו, מה אתן מתכננות לשנה הזו? קצונה

מתפקדת באיחור../images/Emo3.gif

שם:עדי גיל:13 ויותר מוחצי תאריך לידה:3.12 כיתה:ח'3
מקום מגורים:אי שם מעבר לקשת ממתי בפורום? אמממ מלפני חודש או חודשיים איך הגעתם לפורום?חיפשתי בתפוז הצעות לשיפור הפורום? לפרסם את הפורום בכל מיני פורומים אוהבי מטאל וכל זה^^ נו, מה אתן מתכננות לשנה הזו? לא יודעת^^

למעלה