ה ה ו כ ח ה

../images/Emo88.gif ה ה ו כ ח ה ../images/Emo88.gif

ארבע שנים רצופות ארבע שנים אני עושה מה שאתם קוראים "אקסטרא" ארבע שנים אני מתאמן ספינינג בטכניקה מאד מסויימת ובה בלבד ארבע שנים אני מבצע סייקלינג בעמידה בלבד ובקצב מהיר בלבד חמש עד שש פעמים בשבוע מתוכם פעמיים עד שלוש פעמים בשבוע שיעורים כפולים ופעם בשלושה שבועות חודש שיעור ארוך של שלוש שעות! ככה וככה בלבד רבות דובר קושקש ונדון העניין הסוגיה של האם זה בריא עד כמה זה חוקי האם זה נוגד תכללים ובעיקר בעיקר בעיקר האם ואיך זה דופק את הבירכיים אז רבותי יש לי בשורה בשבילכם בשורה ברורה וחד משמעית ה ו כ ח ה חד משמע לפני שלושה שבועות נעשתה לי בדיקת MRI לברכיים בעקבות פציעה שהיתה לי לפני חצי שנה בדיקת MRI היא הבדיקה המקיפה ביותר הברורה ביותר והסופית והמוחלטת ביותר שיודע כיום המדע טוב יותר מכל בדיקה אחרת אתמול הגיעו התוצאות לביתי בדואר הם הגיעו בפירוט של מצבו של כל סוג של סחוס בברך כל רצועה וכל חלקיק מפרק ושאר מרעין בישין בהרכב הברך מתסבר שבאופן ברור ומוחלט הכל אבל הכל הכל הכל על כל החלקים FIX זהו אז אדם אחרי ארבע שנים של אקסטרא אינטנסיבי ואקסטרא אינטנסיבי בלבד מוציא ממצע כזה שהינו המילה האחרונה במדע הידוע כיום... מספיק טוב כדי להוכיח למי שצריך שריצה בעמידה כלל איננה מזיקה לחקלאות? עד כאן יומטוב לכולם וספינון מהנה

אני?... אוניברסיטה?...

בתום סקר מקיף בדיקה מעמיקה וניתוח מדעי אימיפרי נמצאתי כשיר על ידי הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה לשמש בעצמי כמדגם מייצג על פי כל הכללים לצורך העניין.

אתה בקיצון..באסימפטוטה..

לקחת את זה למקום רחוק. כמעט כזה שיכול להפחיד אנשים רגילים מהישוב. זה כמו לקלוע סלים מחצי מגרש. גם מקשת השלוש אפשר להגיע לתוצאות מצויינות...

P u s s i c a t

New member
מאמי... נשמה.. כפרת עוונותי ../images/Emo25.gif

אתה... אתה בכלל לא דוגמא לכלום
מדגם מייצג עלק. ילדים בני 16 היו רוצים כושר כמו שלך
וסחתיקה על הבדיקה. שמחה לשמוע שהכל אצלך עוד מתפקד כמו שצריך

הזאהיר

New member
קודם כל רק בריאות../images/Emo127.gif

צדק צדק תרדוף....... מצודדת בך...... בעיקרון אופניים משמשים כמרכיב הכרחי לשיקום ברכיים הכל עניין של משמעת גבוהה ברכיבה, של למידה ויישום כללי רכיבה נכונים, של יצוב גב נכון, של טכניקת רכיבה נכונה כמו כל דבר אחר בחיים..... ****** אגב, תמהה אני , האם אתה ממאמני טל שחם? ******

זה מה שתמיד טענתי !!! ../images/Emo13.gif

אקסטרא... מרגיש הכי נוח והכי טוב לגוף שלי !!!
אם הייתי מרגישה כאב או אי נוחות קלה שבקלים לא הייתי שוקלת... מניסיון ריצה בעמידה מפתחת סיבולת לב ריאה חבל"ז !!! וחליל, שמחה שהכל במקום וכמו שצריך! לי לא היית צריך להוכיח דבר... אני פשוט הרגשתי!

Tami661

New member
תגיד, חליל...אם עכשיו אני מביאה כאן

מישהי שלגמרי במקרה דפקה ת'ברכיים אחרי שהתחילה לעשות ספינינג... זה יהיה הוגן להגיד ש: ספינינג דופק את הברכיים? נכון שלא? אז ככה... את עמדתי אתה כבר יודע ואני לא ממתנגדי הריצה בעמידה, אני כן ממתנגדי הלקחת את הדוגמא שלך ולהחיל אותה על הכלל בחייך... המינון והקצב שלך... זה לא סטנדרט לכלום
(צריך כאן
) אז אל תצפה שהבדיקות האישיות שלך ישמשו את
ה ה ו כ ח ה
וילדים עשויים לנסות זאת בבית...

Gspin

New member
מזל

שאנחנו לא רציניים מידי כדי לענות לך. Ride on!

הוכחת שזה נכון לגבייך ותו לא.

כנראה שיש לך מערכות מצוינות מראש ושאתה עובד בטכניקה טובה. אני ***מניח*** שרוב האנשים יגמרו את עצמם די מהר בעבודה כזו, אבל כמו שאתה לא הוכחת כלום, גם אצלי זה נשאר בגדר השערה בלבד.

בנות, לא קראתם אותי הא?...

אמרתי שמסקנתי היא כי "ריצה בעמידה איננה מזיקה לחקלאות!" להיפך ריצה בעמידה מתבצעת באולם סגור וכך "לא דורכים על הדשא" ריצה בעמידה מייצרת רעב שבא על סיפוקו בין השאר בצריכה מוגברת של פרי האדמה ריצה בעמידה מעודדת צמחונות מעודדת צריכה מוגברת של ירקות ופירות יוצאת חוצץ כנגד שימוש בחומרי הדברה מעדיפה חקלאות אורגנית ומעלה על נס את הטופ שבחקלאות... פיטום אווזים שיספקו כבד משובח ועסיסי לשולחנו הסלקטיבי של חליל תלמדו לקרוא בנות

למעלה