חתול עדכונים פליז

cheshire9

New member
באמת לא בסדר מצידי

הבעייה שהיא לא בפורום - אז לא יכולה לתת את נקודת המבט שלה ....... אז ככה : היה שבוע ראשון של סחף חושים מוחלט. שבוע שני של פאניקה ושאלה מה בכלל אנחנו עושים פה. והתחיל שבוע שלישי - הזמינה אותי לסדר אצל הוריה אבל סירבתי בנימוס - עברנו לפסים הרבה יותר נינוחים, בקצב קצת יותר איטי אבל יציב....... אז פשוט טוב לנו בלי דרמות וצילצולים. אני יודע שאתם מאוכזבים - התרגלתם לסיפורי הפסיכיות שלי (היא גם פסיכית אבל בצורות אחרות - אולי בהזדמנות) - ונראה לי שהולכת להיות תקופה ארוכה של שקט נעים וקונסטרוקטיבי בזמן שאנחנו מכירים אחד את השני יותר לעומק (ומוסיף טפו טפו חמסה חמסה ליתר ביטחון). ובכלל - מה אתם רוצים ממני - לכו לבלבל לגונדרי ולכוכביתו את המוח ! או שתאכלו מצות. משהו כזה.

cheshire9

New member
יפה

לך הפרצוף המאוהב ..... אבל אולי תספרי גם את פעם משהו ? אני בטוח שאת חוגגת ולא מספרת לנו כלום.

מה שטוב אצלי דרלינג זה

שאני לא רצה לספר לחבר'ה דברים אישיים שמורים אצלי ואם אני רוצה לספר אז רק לחברים הקרובים אלי אני רק יכולה לבקש ממך לאחל לי בהצלחה

cheshire9

New member
סליחה ?

לי אין בעייה לשפוך ולספר אבל לא ברור לי - אם את לא אוהבת לשתף בדברים אישיים שלך - למה את כל כך מתעניינת בדברים אישיים של אחרים ? סוג של מציצנות ? לא פייר .... לא שיחקת בגן הילדים "תראי לי ואראה לך" ?

קודם כל דרלינג

אתה זה שמספר כל הזמן על עצמך האנשים פה מספרים על עצמם אבל אני בד"כ לא אוהבת לספר על עצמי ושיחקתי בגן תראה לי ואני לא אראה לך אבל כדי להרגיע אותך להלן הסיפור: הכרתי משהו בידיוק מה שאני רציתי קצת יש לי את הבעיה של הקריירה שלי כי היא הצמיחה ואני לא רוצה לעצור אותה אבל כמוש אמרת לי אני מחוייכת כי טוב לי בחיים וזה לא בגלל אותו אדם שהכרתי

cheshire9

New member
זה בסדר יקירתי

אני אמשיך לספר - ולהראות לך - גם אם לא תראי את שלך ..... אז אם תרצי לעדכן - נשמח - אבל לא חובה. שיהיה בהצלחה - בקריירה ובאהבה. לא חושב שצריכה להיות סתירה בין השניים ....

נבהיר כמה דברים אלי דרלינג

אתה זה שבא ומספר פה על הכיבושים שלו אנשים פה באים ומספרים על החיים שלהם אני לא אולי לפעמים מעט פה ושם אני לא מציצנית ולא מתערבת בחיים של אף אחד עד שהם לא באים ומספרים לבד ובגן שיחקתי תראה לי אבל אני לא מראה לך
אם כבר אתה רוצה לדעת עלי משהו אז הכרתי משהו לא מזמן בידיוק מה שאני רציתי אבל אין לי המון זמן להיפגש איתו כי הקריירה שלי בשיא הצמיחה ואני לא רוצה לעצור אותה בקיצור טוב לי בחיים ולא רק בגללו
מאכלת לך בהצלחה והרבה טוב בחיים

אני יודע שזה רק התפקשש לך...

אבל, אני, על הזדמנויות לא מוותר (טוב, נו, כמעט על כולן. יש כמה שכן)... "וַיִּשְׁלַח אַבְרָהָם אֶת-יָדוֹ, וַיִּקַּח אֶת-הַמַּאֲכֶלֶת לִשְׁחֹט אֶת-בְּנוֹ" בראשית כ"ב, י'. :)

אני נ נח נח בערב חג ומועדי ישראל.

כן, רק אני הצטרפתי לחבורת הלמיניגים המקפצים. כמובן. פשוט את כתבת לחתוליקו שאת "מאכלת" לו... אז בסדר, אמרתי, התפקשש לך. אמרתי עוד, אני על (רוב) ההזדמנויות שנקרות בדרכי לא מוותר. :)

אישון36

New member
כניראה לא הבנתי משהו

את רואה בגילוי לב וסיפורים משהו שמפחית מהערך ? בכול אופן על הקריירה סיפרת די והותר. על יחסים לא. ואת שאת מציגה את זה המוקד הוא על הקריירה, אז אם כך למה לומר שאת לא משתפת בדברים אישיים....אלא רק חברים קרובים. בכול אופן, אני מניח שרובינו לא מכירים אותך, וגם לא נכיר, אז את יכולה להעזר בפורום ולכתוב בגילוי לב, מי יודע אולי פעם בהטלבטות נסייע. אישון. מסייע ידוע.

אני אסביר לך דרלינג

אף פעם לא דיברתי עם אנשים שאני לא מכירה על החיים האישיים שלי מה לעשות אני לא אוהבת לדבר על זה וגם אני לא אוהבת שנותנים לי עצות ודרך פעולה אני אוהבת להחליט על הדרך הפעולה שאני רוצה כך אני באה לאף אחד בטענות אם טעיתי אולי אני שחצנית או סנובית או מה שאתה או אחרים חושבים פשוט אם אני ארצה לדבר אני אדבר ואם אתה כל כך סקרן לגבי החיים שלי תשאל אותי אני אנסה לענות לך על כל שאלה חזיה אשת מסתורין

אישון36

New member
אני דווקה מהפורום

יודע (להבנתי) לא מעט עליך ועל חייך הפרטיים. אבל אם את אוהבת להיות מיסתורית - אני מבטיח שלא לשאול ולו דבר. אישון. שומר על זכות השתיקה.

למעלה