יאללה סקר...שחקו אותה

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
../images/Emo88.gifיאללה סקר...שחקו אותה../images/Emo103.gif

מתה לדעת מה יהיו התוצאות... הצביעו והשפיעו
אין........... אין עליכם

qt1

New member
../images/Emo65.gifאתם לא אוהבים את הסקר?../images/Emo65.gif

רוצים אחר אז תציעו..........

qt1

New member
ע"פ הסקר בינתיים אתם לא...

מאמינים שרפי ואלה יחזרו בעונה הבאה 1 ל 2 , השאלה היא מה הייתם רוצים שיקרה........... אני הייתי רוצה שרפי יכיר מישהי שתאהב אותו ככככככככככככככככככה חזק
ושאלה תישאר עם אלון ותהיה מאושרת בלי למרר לרפי את החיים... ואתם? ומה לגבי שאר הדמויות? אם אתם הייתם יכולים להעמיד אותם במקומות שהיו נראים לכם הכי אחלה , איפה יואל היה בעונה האחרונה ושירה ודניאלה ותומר..........כולם...? יש לכם רעיונות? אה יעל , איך שכחתי את דורון?

אותי מאכזב רק דבר אחד../images/Emo58.gif

מאכזב אותי שדניאלה ותומר יחזרו!!! כאילו ראבק !! למה? זה כאילו לא לתת לדמות להתפתח מעבר . זה תקוע ולא קשור בשיט!!

qt1

New member
../images/Emo58.gifמורי התבלבלת?../images/Emo58.gif

נשמה אל תגידי שהיא חוזרת לאיתן...פליזזזזזזזזזזזזזז תומר או איתן? אם תומר אז מהבעיה? חבל"ז..............הוא מותק... אולי התכוונת לאיתן האלים?
יוםנעים http://web.icq.com/friendship/swf/0,,18964_rs,00.swf איזה מגניב זה?

כן נו התבלבלתי../images/Emo58.gif

היא חוזרת לאיתן המעפן !! התבלבלתי כי לשחקן קוראים תומר .. ויש לי משיכה לאנשים עם השם תומר

qt1

New member
../images/Emo58.gifאיכס... את בטוחה?../images/Emo58.gif

הוא מה זה מסוכן בשבילה? גם אלים וגם לא מוסיף לה בכלום ,מה היא צריכה אותו? אולי השחקן ששיחק את מוקי היה חייב ללכת לשיר
ובגלל זה הם החזירו את איתן לתמונה......... איזה שיט! כזה דביל , הוא אומנם חתיך אבל הוא לא בריא בשביל דניאלה , דווקא אהבתי את הדמות של תומר המתפוצץ עאלק , בגלל הציליאק... איך ביאסת אותי עכשיו מורי..........כבר ראיתי את דניאלה נשמה מאושרת.........איזה
פתאום עברה לי מחשבה.......... נראה לכם שגם השחקנים כותבים כאן? או שהם אולי קוראים סמויים? כי אם כן אז להתחנף אליהם כאילו או להמשיך לכתוב מה אנחנו באמת חושבים? וואלה......... מעניין
הם הרי בני אדם ובטח רוצים לדעת מה אומרים עליהם, אולי נעשה שרשור דיעה על השחקנים והשחקניות בתור בני אדם ובתור שחקנים? מי מרים את הכפפה? אני הולכת לנוח , הבן שלי לא מפסיק לבלבל לי את המוח, צריכה לנוח אחרת אני עפה מכאן עם דיסקמן לקיבינימאט. מורי את בטוחה שהיא חוזרת לאיתןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן????????????????? למה???????????

qt1

New member
../images/Emo58.gif

אולי מוקי השחקן ששיחק את תומר.............טעות כשמציקים לי מעבר לכתף ושואלים: "אמא, אמא...............אני יכול להיות במחשב עכשיו??????????" דההההההההההההה

טוהר88

New member
דניאלה אכן חוזרת לאיתן אבל...

זה לא אומר בהכרח שהיא לא תיהיה מאושרת צריך לחכות ולראות מה יקרה לפי הפרומואים דווקא טוב להם ביחד... וד"א אגב היא גם מכניסה שותפה חדשה מעניין מה קרה עם תומר...

qt1

New member
מאורוש מה נשמענשמה?../images/Emo9.gif

בלבלתם אותי בסקר הזה... אתם חושבים שהם חוזרים בעונה הזאת אחד לשני או לא? אם אפשר לכתוב הסבר אז סבבה! חק שמח

מאור 87

New member
טוב תודה מה איתך? ../images/Emo13.gif

מצטער שכבר לא יוצא לי לכתוב פה הרבה, אבל אני מבטיח שזה ישתנה ברגע שהעונה הראשונה תשודר..
ואני בחרתי באפשרות הראשונה, פשוט כיוון שהם *ה*זוג של התכנית.. עד כמה שיש ביניהם מחלוקות ותככים, עמוק בפנים הם יודעים שהם נועדו זה לזו. וחג(ק?) שמח גם לכם!!

qt1

New member
אל תצטער... תשלם על זה ביוקר../images/Emo8.gif

חפיףףףףףףףףףףףףףףף כל אחד עושה מה שבראש שלו... העיקר שנוח לך ומתאים לך ככה. אני ב'סדר קופצת מפורום לפורום ומכירה הרבה אנשים חדשים ומעניינים , לא משעמם ... בית לימודים ספונג'ה בישולים אנאערף? החיים... הכל נמשך. לאיזו כיתה אתה עולה? חק שמח(ק) , אצלנו הפולנים אומרים חק

טוהר88

New member
יש לי שאלה לא ממש קשורה...

את יודעת למה אצל הפולנים אומרים חק?... זה מעניין אותי... בהזדמנות ספרי לי...:) ושיהיה לך חק שמח!...חח...:)

למעלה