יום עצבנות שמח!

oneman2

New member
יום עצבנות מעצבן במיוחד../images/Emo165.gif../images/Emo102.gif

holo

New member
רק עכשיו שמתי לב שכתבת

עצבנות. בכל מקרה, אני הייתי ברוק עצמאות בראשון והיה אחלה. מישהו מהפורום היה שם?

Anuerysm

New member
בדרך כלל אני הולך ובדרך כלל גם אחלה

אבל השנה אני באמריקה ולא חגגתי ת'יום הזה וזה קצת ביאוס
קיללו את ביט69 או משהו מהקהל?

holo

New member
לא הייתי בהופעה שלהם

לא ממש מעניינים אותי. הם הופיעו ראשונים אז הגעתי אחריהם ישר לברי סחרוף, שנתן לדעתי את ההופעה הכי טובה שם.

itaikuskus

New member
חבר שלך מפגר

מצד שני, עצם זה שביט69 הולכים לרוק עצמאות מראה שהם מכוונים על סוג כזה של קהל, ככה שהם לא יותר טובים. אני יודע שמילות גנאי אסורות בפורום, אבל לפעמים התנהגות דבילית כזאת מצדיקה איזשהו פידבק. זה תופעה שנתקלתי בה לא מהיום, לא מבין את הקטע ממש של אנשים להיטפל ללהקה הזאת, ואם אני אפתח על זה את הדיבור עוד קצת, יאמרו פה דברים שלא אמורים להאמר בפורום פינק פלויד.

The Walrus

New member
דעתי אליהם

אני מאוד לא אוהב את המוזיקה שלהם, אבל אני מפרגן להם על כך שהם הגיעו כל כך רחוק בגיל כל כך צעיר. אגב - סולן הלהקה היה פעם איתי בפורום הביטלס, והוא שלח לנו שירים של הלהקה שנים לפני שמישהו שמע עליהם בכלל... הוא לא ידע לשרשר בגרוש, אבל הוא דווקא סבבה. יש להם פורום פה בתפוז, וכל חברי הלהקה כותבים שם. אתם יכולים לדבר איתם שם.

meytar

New member
אין לי סימוכין לכך, אבל,

כל מי שדיבר עליהם אמר שהם הצליחו בעקבות פרוטקציות של ההורים שלהם. אני אישית שמעתי הרבה להקות צעירות ששרו חומרים מקוריים שהיו הרבה הרבה יותר טובים.

The Walrus

New member
תיכנסי לפורום שלהם

תראי מה כותבים להם שם. יש להם מועדון מעריצים גדול יחסית לגילם והכל. יכול להיות שהם קיבלו הזדמנות בגלל פרוטקציה של ההורים במועדונים, בגלל שההורים מימנו להם הקלטות וכאלה, אבל ההורים לא יכולים לקנות את הקהל. אם הם באמת היו כאלה גרועים, אף אחד לא היה רוצה להקשיב להם. למרות שאני חושב שהם גרועים, אבל מילא, אני אוהב סגנון אחר של מוזיקה (פינק פלויד, פרוגרסיב וכו').

oneman2

New member
אתה שוכח משהו

משמיעים אותם בגלגל"צ. כל מי שמשמיעים בגלגל"צ יוצר סביבו קהל מעריצי גלגל"צ.

wish i was here

New member
לא בהכרח

א.לא שמעתי אותם אף פעם בגלגל"צ ב.להגיע לגלגל"צ זה לא קל ג.אם הם לא היו טובים לא היו שומעים אותם....גם אם הם היו מושמעים בגלגל"צ

The Walrus

New member
הם גרועים מוזיקלית,

אבל כל הכבוד להם שהם הגיעו לאן שהם הגיעו. ונכון, הם גימיק, זה לא שולל מהם את ההצלחה שלהם.

itaikuskus

New member
שמע

כל מה שנכתב עליהם כאן הוא לגיטימי ולפרקים גם נכון, אבל אין הצדקה לזריקת חפצים על הלהקה תוך כדי הופעה. אלא אם כן הם התחילו.

pinprick

New member
בהופעה האחרונה שהייתי נשבר קונטרה-בס

שהיה אמור "להסתדר" עם בקבוק חצי ליטר מלא. אז נכון שהוא דווקא ניגן מצויין, ושזה מטוב ליבו של מישהו שרצה לתת לנגן מים (נגמר להם).. אבל ה"בום" הזה שעשה הקונטרה בס יישאר לי באוזניים עוד המון זמן. לעם כל הכוונות הטובות- זה היה אלים ומגעיל. (כל זה היה סתם קוריוז. עכשיו הקטע העיקרי: ) צריך לכבד את מי שעומד מולך. נקודה.

מסכימה לגמרי

לא ברורה לי האלימות הזו כלפי אמנים שמופיעים מולנו, גם אם הם גרועים לדעת הצופים. זה פשוט מגעיל ותת-רמה. עד כמה זה נפוץ, מנסיונכם?

למעלה