מצד שני, עצם זה שביט69 הולכים לרוק עצמאות מראה שהם מכוונים על סוג כזה של קהל, ככה שהם לא יותר טובים. אני יודע שמילות גנאי אסורות בפורום, אבל לפעמים התנהגות דבילית כזאת מצדיקה איזשהו פידבק. זה תופעה שנתקלתי בה לא מהיום, לא מבין את הקטע ממש של אנשים להיטפל ללהקה הזאת, ואם אני אפתח על זה את הדיבור עוד קצת, יאמרו פה דברים שלא אמורים להאמר בפורום פינק פלויד.
אני מאוד לא אוהב את המוזיקה שלהם, אבל אני מפרגן להם על כך שהם הגיעו כל כך רחוק בגיל כל כך צעיר. אגב - סולן הלהקה היה פעם איתי בפורום הביטלס, והוא שלח לנו שירים של הלהקה שנים לפני שמישהו שמע עליהם בכלל... הוא לא ידע לשרשר בגרוש, אבל הוא דווקא סבבה. יש להם פורום פה בתפוז, וכל חברי הלהקה כותבים שם. אתם יכולים לדבר איתם שם.
תראי מה כותבים להם שם. יש להם מועדון מעריצים גדול יחסית לגילם והכל. יכול להיות שהם קיבלו הזדמנות בגלל פרוטקציה של ההורים במועדונים, בגלל שההורים מימנו להם הקלטות וכאלה, אבל ההורים לא יכולים לקנות את הקהל. אם הם באמת היו כאלה גרועים, אף אחד לא היה רוצה להקשיב להם. למרות שאני חושב שהם גרועים, אבל מילא, אני אוהב סגנון אחר של מוזיקה (פינק פלויד, פרוגרסיב וכו').
שהיה אמור "להסתדר" עם בקבוק חצי ליטר מלא. אז נכון שהוא דווקא ניגן מצויין, ושזה מטוב ליבו של מישהו שרצה לתת לנגן מים (נגמר להם).. אבל ה"בום" הזה שעשה הקונטרה בס יישאר לי באוזניים עוד המון זמן. לעם כל הכוונות הטובות- זה היה אלים ומגעיל. (כל זה היה סתם קוריוז. עכשיו הקטע העיקרי: ) צריך לכבד את מי שעומד מולך. נקודה.